Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 576.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje Starcia Traffic swojego Ulubieńca to nie lada wyczyn Retsab / Filu Ban przypadek chyba nie ? Kupiłeś konto od Marcina dostajesz baty, później Ban . Wstyd !!! Szkoda RetSab że sprzedałeś konto Filowi mówiłem ci że to zwykła parówa i bd szargał twoim nickiem to kasa ci zaślepiła rozum teraz wisi gad jeden na Banie wraz z swoim kontem Filu, na Uni 68 wszyscy wiemy że jest miękki i śmierdzi pushem ale że tutaj dał się złapać toż to szok może admin już nie jest bliskim znajomym i proceder …
-
Fat Boy [KOMORNIC] vs. Mili [3 X] & PATRIOTA [3 X] & wojtekreal [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 1172508.06% + 135224%
KKS - - Starcia U68
PostGraty pięknie się wbilem
-
Oh Ah jak ja Uwielbiam te nie stworzone historie w waszych głowach Zły Gruby wszystkie Konta na Uni moje powiem inaczej Pancior3k Vel Filu lub jak wolicie na odwrót pod każdym moim starciem gdzie zysk jest ponad przeciętny widzi moje konta proponuje ochłonąć zglosic sprawę na suport oni się na pewno tym zajmą a kto robi lot na PZ w moim układzie to już jego ryzyko , drogi Danielu porozmawiaj z pazikiem przecież tez latał na pz zemną w okładzie skończyło się podobnie
-
Lotka wbita szybki teleport obrońca w trakcie zwózki latał na PZ i dziś postąpił tak samo lot mocno zabezpieczył przed rekami lecz i to nie pomogło. Obrońcy SZ/O pogratulował życie dzisiaj było ważniejsze od gry powodzenia a za akcje z gs w nocy szacunek nie spodziewałem się po ekonomie takiego manewru piona byku PS nie farm moich dostawców nie warto Pozdrawiam sojusz i buddy Dnia 30-07-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fat Boy [KOMORNIC] ______________________________________…
-
Mój ulubiony sojusz Chłopcy do bicia dalej w formie ... Jak pisał TBag ciche handle były lepsze niż wypas krówek Dnia 25-07-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fat Boy [KOMORNIC] ________________________________________________ Okręt wojenny 300.002 _________________________________________ Obrońca Ilusioon [MISIE] ________________________________________________ Mały transporter 373 Duży transporter 60.000 Ciężki myśliwiec 1 Recykler 2.342 Sonda szpiegowska 259 Niszczyciel 5 Gw…
-
Skan ->Lot->Bum Pozdrawiam Sojusz i Buddy Dnia 25-07-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fat Boy [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 1.000.068 _________________________________________ Obrońca Wachu [PZWP] ________________________________________________ Mały transporter 120.833 Duży transporter 57.921 Lekki myśliwiec 202.967 Ciężki myśliwiec 1.004 Krążownik 28.943 Okręt wojenny 1.538 Statek kolonizacyjny 90 Recykler 41.065 Sonda szpiegowska 7.1…