Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 635.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Selenka akurat Ty lubisz tak czytac miedzy wierszami,a jednoczesnie wyobrazajac sobie jakies historie, nikt do Ciebie nie ma zalu, tylko stwierdza fakty. To tylko forum i gra,ale... czasem powinnas dac na luz z tymi swoimi dygresjami, czy tez dywagacjami, lepiej sie cieszyc chwila Misiek rozkreciles sie ladnie, oby tak dalej, kibicow juz masz, wiec czego chciec wiecej, chyba tylko wiekszych % o! tego Ci zycze, wiekszych %,bo stac Cie. Pozdrowienia.
-
Ledwo sie ruszam po serii treningow,ale...cos wykrzesalem jeszcze Ewella tylko dla Ciebie . youtube.com/watch?time_continue=247&v=JF8BRvqGCNs Dnia 16-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor koniec koncow [SPECTRE] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca filo007 [HUSARZY] ________________________________________________ Mały transporter 10.007 Duży transporter 11.856 Lekki myśliwiec 3.276 Ciężki m…
-
Gratulacje, tak czytajac wypowiedz sledzia....hmmm sojusz ktory ma w sobie unikalnosc, i to cos co odroznia dobre sojusze od tych slabszych, tylko glupek by uwierzyl w historie i ten belkot sledzia i jeszcze 1,6k zl za jego konto....OMG konta ogame juz dawno stracily ta wartosc,zeby placic tyle za nie Sledziu mooglbys miec odrobine honoru i przyznac sie do bledu...
-
Druzynowo, no i przede wszystkim konsekwentnie, Gratulacje.
-
Andrzej szkoda,ze fsow nie robisz Ja mialem to samo nie ma co to tylko gra, total luz, Sz/o Tobie Gotreku przetopu no i kolejnych celi calkiem dobrze Ci to idzie.
-
Szkoda akurat tej ekipy Jako jedyni na uni pokazali umiejetnosci, a dzieki temu sama gra nabiera smaczku, zadne staty nie daja tyle satysfakcji Ekipie/ekspertom z NuN/TVP sz/o nie poddawajcie sie tak latwo
-
Mala obserwacja, juz nawet zaczalem tracic nadzieje,ale cierplwosc jednak jest wazna, Dziekie Ewella za lot youtube.com/watch?v=rQ7tMWOCQlM Dnia 10-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dziqska [SPECTRE] ________________________________________________ Pancernik 11.111 _________________________________________ Agresor dziki nastolatek [SPECTRE] ________________________________________________ Pancernik 12.222 _________________________________________ Obrońca Enzo Molin…
-
Witka Daniello cos nie bylo dluzej niz zwykle,wiec trzeba bylo wykorzystac moment nieuwagi youtube.com/watch?v=GWm8-jlddaw Dla Ciebie Ewelko POzdrowienia dla Wegiego Slawka i wszystkich znajomych Dnia 31-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dziqsy ________________________________________________ Okręt wojenny 528 Pancernik 410 Krążownik 3.477 _________________________________________ Obrońca danielo19888 ________________________________________________ Mały transporte…
-
Gram juz jakis czas w ogeja i pamietam,ze kiedys byl system zgloszen pozyczenia recyklerow, teraz w systemie zgloszen tego nie ma, wiec skad mam wiedziec jaka jest forma zgloszenia pozyczki, oczywiscie podalem tylko podstawowe informacje z uwagi na... to,ze nie wiem czy mam podac koordy czy cokolwiek... po prostu nie wiem. Oczywiscie trudno tego nie zauwazyc,ale dzialalnosc Go, czy calego Teamu sprowadza sie tylko i wylacznie do prostych funkcji, mozna by nawet rzec pro formy, na pewno nie rozwi…