Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 207.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Admirale przeszukaliśmy wszystkie sektory, wszystkie doki puste. Po udanej akcji na bunkrze Majów, możemy spokojnie zawijać do naszych rodzin. - sprawdźcie jeszcze ostatni niezbadany sektor, po tym możecie odwołać pilotów. Admirale, natrafiliśmy na flotę w okolicy, wysyłać złomiarki? - dalej już pokieruję. Po tej akcji długie wolne dla pilotów, niech odpoczną z rodzinami. Obrońcy SZO, szkoda, że akurat na Ciebie musiało trafić Pozdrowienia dla znajomych a szczególnie pijanego i berna. Dnia 07-10…
-
Clemennsoo graty ubicia i zysku mimo przejęcia! Cytat od DeKi: „Graty starcia. Dla Berna graty 700 baniek zysku na czysto. Miales pecha ze mialem powrot fsow 2 minuty przed tym zlomem. Kup deuter to bedziesz mial za co poslac recki. Dospawaj reckow to bedziesz mial czym zebrac caly zlom. Bo dzisiaj w nocy miales reckow na 1/3 zlomu. ” Złotówa przypomnij sobie jak płakałes po mnie, że się wyzbierałem w malutkiej częsci. Sobie takich morałów nie prawiłeś.
-
W rozległej hali gwiazdy śmierci Admirał wraz z elitą dowódców i najlepszymi pilotami testowali właśnie nowy wynalazek, który umożliwiał szybkie teleportacje osoby w dowolne miejsce, na którym skupiono wzrok. Aby podnieść poprzeczkę testy wykonywane były podczas wyścigów plasmadeskolotek. - Admirale, sondy natrafiły na pozostawioną bez paliwa flotę. Może to być obca flota lub jakiś błąd dowódcy – powiedział dowódca SIS MI6. - Wyślijcie tylko szybki sprzęt. Nie ma czasu na dłuższe przygotowania –…
-
Tego dnia Admirał powziął ryzykowną z punktu widzenia ekonomi decyzję. Na korytarzach statków wojennych w codziennym rumorze dało się usłyszeć ciche słowa, że admirał wypił chyb za dużo Jacka. Wieczorną porą, gdy wszyscy pili już po raz dwudziesty za zdrowie dowódcy, nikt nie słyszał już żadnych plotek. Dnia 20-07-2018 21:11:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Atomic [ZLOMIARZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 35.958 Krążownik 3.280 Pancernik 4.585 …
-
Słońce wyglądało znad kolejnego układu słonecznego, gdy oficer pokładowy zameldował, że sondy wykryły bogate tereny oraz składowisko dużych ilości surowców. Wykryto także optymalną flotę oraz wielu wracających do domu pilotów, załadowanych surowcami. - Oficerze proszę zdawać raport z aktywności floty celu, będziemy przejmować ich zaopatrzenie. Wszystkich odesłać do domów, niech spędzają czas z rodzinami. Dnia 18-07-2018 20:53:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Atomic [ZLOMIARZ] _…
-
Zyndrax szacun za szczerość Finalnie na tym uni ekopokemon już się nie wytłumaczy durnym gadaniem jak to było w wielu wielu przypadkach wcześniej. Oby jak najmniej tego typu graczy w kolejnych edycjach. Dobrego wypoczynku Zeno!
-
no w sojuszu push byłby ewidentny, a tak to skoro ST wstawione to ciężko podciągnąć pod push.. heh pustynne latajki bawcie się dalej jeszcze kilku byłych sojuszników Wam zostało, za sianko na pewno oddadzą, udanych negocjacji
-
Piękna akcja gratulacje Panowie! Konta na sprzedaż trzeba eliminować zatem tym większy Do tego ładny spoiler Bern rozhulałeś się na maxa i mam nadzieję, że nie spotkamy się po przeciwnych stronach, acz wręcz przeciwnie. Pozdro
-
Chłopie co ty wogole gadasz, przenosisz planetki i sprawdzasz statusy, uważasz że to jest gra fair? Ile jeszcze dasz zarobić GF? Przypuszowałeś na CLS-ie i pozbierałeś przynajmniej 1 daninę, którą widziałem. Grasz chłopie nie fair, ale cóż jak się nie potrafi grać normalnie to trzeba cisnąć. Ludzie wróca na uni jak ciebie nie będzie,(ciach!) Moderator mntek:upominam za flame i offtop
-
Flota rebeliancka przemierzała bezkres wszechświata, docierając do kolejnego okna galaktycznego. - Admirale, odkryliśmy miejsce kontrabandy, tam gdzie wczorajszego wieczora obca flota zapełniła recyklery wroga. Dowódca obcych wosk zapewne nie ma świadomości bytu po wczorajszym ataku nieprzyjaciela. Pogłoski mówią, że medycy nie mogą przywrócić mu woli istnienia – tak jakby się poddała – powiedział szef MI5Enigma. - Skierować najszybsze statki oraz wysłać recyklery. Nie możemy pozwolić na kolejne…