Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 576.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
proponuje zapoznać się z regulaminem mówi jasno że nie można wykorzystywać błędów gry smile.png A nawrócenie fsow było błędem ze strony suportu więc próba wykorzystania tej sytuacji podchodzi pod łamanie regulaminu biggrin.png Wilku już tyle razy konczyles że powrót nie bd taki ciężki ten nałóg to zło
-
mscislaw [MISIE] & FILU [MISIE] & Kilgor [MISIE] & tyskie1 [MISIE] vs. Fredericus [TEMPLARS] ~ 69352.04%
KKS - - Starcia U68
Postwydane anty na takie grosze [mniam] biedę stać was graty Administrator Forum kasai:Upominam za wulgaryzmy.
-
Andre [P N] & kajako uni6 [P N] & dorsz [AVALON] vs. reus [MISIE] ~ 67949.29%
KKS - - Starcia U68
PostWidzę chłopcy do bicia dalej w formie Graty panowie róbcie floty i do boju Andre najważniejsze ze sie hajs zgadza ale to podobno mi pushówki wystawiasz a nie sądziłem ze FIlu tobie muszę porozmawiać z Danielem F może i mi coś wystawi ma tego sporo
-
Bladas [TEMPLARS_1] & justvroum [TEMPLARS_1] vs. inker [KOMORNIC] ~ 12610.59%
KKS - - Starcia U68
PostBladas jak ty mi teraz zaimponowałeś a co do Inkera range dostałeś odpowiednia ale nie martw się Odrobimy Zakonnicy na pewno oddadzą z nawiązka
-
Bladas [TEMPLARS_1] & aduch [TEMPLARS_1] & Tajniak [TEMPLARS_1] & RYBKA [TEMPLARS_1] vs. grzegoski [CoEU] ~ 4399.58%
KKS - - Starcia U68
Postszkoda ze mnie tam nie było zazdroszczę