Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 576.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Strachu było co nie miara przed ręką sprawiedliwości ale jakoś się udało hu ;D Pozdrawiam Sojusz i Buddy Kupie Dex płace lepiej niż Dagusia Dnia 22-01-2019 12:50:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KKS [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Szreku [CoEU] ________________________________________________ Mały transporter 84.074 Duży transporter 38.483 Statek kolonizacyjny 5 Recykler 1.950 Sonda …
-
Van & Uziel & Hetevox & Kajako Kontra Maciek [PN] i jego Obrońcy Van/Kajako/Hetevox/Uziel [PN] ~ 25191.52%
KKS - - Starcia U68
PostGraty Odpowiednie tagi po odpowiednich stronach
-
Myj Pupe [KOMORNIC] & dziuniek [KOMORNIC] & seweryn [KOMORNIC] vs. Borsuk78 [HQ] ~ 13400.28%
KKS - - Starcia U68
PostValki wyskalował my polecieliśmy Valki się dołączył My zgarnęliśmy Zysk i tyle w temacie pozdrawiam Komornic i Buddy Ancymon Graty solówki Dnia 17-01-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Myj Pupe [KOMORNIC] ________________________________________________ Okręt wojenny 98.905 Lekki myśliwiec 470.983 Ciężki myśliwiec 61.871 Krążownik 679.972 _________________________________________ Agresor dziuniek [KOMORNIC] ________________________________________________ Niszczyciel 25.049 Lek…
-
lydka grubasa vel dziuniek [KOMORNIC] & seweryn vel Valkyria [KOMORNIC] vs. Hani u48 [MISIE] ~ 7665.89%
KKS - - Starcia U68
PostCytat od FILU: „Cytat od KKS: „Gratulacje dziuniek piękne odpowiedz za piecyka Panowie tak sie lata na ekonomów a nie całymi flotami ” Gruby bierz przykład i tak się lata a nie zbiera Bany za Banem - psuje drużynę w SD oraz lata na ustawki nie wspomnę że próba legalnego ataku zakończyła się ze złomowaniem ciebie.Ps: gruby żal mi ciebie że nawet nie potrafiłeś wybronić piecyka a byłeś kilka układów dalej strach ci nie pozwolił nalot gdy zobaczyłeś skład flot - żenada że teraz się spowiadasz z teg…
-
lydka grubasa vel dziuniek [KOMORNIC] & seweryn vel Valkyria [KOMORNIC] vs. Hani u48 [MISIE] ~ 7665.89%
KKS - - Starcia U68
PostGratulacje dziuniek piękne odpowiedz za piecyka Panowie tak sie lata na ekonomów a nie całymi flotami PS musiałem ocenzurować moje pijackie wypociny
-
FILU [MISIE] & Graf [MISIE] & Pandix [3 X] & Voyteck [DTB] vs. piecykkk [KOMORNIC] & amorek apokalipsy [KOMORNIC] & Polska to my dzik [KOMORNIC] ~ 8719.44%(moonkill)
KKS - - Starcia U68
PostGratulacje panowie Piecyk bardziej Lamerskiego FS nie mógł wysłać ale ma dobra lekcje na przyszłość PS. A co do obrony to moja wina ze nie Poleciałem bałem się ze po drodze wyłapie bana
-
EncePence [Pac-Man] & krzychu1992-oddam [Pac-Man] vs. bourne [D o D] ~ 33515.08%
KKS - - Starcia U68
PostFilu a wiesz co jest najlepsze reckami wam to wyfarmilem
-
EncePence [Pac-Man] & krzychu1992-oddam [Pac-Man] vs. bourne [D o D] ~ 33515.08%
KKS - - Starcia U68
PostGratulacje panowie mi też coś wpadło Banan [KOMORNIC] vs. bourne [D o D] ~ 57.96% Dnia 10-01-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Banan [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 450.000 _________________________________________ Obrońca bourne [D o D] ________________________________________________ Wyrzutnia rakiet 26.007 Lekkie działo laserowe 3.357 Ciężkie działo laserowe 671 Działo Gaussa 161 Działo jonowe 245 Wyrzutnia plazmy 571 __________________…
-
Banan & zygunia & AMAV & dziuniek & NoSkill [KOMORNIC] vs. szczepcio [VETO] ~ 68669.92%
KKS - - Starcia U68
Post@The Pawelec Minimal w Dexie zapobiega takim wizytom
-
Banan & zygunia & AMAV & dziuniek & NoSkill [KOMORNIC] vs. szczepcio [VETO] ~ 68669.92%
KKS - - Starcia U68
PostNo to bd pierwszy Graty Retsab obserwacji celu reszta poszła po naszej myśli jeszcze sporo do odrobienia po ostatnich rozbojach ale powoli do przodu Gratulacje i o złom sie nie martw zabezpieczyłem xD Sojusznikom dziękuje za wszelką pomoc przy zorganizowaniu tego %
-
Wraca Syn Marnotrawny Odrazy coś miłego wpadło Obrońca chyba zasną bo namiętnie skanował tej nocy a o poranku podał na tacy taką niespodziankę ;D KKS/KSC Pozdrawiam Ekipę Komornic i Buddy Dnia 05-01-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Banan [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 450.003 _________________________________________ Obrońca CRACOVIA KRAKOW [3 X] ________________________________________________ Mały transporter 200.000 Duży transporter 7…
-
NoSkill [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & pogromca kredek [KOMORNIC] vs. All [AySss] ~ 37607.03% top8 ACS
KKS - - Starcia U68
PostFiluś vel Pancior proszę wyłapywać sarkazm i weryfikować kogo cytujesz bo błazen co starcie tak pisze w sumie obaj jesteście błazny
-
You Touch My Tralala aka* KKS [KOMORNIC] vs. Zakins [PZWP] & Mihuszowo [PZWP] & FILU [MISIE] ~ 71556.23% + BONUS 14270.32% TOP ACS 7
KKS - - Starcia U68
PostPanwie Padlo 20% floty została cała szybka bez nerwów wrócę jeszcze się pobawimy bez jakiejś mega podniety o akcje bo nie było w niej nic finezyjnego poleciałem na beszczela w UL Filu miał 2 układy i czekałem po starcie co się bd działo po ilości Deu po moonach wiedziałem ze bd tam podstawka i 5 min wcześniej rozmawiałem na soju ze cofnę chłopaki przepalą jak ja i tyle miało z tego wyjść opóźniłem 20 sekund by sprawdzić kto tam wo gole leciał i zacząłem cofać floty przy końcówce i nie zdarzyłem …
-
You Touch My Tralala aka* KKS [KOMORNIC] vs. Zakins [PZWP] & Mihuszowo [PZWP] & FILU [MISIE] ~ 71556.23% + BONUS 14270.32% TOP ACS 7
KKS - - Starcia U68
PostGRATY PANOWIE CHCIALEM ZAGRAC WAM NA NOSIE I WYCOFAC NIE SADZILEM ZE NIE ZDĄŻĘ GRATY I MOCNA LEKCJA POKORY POZDRAWIAM