Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 576.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
You Touch My Tralala [KOMORNIC] & pogromca kredek [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. lodz [BaR] ~ 63796.14% PB solo Top 4
KKS - - Starcia U68
PostWitam w koncu udało się pobić poprzednie PB skan na aktywie widzę stoi startuje i efekt poniżej nic nadzwyczajnego po 20 min loguje obrońca zapina Urlop Łodziu SZ/O Pozdrawiam Niezawodną Ekipe Komornic , Buddy KCM ;* youtube.com/watch?v=z13qnzUQwuI Dnia 07-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor You Touch My Tralala [KOMORNIC] ________________________________________________ Niszczyciel 91.257 Lekki myśliwiec 1.788.672 Ciężki myśliwiec 72.544 Krążownik 405.309 Okręt wojenny 44.98…
-
Proponuje zachować wizje Pazika i olać pajaców z administracji S&D i wstawiamy progi 300%+ uszanujmy górników bo tez im coś od gry sie należy a nie jechanie bez sensu po satkach kto sie dostosuje jego sprawa zobaczymy czy chodz w takich sprawach flotowcy moga byc solidarni PS jak ktoś ma czas i chęci roześlijcie do uczestników zobaczymy jaki bd skutek
-
NoSkill [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & pogromca kredek [KOMORNIC] vs. All [AySss] ~ 37607.03% top8 ACS
KKS - - Starcia U68
PostCytat od Queen_ASS: „hej, szkoda konta. Konto oddałem już bardzo dawno! Szkoda, że nick wciąż ten sam, ale gratuluję sie Wam należą! ” Patrząc po innych postach to nieźle trolujesz
-
NoSkill [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & pogromca kredek [KOMORNIC] vs. All [AySss] ~ 37607.03% top8 ACS
KKS - - Starcia U68
PostPięknie naSTępne bd bardziej owocne kolega kolejny raz zawisną na naszej scianie z ładnym %
-
Tyle szumu o starcie a kto kiedykolwiek prócz Fila powiedział ze jesteśmy Koalicją >? jeszcze o zadnym pakcie nie słyszałem jak nam Kromak poskładał Pyska nikt nie płakał taka kolej rzeczy nie pilnujesz floty to ja tracisz mamy swoje mniejsze lub większe układy ale są one indywidualne jeżeli obie strony wyrażą checie pewno by doszło do paktu ale to juz nasza sprawa narazie cieszcie sie ze składamy sie nawzajem bo na was niema co liczyć FS po Filem to bezpieczny FS ;D
-
Rudasku a tak ostro walczyłes z tym pustym bunkrem Ventyla może jakbyś po sobie posprzątal to by się nikt nie zorientował że śpisz od nas niestety wszyscy off w tej okolicy ale Panowie z PN nie marnują okazji raz ci się upieklo jak Irenka leciała ale co się odwlecze to nie uciecze Imperator ci nazbiera i się odbudujesz pozdrawiam ancymon graty
-
KKS [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & pogromca kredek [KOMORNIC] vs. Belian [M_J] ~ 4158.76% KONTRA
KKS - - Starcia U68
PostWitam Po przeprowadzce na inne konto w końcu udało się coś ustrzelić na miarę ST Prawda o tym starciu jest taka ze nie zrobiłem tutaj nic dlaczego ? już wytłumaczę Dzwoni AMAV na fali leci jakiś gad i trzeba kontrować na co odpowiadam Czesław ja pije na mieście i po chwili miłej rozmowy dochodzimy do wniosku ze szkoda by się zmarnowało wykonuje telefon do kredka i on już to wszystko pokierował i mamy efekty ja tu tylko sprzątam i pije dalej do naSTepnego Pozdrawiam Ekipę Komornic i Buddy, Kryszt…
-
Filuś ty Hipokryto pushujesz się co miecha na 10kkk+ bez starcia sam skupiłeś konto CoSieDzieje od Matiq a teraz gadasz po forum jaki to inni są żli zajmij się sobą później płacz po forum bo już całe Uni ma cię gdzieś nawet sojusznicy którzy grali na twoich kontach maja na ciebie [ciach] nie mówiąc o tych Fuzjach i obietnicach kto nadchodzi i mnie zjedzie bo widzę już razem nie jesteście a co do moich kontaktów z PN nie zmienisz ich nawet opowiadając Historie nie z tej ziemi każdy zna swoje miej…
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
KKS - - Starcia U68
PostGratulacje Kromak dzięki za telefon 40 min za wcześnie FS poszedł bo pewno byśmy to razem składali cieszy mnie ze akcja wyszła po waszej myśli Topic na Floty i do naSTępnego Obrońcy SZ/O