Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 635.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Oj Selenka, dobrze wiesz o co mi chodzi Ale poczekasz na mnie prawda? Chjłopaczek, tak smiesznie piszczysz jak sie denerwujesz napisz cos dzieki czemu Wasza Dama poczuje sie tak jak powinna! Na mnie sie nie skupiaj bo Ci nie wyjdzie Lubie ta parszywa dziure... na poprawe humoru
-
Smieszy mnie to ! Ale tak samo nudzi, ps ostatnio coraz bardziej zaczelas sie przejmowac tym kontem na Uni Taurus, nieprawdaz?
-
Pokory,wiecej klasy i jeszcze co? mam sie kajac przed komentujacymi?tym kim moglem to pogratulowalem. jeżeli kogos mialoby to interesowac. hahahaah uczcie...daLEJ Jak sie atakuje, jedna pomylka, a ja i tak bede Was zalewal atakami. Cóż za rym, serio tylko mnie utwierdza w przekonaniu,że Dama to klasa ktorej Selence brakuje i to duuuuuzo... sama z reszta wie o tym,ale dajmy jej nadzieje/szanse, niech sie uczy dziewucha,ale tutaj można się zastanowić,bo jak chłopaczki mogą czegoś uczyć....
-
Klase zachowam jak was wyzlomuje. Macius lubi to!
-
Ja nigdy sie nie poddaje! rw dla mojej malej youtube.com/watch?v=pYt0Nwt_oNI Dnia 19-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziki dzik [SPECTRE] ________________________________________________ Mały transporter 16.000 Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca buraczane pole [PRGN] ________________________________________________ Mały transporter 81 Duży transporter 9.857 Lekki myśliwiec 44 Krążownik 8 Recykler 415 Bombowiec 77 Pancernik 9 _______…
-
Nie piles? Pisz Chlopaczek z OGN zapomniales za tagowac Teraz milion ekspertow od latania z OGN bedzie wyrazalo swoje madrosci,bo nie rozumie?
-
Hejka To ja nie poddaje sie...nigdy tak jak moje multi no moze czasem nie wychodzi,ale tylko czasem atak w sumie jak reszta...nie bez sensu...obserwacja rw Dla mojej Ewelki ajajajajajj yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee youtube.com/watch?v=2s3iGpDqQpQ Dnia 18-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziki dzik [SPECTRE] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Vim [G-G] ____________________________________…
-
Ze co? Zycie forumowe toczy sie swoim zyciem... Niech formuje nowe tresci, w glowach co po niektorych, prawda JTR? Gratulacje obrony ThX Ewelka:*
-
Ano wszedlem 50 sek. przed atakiem i juz patrzylem jak leci...hmmm teraz je dobrze pamietam...te 50 sekund A Widzialem te zastanawiajace 30 minut na moonie kolezanki... no nic Ja sie odbuduje jak zawsze. Szkoda tagu po zlej stronie;) Ale nie ma co sie przejmowac...nadrobi sie.
-
W koncu musialo sie tak to skonczyc Laki... Z taka flocina fsy sie robi;) zreszta zawsze sie robi. Ale ja wszedzie nie moge byc;) Ten zlom nie mogl byc pozbierany przez agresora, taki juz jest zlom z Lakiego i jego zlomy...pechowe ;0 Matt pieknie uszczuplasz flote jeszcze chwila i wrocisz do stanu swojego poprzedniego konta.
-
Cytat od tereth: „Cytat od Nabu san: „Nie ma większego znaczenia na jakim koncie jesteś, a im więcej masz floty tym lepiej pozdrawiam ” pierw musisz sie ofermo nauczyc latac ... bocie bez honoru ile tam masz kont 20-30 ? tylko misja transportuj nic wiecej pozdro ” To juz?...juz ten czas,ze zwierzeta zaczely mowic ludzkim glosem? Wracaj do gry, chcemy znow zobaczyc te twoje akcje hahahahahaha Gratulacje ataq.
-
No no... kto by pomyslal.. . Gratulacje...dla Morfiego
-
Nawet fajnie to wyszlo, niby ban, ale latac zawsze mozna Wroce! wolno! ThX : *