Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 576.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
NoSkill [KOMORNIC] vs. Szaman [Pac-Man] & nscr [Pac-Man] ~ 83937.36% OBRONA TOP 7 ACS
KKS - - Starcia U68
PostChłopcy do bicia KOMORNIC czekamy na mój popis
-
Szaman Byłeś z Filkiem vel Panciorek w soju i ci nie opowiadał tych pięknych Historii z jego głowy ??
-
Ale poco dyskutować jak kazdy wie ze grałeś na Koncie Panciorka wiec Filu aka Pancior3k jest bardzo trafnym określeniem
-
FILU [MISIE] & pogromca kredek [KOMORNIC] & Mallory [P N] vs. xxxxx ~ 3905.71%
KKS - - Starcia U68
PostWstyd mi za Kredkę
-
pogromca kredek [KOMORNIC] & Consul Stingray [Piotry] vs. jurek [Herosi] - 14220.31%
KKS - - Starcia U68
Postpięknie kredka oby częściej i pchaj tą flote pozdrowki z pręgierza
-
NoSkill [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & pogromca kredek [KOMORNIC] vs. All [AySss] ~ 37607.03% top8 ACS
KKS - - Starcia U68
PostA obserwacja plus licznie z PZ to nic ?? z tego co widzę 90% to BFS to skoro 10% to kontry liczenie PZ i zawrócone stacje to zastanawiam sie co oznacza twoje nic i nie jestem obrońcą tylko jak czytam takie wypociny to staram się zrozumieć co tobą kierowało ze takie brednie wypisujesz
-
NoSkill [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & pogromca kredek [KOMORNIC] vs. All [AySss] ~ 37607.03% top8 ACS
KKS - - Starcia U68
PostTop 4 ACS tego uni to nie byl BFS wiec coś się twoje wypociny nie zgadzają a ja tam leciałem na zaproszenie w ACS
-
i po tylu miesiącach zrobiłem push proszę cie haha to konto co trochę na indlaku odkąd je dostałem uzywam do zapychania układów wiec proszę cie oszczędź sobie. Moje przyrosty możesz liczyć co miesiąc wedle starć martwi mnie ze twoich już tak nie można
-
Filus juz pisalem andersen to sie kryje przy tobie
-
Cytat od Chyba_TY: „Edit. Ktoś tutaj wspominał o graczu "Gruby" vel "KKS" itd. to chciałem powiedzieć że dostał bana. czekam na wpisy ” Jeżeli chodzi o mnie tak dostałem jak sie robi zapych z jednego IP tak się kończy ale mam doświadczenie na przyszłość odpocznę tydzień i bd znowu działał no chyba ze uważasz ze się pushuje z konta top 1500
-
You Touch My Tralala [KOMORNIC] & pogromca kredek [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. lodz [BaR] ~ 63796.14% PB solo Top 4
KKS - - Starcia U68
PostPestka tydzień odpocznę jak się układ zapycha z jednego ip tak to się kończy