Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 576.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
szajka [KOMORNIC] & dziuniek [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. kristofeles ~ 4283.65%
KKS - - Starcia U68
Postlubie to !!! Administrator Forum kasai:Proszę bardziej rozwijać swoje wypowiedzi
-
szajka [POMIDOR] & Marchewa87 [Psychoza] & Sputnik [POMIDOR] vs. wit ~ 22501.06%
KKS - - Starcia Nekkar
Postzdy xD Graty wlotu Zysk sie zgadza wszyscy szczęsliwi więc do naSTepnego
-
szajka [KOMORNIC] & piotr1986 [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Solitary wolf [KOMORNIC] vs. eddi666 [CoEU] ~ 21453.75%
KKS - - Starcia U68
PostDobbrze wykonana robota ku chwale Komornic !!!
-
W niedziele się przeniosłem w okolice zakrzysia skanuje flota stoi lecz aktywności w 7 gali mi się nie zgadzają odpuszczam lot pochłonąłem sie pracą po prawie 2h dostaje PW od znajomego z buddy że zakrzys dalej stoi aktyw brak zdecydowałem się na lot i oto Starcie Obrońcy odbudowy Sojusz pomoże po Warce macie doświadczenie pozdrawiam Sojusz Buddy !!! PS Kajak Graty tobie tez się udało oby naSTepne były podobnie owocne Dnia 24-06-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fat Boy [KOMOR…