Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 576.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Szkoda czasu panowie proponuje po skanować i polatać a nie na forum robicie burdy Sithowi wielu udanych lotów Filowi nie trzeba latać zysk i tak się na koniec miecha zgadza wiec róbcie swoje i bez napinek bo nic to nie da a kto komu wylizuje to mało ważne gratulacje Starcia obaj panowie wykazali sie czujnością wiec gratulacje pozdrawiam i SZ/O
-
Minutki skan lot Bum Pozdrawiam Komornic i Buddy youtube.com/watch?v=A0JyB0QZnxs Dnia 09-11-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KoHam ReTsaBa [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 35.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Fejm [PZT] ________________________________________________ Duży transporter 71.073 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 1.382 Sonda szpiegowska 497 _________________________________________ Po bitwi…
-
Sytuacja dość nietypowa skanuje okolice znajduje cel i rozsyłam go po znajomych bo twierdze ze mam za daleko w 4 gali po około 2h pisze Mallory ze celu dalej niema i gdzie to wyskanowalem sprawdzam okazuje się ze cel mam pod nosem nie w 4 a w 1 wiec szybko zbieram latajki wysyłam i czekam i oto efekty Tofiego 3h niema pewno niebawem wejdzie Pozdrawiam Komornic i Buddy Mallory dzięki za pomoc bez ciebie by pewno dalej leżało Dnia 09-11-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KoHam Re…
-
ABW [PZWP] & Lzk kupie dex [PZWP] & Incoming [PZWP] vs. TukanLSD [ANGELS] ~ 7429.09%
KKS - - Starcia U68
PostTukan zrobiłeś z siebie pospolitą farmę atakującym Gratulacje Obrońcy SZ/O
-
Patrze i patrze na Retsaba rozboje i troszkę zazdroszczę wiec zaczełem szukać i znalazłem szału niema ale zawsze bd na 2 kopalnie pozdrawiam Komornic i Buddy Obrońcy SZ/O wywiosłował 5000 reka to i tak bilans na plus niech ma na odbudowę youtube.com/watch?v=A0JyB0QZnxs Dnia 08-11-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KokS [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 60.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca ilusioon [SGU]…
-
KokS [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. All [AySss] ~ 131346.59% TOP 2 ACS
KKS - - Starcia U68
PostWitam Obrońca sam zapracował na tego złoma swoimi wybrykami w nocy wiec postanowiliśmy z Ireną sprawdzić jego umiejętności Szefowa dzięki za lot i do naSTępnego a ty NoSkill nie pij tyle bo cie kolejna zabawa minęła cały Zysk przeznaczymy na pokrycie kosztów leczenia twojego alkoholizmu , Koparka dzieki za dofarm i za cenne informacje OD Irenki Dziękuje sojusznikom, którzy przyczynili się do tego ST. Specjalne podziękowania dla obroncy, który zmobilizowal i sprowokowal mnie do tego lotu, on już …
-
Opisu nie bd bo mi nie wychodzi poskładanie paru prostych zdań za duzo Koksu i alko Pozdrawiam KOMORNIC youtube.com/watch?v=8jhepMHmM-c Dnia 28-10-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KokS od Czeska [KOMORNIC] ________________________________________________ Okręt wojenny 114.865 Pancernik 250.447 _________________________________________ Obrońca Obywatel_X [DOM] ________________________________________________ Mały transporter 11.960 Duży transporter 40.697 Lekki myśliwiec 6.045…