Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 576.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Stało i nie Stoi dużo akt po drodze lecz za każdym razem coś nowego dolatywało finalnie zysk się zgadza Pozdrawiam Sojusz Kredka z Nekkara by zaczą tu a nie tam Dnia 05-05-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fat Boy [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 556.547 _________________________________________ Obrońca Losiek [P N] ________________________________________________ Mały transporter 410.000 Duży transporter 65.000 Lekki myśliwiec 700.000 Krąż…
-
Pluszowy [MISIE] & Kilgor [MISIE] & Pazik [MISIE] vs. krzychu [D o D] ~ 24437.35%
KKS - - Starcia U68
PostKrzychu pomogę z tbagiem mam doświadczenia nic trudnego taki z swirusek Graty chłopaki piękna akcja do naSTepnego
-
Leonidas alias ManNiaK [3 X] vs. Bigos ~ 106096.1% - Top 4 Solo Uni68 & Top 9 Solo OGame.pl
KKS - - Starcia U68
PostTa ostatnia niedziela ;D Profesjonalni handlarze do 7 dni bd dopłacać do interesu Graty wlotu Misiowi odbudowy ;D
-
Skila dalej nie ma zwykle klikanie zawrotki Obrońca latał na stacje miedzy planetami to się zaopiekowałem trochę klikania ale się opłaciło Obrońcy odbudowy jeszcze przed starciem pogratulował BadBoy10.04.2019 "Nie wiem jak to zrobiłeś ale gratuluje,może mnie to zmotywuje do zakończenia gry po 12 latach" Dnia 10-04-2019 00:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor PRETORIANSS [KOMORNIC] ________________________________________________ Niszczyciel 822 Lekki myśliwiec 10.196.267 Pancernik …
-
Połowa przepału na sąsiedzie sie wrociła więc jest dobrze Pozdrawiam Komornic i Buddy Dnia 06-04-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor PRETORIANSS [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca POL [m-p010] ________________________________________________ Mały transporter 21 Duży transporter 59.105 Lekki myśliwiec 202 Ciężki myśliwiec 180 Statek kolonizacyjny 21 Recykler 102 Sonda szpiegowska 573 Gwiaz…
-
Skila dalej brak klasyczny BFS z lekkimi utrudnieniami lecz w układzie szybko poszło Pozdrawiam Komornic i Buddy i Szajke nie tylko ty złomujesz I Dla Cześka i Valkiego youtube.com/watch?v=hmqcVremG9s Dnia 06-04-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor PRETORIANSS [KOMORNIC] ________________________________________________ Okręt wojenny 200.000 _________________________________________ Obrońca lakiluk [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 12.972 D…
-
Stało obok bez aktówek to się zaopiekowałem Pozdrawiam Komornic i buddy Dnia 04-04-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Za Hajs Matki Baluj [KOMORNIC] ________________________________________________ Mały transporter 250.000 Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca ALFA [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 34 Duży transporter 119.128 Lekki myśliwiec 38 Ciężki myśliwiec 21 Krążownik 51 Okręt wojenny 188 Statek koloniz…
-
Andre [P N] & Hetevox [P N] & MisiuGD [P N] & Wisior [P N] & Koloc [P N] vs. bart_r [3 X] ~ 12823.51%
KKS - - Starcia U68
Postwidzę straty po YM odrabiacie graty