Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 635.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• oczywiscie,ze lece dalej, Ja sie nigdy nie poddaje. Gratulacje dla Kartofla

• Do takiego kultowego tematu sie nie wpisac,to RZAL i BUL. Moglbys uchylic rabka tajmemnicy, jak powstalo to rw Pewnie wrociles z kosciola, chwiejnym krokiem, stwierdzajac ze jezeli ksiadz Ciebie znow nie ochrzci to zrobisz to sam...i pewnie tak powstalo to rw GRatki Włosiek.

• Brawo! Nie ma to jak [ciach] w reckach Moderator Neferet:Obraza

• niesamowite rewelacje, zupelnie jak wycinki z pierwszych stron gazet super ekspressu pt. "Mąż orał mną pole" Obroncy ciemiezonych ustawili sie w pierwszej kolejnosci,a zapomnieli,ze sami bez wsparcia innych kont, nie miieliby tyle satysfakcji i polotu. Blade gratki oby tak dalej, w koncu ktos musi mnie zastapic

• Najsmiesniejsze jest to,ze taki Maniak,Gremlinek,Bobro itp. mowia o zyciu, to fakt kazdy je ma,ale nie kazdy potrafi rozroznic, dlatego mowia o zyciu rodzinie itp, a siedza po 24/h Przypadek? nie sadze Kazdy mowi,a bo uni Taurus to uni ekowe Tak jest od momentu wprowadzenia bajecznego eko x7 Wczesniej jakos ludzie pogodzili gre flota, eko itp, Nie bylo dysproporcji Teraz jak grzyby po deszczu ekowcy nabrali wody w usta i stali krasomowcami tego uni... Zaiste to jest z boku oglada sie to jak czes…

• Za duzo jest tutaj klikaczy, dlatego to uni nie zyje, o tyle o ile jeszcze wczesniej fajnie sie gralo przeciwko ludziom na poziomie, czyt. OGN, tak teraz to jakas defraudacja, kazdy sie boi,chroni, nie wychyla, nie daje nic na forum, jak trzeba to puszuje, jak trzeba to odswiezy.... klikacze tak maja, to jest ich profil, nie dosc ze kampi czyt. cos jak Kartofel, tutaj maly handelek szwindelek, i lecimyyyyy Zauwaz profil Gremlinka czy tez Latte to jest idealny przyklad, jak byc cichociemnym... Me…

• O to mi chodzilo , by sprawdzic poziom przeciwnikow, jak widac nie sa najwyzszych lotow, nie panuja nad emocjami, nie wiedza jak atakuja, a na koncu okazuje sie,ze obrazaja rodziine. Juz nie moowiac o pushach, zlodziejstwiie itd. Gratulacje dla agresora ofc

• Co sie dziwisz, jak wiekszosci sie nie chce, wszystkich cos boli, brakuje ikry itd... zwozenie surowcow jest proste, nie trzeba duzo uzywac mozgu do tego, Maniak forum jest po to zeby wklejac rw, to wlasnie takie szemrane postacie ktore nic nie wklejaja daja powody do zastanowien.

• Dyskusje na temat

Angelo Di Livio - - DiD Taurus

Heheh Zalosne No Nic zrobie to po swojemu...

• Franki idealnie trafil w sedno,za to mu brawa, jako jedyny odgadl na czym polega polowanie... i jakich trzeba uzywac srodkow by zlomowac Blef, aktorstwo to podstawy Czasem trzeba zrobic z siebie gamonia,by cos wiekszego zlomowac....ale co tam, ten kto mnie zna ten wie jakim jestem czlowiekiem,...ten kto wierzy,we wszystko co mu sie napisze to tworzy kolejne historie,okazuje slabosc...i o to mi chodzi. Naiwniakow nie brakuje...widac to golym okiem... mozecie mnie nie lubic,ale jednak racje musici…

• Chwala... chwala slabosci nad wyzszoscia! Niestety Gremlinek musze Cie zmartwic, nie pisalem o swojej wyzszosci, jako Ja! ale bardziej o slabosci i ignorancji intelektualnej...Was w kilku osobowej grupie...slaba druzyna... Nie ma co porownywac jakiejs dobrej akcji od zwyklego lenistwa... cieszcie sie... ja wracam sobie do urlopowania.... Nawet bym powiedzial,ze to koncowka.... to co mialem osiagnac to osiagnalem,ale dawno nie widzialem takich cieplych kluchow na ogame, jak sojusz C E, Fenix i SP…

• Witka Male co nieco,mialo byc wczoraj,ale zapomnialo mi sie... [url]https://www.youtube.com/watch?v=qdCmSt4798g[/url] POzdrowienia dla Malutkiej sojuszu i znajomych. Dnia 22-06-2019 10:50:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziki nastolatek [N C] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Lekki myśliwiec 250.000 Krążownik 50 _________________________________________ Obrońca LuckyLuke ________________________________________________ Duży transporter 10…

• Gratki Blade Troszke szczescia i lecimy dalej

• Witka [url]https://www.youtube.com/watch?v=y1YbhC5spzE[/url] Pozdrowienia dla Kamionki Sojuszu i znajomych. Lecimy dalej Dnia 20-06-2019 20:48:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziki nastolatek [N C] ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca strusiek ________________________________________________ Duży transporter 16.000 Lekki myśliwiec 438 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie...…

• Dyskusje na temat

Co do Xadiba To sam problem nie polega % z obrony trzeba patrzec szerzej,, tylko z takiego czynnika,ze duzo uni spada drastycznie przez wlasnie brak pomyslow, albo minimalizowanie rozwoju Wez pod uwage,ze 3 kluczowe universa z predkoscia x1 czyli najlepsze, wchlonely resztke graczy z innych uni, o podobnych badz zblizonych parametrach, teraz kombinuja jak zjesc krolika i miec krolika, to nie jest dobre, bo jak widac na zalaczonym obrazku, ludzie tylko klikaja dalej, ogolnie akceptuja to jaki pro…

• Dyskusje na temat

Cytat od Franki: „eno cos tak jakbys sugerowal ze na zagadrze niema ludzi na poziomie podobnym do twojego nie baw sie w pi..s i nie szufladkuj na gorszych i lepszych po czesci ogame to zrobilo heh tylko ze znow jak gralem na eko x 1 to jak kogos zezlomowalem z eko owoców;p to potem musialem czekac z miesiac dwa az cos uzbieral a tu jedyny plus ze co dwa tyg mozna jezdzic po dostawy taki np cukierek jego to juz chyba wszyscy odwiedzaja ze ma tak napiete terminy ze 3 ci miesiac czekam na moja kole…

• Fajnie,ze wpadlo ,reguralnosc jest! Gratki Pamietaj Lecimy

• Dyskusje na temat

Cytat od Franki: „tak w sumie mam wrazenie ze osoba ktora uważa sie za ttypowego agresora grającego flotą to nienarzeka na brak pełnych trampków bunkrów itp poprostu niechce sie wam juz skanowac tyle i chcecie wejsc na dzien dwa w tyg zrobic 20 stejkow i sie cieszyc tym ze przez tydzien stocznie pracują, na to wychodzi trując o cos dla nas speed? i inne czasy lotów bez sensu polowa graczy przestanie grac wiec to nie jest wyjscie musieli by połaczyc z 4 serwery wtedy byscie nie narzekali na brak …

• Dyskusje na temat

Ja Ci napisze tylko tyle, trzeba sie ewakuowac.... Zapamietaj sobie to nA cale zycie,kazde Twoje slowo ma dwa konce....jak w szachach, kazda potyczka ma swoj koniec...wolalbym zebym podpisywal autograf dla Ciebie....

• Dyskusje na temat

Sluchaj Maniak, nigdy nie grales fota wiec mozesz sobie ot tak mowic,ze nic mi nie daje eko x7, czy moze tez obopolna korzysc... Ekowcy dostali to co chcieli...moze jeszcze te badania? hmmmm? co powiesz? Moim skronym zdaniem powinna byc ankieta,ale dotyczaca wszystkich mozliwych opcji, niech zdecyduj ludzie,a nie pojedynczy glos.... znajac zycie to bedzie...bez niespodzianek....czli...nic bo tak zdecydowali ekonomkowie z C E...bez jaj.... Jak dla mnie to mozecie zwiekszyc sobie jeszcze eko, x50 …