Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 207.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Taka mała oaza na pustyni, niedawno jeszcze zielona Obrońcy wielu nowych wielbłądów Pozdro sojusz, znajomi i aktywni gracze latacze zbieracze Dnia 18-01-2019 11:53:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Atomic [ZLW] ________________________________________________ Duży transporter 700 Niszczyciel 114 Lekki myśliwiec 63.115 Ciężki myśliwiec 275 Pancernik 2.024 Krążownik 1.282 _________________________________________ Obrońca Filemon ________________________________________________ Ma…

• Atakier zaczął od wysłania rakiet, po czym dowiedział się, że jestem Następnie poleciał i może i nawet by coś zrobił, gdyby nie pojawiło się tam więcej latajek Żałuje, że trzon floty był w powietrzu bo było by jeszcze lepiej, ale jak to mówią darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby Życzę albo powodzenia w realu albo klepania eko, zabawe flotą może lepiej zostawić innym, aczkolwiek w razie potrzeby zapraszam ponownie Pozdro dla znajomych, sojuszu i wytrwałych na uni! Kamera, akcja Dnia 15-01-2…

• Z pozdrowieniami dla znajomych, sojuszu i największych flotek uni, co by zaczęły wstawiać swoje latajki tutaj Obrońcy SZO Dnia 14-01-2019 22:03:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Atomic [ZLW] ________________________________________________ Mały transporter 2.013 Ciężki myśliwiec 399 Lekki myśliwiec 22.827 Pancernik 1.088 Krążownik 770 _________________________________________ Obrońca bartekk39 [Wilki] ________________________________________________ Mały transporter 8 Duży tran…

• Gratki tym większe, że pod samym nosem taki numer wykręciłeś To jak wleciałeś byłem w szoku ale teraz to już jazda bez trzymanki! Dobrze zieloni niech rosną, obrońcy powodzenia w Realu! Szybkiego przetopu ZSRR

• Akcja do ostatniej chwili w napięciu, lot na aktywce, brak minutek, 200baniek metalu pojawiło się przed wlotem Coś tam wr wyrosło i skosiło część wysłanych później mt ale i tak akcja wyszła fajnie Obrońcy SZO Pozdro dla całego uni Dnia 13-01-2019 21:53:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Atomic [ZLW] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 7.919 Pancernik 13.389 _________________________________________ Obrońca Merchant Deuterium [ZLOM] _________________…

• Z cyklu grania flotą z planety. Nawet po prośbie chciałem zawrócić, ale to była kwestia czasu kto trafi. SZO zatem i latania z księżyca. Tradycyjne pozdrowienia dla znajomych i sojuszu. Dnia 13-01-2019 20:23:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Atomic [ZLW] ________________________________________________ Duży transporter 1.201 Bombowiec 90 Niszczyciel 572 Lekki myśliwiec 92.789 Ciężki myśliwiec 8.037 Pancernik 13.389 _________________________________________ Obrońca Krezel9 [FAME…

• Duże % znikają sprzed nosa pozostaje zadowolić się małymi Pozdro dla znajomych i sojuszu. Obroncy SZO. Dnia 13-01-2019 15:29:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Atomic [ZLW] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Pancernik 13.072 _________________________________________ Obrońca Michael88 ________________________________________________ Mały transporter 112 Duży transporter 1.447 Lekki myśliwiec 2.403 Krążownik 66 Okręt wojenny 26 Statek koloniza…

• Rozbijania się ciąg dalszy, a na pustyni bunkry coraz bardziej wymagające Pozdro dla znajomych i sojuszu. Obrońcy pakiecik. Dnia 05-01-2019 23:56:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Atomic [ZLW] ________________________________________________ Bombowiec 92 Niszczyciel 333 Lekki myśliwiec 124.341 Ciężki myśliwiec 7.470 Pancernik 12.370 Krążownik 26.694 _________________________________________ Obrońca manchesterking ________________________________________________ Mały transporter…

• Fajny zysk ładne trafienie!

• Dzięki Klemensoo! Tobie graty ładnego powrotu!

• Gdzieś w odległej galaktyce... tadaammmm! PB Pozdrowienia dla znajomych i sojuszu, z dedykacją dla Bjorna: zmień układ sił to będzie ciekawiej na aquariusie Obrońcy SZO, szacun za zdrowe normalne podejście Specjalne podziękowania za logistykę księżyca Kapitanowi Cetusowi, Ecogratis i Guzikowi! Dnia 02-01-2019 11:40:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Atomic [ZLW] ________________________________________________ Duży transporter 28.333 Bombowiec 92 Niszczyciel 280 Lekki myśliwiec …

• Z pozdrowieniami dla sojuszu i znajomych, na tym pustkowiu jak coś siądzie to i nocke spokojnie można zarwać. Wisienko z dedykacją - co było to uważam za sowite spłacenie pożyczki, od teraz będzie wlot za wlot Obrońcy szo jeszcze większej karawany, dużo kryształu na stanie i cóż no.. dobrego spożytkowania zwiosłowanego złomu i uratowanego ogona Dnia 17-12-2018 01:24:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Atomic [ZLOMIARZ] ________________________________________________ Krążownik 5.0…

• Brawo Berni! tyle razy skanowałem gościa i pusto, a tutaj ciach i pozamiatane

• Z braku lepszych celów takie małe rozbunkrowanko między aktywkami, bez szału. Akcja na pocieszenie, bo można było złotówie strącić co nieco. Obrońcy SZO Dnia 26-11-2018 17:12:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Atomic [ZLOMIARZ] ________________________________________________ Mały transporter 37.064 Lekki myśliwiec 34.814 Ciężki myśliwiec 6.526 Pancernik 5.344 Krążownik 16.766 _________________________________________ Obrońca Stadtholder Leto _____________________________________…

• Pozdrowienia dla znajomych Obrońcy pakiecik. Dnia 25-11-2018 23:12:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Atomic [ZLOMIARZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 30.131 Mały transporter 39.820 Pancernik 4.922 Krążownik 14.450 _________________________________________ Obrońca levy [ZLOM] ________________________________________________ Mały transporter 12 Duży transporter 399 Lekki myśliwiec 9 Okręt wojenny 1.482 Recykler 1 Satelita słoneczny 381 Niszczyciel…

• Opuścić stanowiska bojowe, możecie się rozejść. - Admirale została jeszcze jedna galaktyka, sprawdzimy ją nim dopijesz szklankę wody. Mamy sygnał o dużej aktywności sond szpiegowskich. Pierwsze dane mówią o ponad 160k oraz towarzyszącej flocie bojowej. - Alarm bojowy! Ogłosić start najszybszych statków. Musimy zdążyć przed powrotem ich dowódcy. Dnia 23-10-2018 11:08:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Atomic [ZLOMIARZ] ________________________________________________ Ciężki myśliw…

• Admirale, pustynia. Szukać dalej aż znajdziecie! Z pozdrowieniami dla znajomych. Obrońcy odbudowy. Dnia 22-10-2018 09:08:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Atomic [ZLOMIARZ] ________________________________________________ Krążownik 8.000 _________________________________________ Obrońca Isildur ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Duży transporter 10.000 Lekki myśliwiec 100 Okręt wojenny 34 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.000 ________________…

• głos na pijanegorolnika

• Z podziękowaniami dla pijanego za recki. Ty zatankowałeś u mojego sąsiada, ja trafiłem Twojego Pozdrowienia dla znajomych! Dnia 12-10-2018 17:54:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Atomic [ZLOMIARZ] ________________________________________________ Mały transporter 1 Ciężki myśliwiec 1.089 Pancernik 1.630 Krążownik 8.000 _________________________________________ Obrońca zajcoch [ZLOM] ________________________________________________ Duży transporter 330 Lekki myśliwiec 14.852 Krążo…

• Cytat od NeX: „Gratki, a gdzie go złapałeś ? Bo ja w 4g na radarach ją miałem kilka razy tyle, że niestety zawsze pusty przebieg Obrońcy SZO ” strzeliłem go kilka dni przed Tobą, to co znaglałeś w bunkrze to był dok z tej lokalizacji;)