Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 635.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Czekoladowy: „Cytat od Angelo Di Livio: „Losiek podstawial sie, bo wyslal zapytanie o pomoc,wiec nie wiem dlaczego nie mialem pomoc,szkoda, ze nie wyszlo...a bylo naprawde blisko, jakbys gral na swoim starym koncie to bys dostal kontre, nie bawilbym sie w obrony, pod falanga. co do tych slow, juz dawno nie dominuje...nigdy nie dominowali na taurusie, chyba,ze w ilosci wlaczonych urlopow. Taki maly sojusz cs, takie male przeblyski... ot co. ” Ty za to dominujesz pręgierz Taki maleńki pus…
-
Losiek podstawial sie, bo wyslal zapytanie o pomoc,wiec nie wiem dlaczego nie mialem pomoc,szkoda, ze nie wyszlo...a bylo naprawde blisko, jakbys gral na swoim starym koncie to bys dostal kontre, nie bawilbym sie w obrony, pod falanga. co do tych slow, juz dawno nie dominuje...nigdy nie dominowali na taurusie, chyba,ze w ilosci wlaczonych urlopow. Taki maly sojusz cs, takie male przeblyski... ot co.
-
Hej,tam! Ze,co? nie ma nudy i nie bedzie! Thx Kamiuszek : * youtube.com/watch?v=0rfZbCKXVgs Dnia 04-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziki dzik [SPECTRE] ________________________________________________ Pancernik 3.000 _________________________________________ Agresor Qusowniczka [SPECTRE] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 6 _________________________________________ Obrońca benson ________________________________________________ Ma…
-
Gratki Morfi\ Akcja w Twoim stylu, teraz to chyba juz nikt nie odwazy Ci sie podskoczyc,wiadomo czym moze sie to skonczyc. Podbitym okiem
-
Cytat od JTR: „Cytat od Angelo Di Livio: „Powaznie tak uogolniasz? przeczytaj jeszcze raz swoj wpis w tym st, pozniej moj post, pozniej edytuj swoj post i przyznaj sie,ze zabraklo odrobiny smaku. ” Wiesz co? Skoro poważnie nie rozróżniasz co jest żartem co nie i bierzesz to co napisałam na poważnie to serdecznie przepraszam... chłopaczku.Edytować nie będę, nich każdy widzi co Cię tak obraziło. Eot z mojej strony . Myslalem,ze stac Cie na wiecej kultury,ale jak widac mocno sie przeliczylem. Serio…
-
Hej,tam! Uuuuu,ze co? nie ma nudy,lecimy dalej Poczciwe recki po 6h lotu wrocily wypelnione surowcem po brzegi. Troche duze straty,ale wszystko wysylane w biegu aaaaaaaaaa zreszta co mnie to. youtube.com/watch?v=AXLAT9nbQgI Rw z pozdrowieniami dla kamiuszka : * thx Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Dnia 30-11-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziki dzik [SPECTRE] ________________________________________________ Pancernik 3.600 _________________________________________ Obrońca M…
-
Hej,tam! Mial byc Acs, mialo nie byc st, ale polecielismy w dwoch roznych atakach haha youtube.com/watch?v=4PkcfQtibmU rw dla malutkiej: * : * Dnia 30-11-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziki dzik [SPECTRE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.000 Krążownik 50 _________________________________________ Obrońca segos [Eclipse] ________________________________________________ Duży transporter 198 Recykler 204 Sonda szpiegowska 20 Bombowi…
-
Hej,tam! uuuu to znow oni...to znow dziki sqad Lot na oparach... ;)i kolejne cyferki wyzlomowane yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Thx kamiuszek youtube.com/watch?v=qy-WDrhi8Cg Dnia 29-11-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziki dzik [SPECTRE] ________________________________________________ Pancernik 2.500 _________________________________________ Agresor Qusowniczka [SPECTRE] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _______________________________…
-
Ha ma sie ta moc Brawo, widac,ze poczulas wiatr we wlosach. Oby tak dalej. Thx Mala
-
Hej,tam! Tu dziki sqad Tym razem na odwrot, Mala byla dowodca a ja kapitanem Gratulacje&Dziekuje Mala Dnia 12-11-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Qusowniczka [SPECTRE] ________________________________________________ Pancernik 12.552 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor dziki dzik [SPECTRE] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 667 _________________________________________ Obrońca willy162 ________________…