Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 576.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
UniFusion
KKS - - DiD Nekkar
Post@Art wyczyść Uni z Idlakow i banów i zrób 1 mocny aktywny serwer który bd sie rozwijała a nie jak zawsze robisz z siebie nie wiadomo kogo a na końcu przychodzisz z podkulonym ogonem ze się nie da inaczej pamietaj dla chcacego nic trudnego wierze w ciebie
-
Witam Starcie na dwa razy koło 10 rano start i przepał na 300kk deu myślę sobie nie popuszczę za duży przepał klikam od rana PZ i koło 13 pojawia się uśmiech na twarzy wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią ze dziś bd Grubo dzwonie do mojego żołnierza od zadań specjalnych i lecimy zrobić grabież tygodnia Pozdrawiam Cała Ekipe Komornic , Buddy za chęć pomocy w razie problemów i Boskiego za lot Obrońcy SZ/O pogratulował wymieniliśmy kilka miłych zdań Eko mocne moment odrobi Nutka od Retsaba youtu…
-
Pozdrawiam Ekipe KOMORNIC Obrońca po wlocie zalogował trochę surowca wydał ale bilans i tak się zgadza pozdrawiam i do naSTepnego PS Kredka twój ulubieniec od rakiet - Atak rakietowy 11.10.2018 12:26:15 Od: dowódca flotyRakiety z planety Mams [3:176:4] trafiły w twoją planetę USUN [3:150:12] w ilości: 45! - 0 Wyrzutnia rakiet - 0 Lekkie działo laserowe - 19 Ciężkie działo laserowe (-19) - 15 Działo Gaussa (-15) - 0 Działo jonowe - 0 Wyrzutnia plazmy - 0 Mała powłoka ochronna - 0 Duża powłoka och…
-
Jaki skill takie starcie Dnia 09-10-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Charon [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 30.000 Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca paat [HQ] ________________________________________________ Mały transporter 9.604 Lekki myśliwiec 20.327 Ciężki myśliwiec 4.024 Krążownik 217 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 6.346 Sonda szpiegowska 3.660 Bombowiec 4 Gwiazda Śmierci 18 Pancernik 1.666 Wyrzutnia…
-
Pozdrawiam ekipę Komornic i Buddy do NaSTępnego youtube.com/watch?v=8jhepMHmM-…8jhepMHmM-c&start_radio=1 Dnia 06-10-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Charon [KOMORNIC] ________________________________________________ Mały transporter 100.000 Pancernik 11.000 _________________________________________ Obrońca kisatjow [UNITED] ________________________________________________ Duży transporter 39.020 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 700 Gwiazda Śmierci 1 ___________________________…
-
NoSkill [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Pener [KOMORNIC] vs. radiomis ~ 3362.68%
KKS - - Starcia U68
PostNie kłam jesteś Lama i tyle Graty wlotu i dzięki za zapa Cytat od ReTsaB: „ PS. Panie Pener wiem, że można było to zrobić lepiej ale jak się ostatecznie okazało przez małe inne zdarzenia losowe trzeba było jednak tak ”