Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 635.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zwiększenie ekonomi
PostCiap,ale chodzi mi o mechanike gry.
-
Zwiększenie ekonomi
PostOczywiste jest to,ze niczego innego nikt nie wymysli w teamie,bo to nie jest gra charytatywna, tylko opierajaca sie na marketingu nie oszukujmy sie, jest nawet na forum, temat poswiecony pomyslom graczy, czy ktorys z owych pomyslow byl brany pod uwage? Nie ma co to jest malowanie trupa,ale lepszy umalowany trup niz taki sztywny.
-
Wiem wiem, stalo to tyle,bo nikt nie chcial sie na to polasic... tylko ja eeeee ale co tam, inauguracje S&D trzeba zaczac! Lwy präsentieren youtube.com/watch?v=hKRUPYrAQoE Dla Ewelki yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah Dnia 11-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziki nastolatek [SPECTRE] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 400 _________________________________________ Obrońca Lesio ________________________________________________ Duży tr…
-
11-12-2017 01:59:39 - dziki nastolatek [Lwy] - 56.19% Dnia 11-12-2017 01:59:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziki nastolatek [SPECTRE] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 77 _________________________________________ Obrońca adolf39 [ADOLF] ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 14 Lekki myśliwiec 35 Ciężki myśliwiec 18 Krążownik 36 Okręt wojenny 261 Recykler 1 Niszczyciel 13 Pancernik 2 Wyrzutnia rakiet…
-
Zwiększenie ekonomi
PostNie wiem gdzie mam pisac,wiec tu cos skrobne, jak dla mnie genialny pomysl. Artbylaby mozliwosc ozywic rowniez Universum Taurus, zwiekszeniem ekonomii?
-
Farmer rozdzielil je, w jakim celu? ... moze farmil.xD Ehh podam slowo klucz....obserwacja. Lecialem juz po te krazki,ale nie wyrobilem sie w czasie.... i poszlo 24k mtkow Zreszta ja nie zycze Farmerowi sz/o, butny typ. Jest tu kilku takich. Tym bardziej,ze gral tylko z urlopu...
-
Farmer w końcu w reckach, plan miał być zgoła inny,ale cóż...można wybaczyć... Dlaczego zostawiał flotę w moim układzie to nie wiem, ale po tym jak kilka razy wyfarmił mi paliwo i trochę surki, na pewno poczuł się pewnie, przez jakiś czas nie miałem tam paliwa...co tez widział, później manewr z atakiem,ale po kilkunastu minutach już był na koncie i musiałem cofać...kolejne straty w deuterze no i musiałem odpuścić. Od kilku dni bylem gotowy w razie czegoś na lot i przepal... Pobudka w nocy i kont…
-
Dziqsy nie odpuszczaja.... yeaaaaaaaaaaaaaa Dziekuje Ewelka za wspolne chwile youtube.com/watch?v=araU0fZj6oQ Dnia 21-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziki nastolatek [SPECTRE] ________________________________________________ Niszczyciel 6.245 _________________________________________ Agresor Dziqska [SPECTRE] ________________________________________________ Niszczyciel 1.775 Lekki myśliwiec 370.000 _________________________________________ Obrońca Bartholomaus […
-
hihiih dla Ewelli youtube.com/watch?v=k2Qq_tBhDsQ Dnia 20-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziki nastolatek [SPECTRE] ________________________________________________ Mały transporter 22.222 Pancernik 55.555 _________________________________________ Obrońca Zovi [OGN] ________________________________________________ Mały transporter 33.043 Lekki myśliwiec 5.000 Krążownik 64 Okręt wojenny 854 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 530 Bombowiec 7 Niszczyciel 977 Gwiazda Ś…
-
X czy Y
Angelo Di Livio - - Spam
PostZlamane grosze Ciekawosc czy obojetnosc