Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 420.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzięki za info, polecam się na przyszłość Wyszło całkiem fajnie Dzięki @MiśHaribo i @Bombowy Bomberman za pomoc Pozdrowienia dla sojuszu, discordowej ekipy oraz buddy Smacznych świąt i wesołego jajka wszystkim [url]https://www.youtube.com/watch?v=YXxlLB_zwJw[/url] Dnia 21-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chancellor Serpentis ________________________________________________ Duży transporter 25 Lekki myśliwiec 133 Ciężki myśliwiec 99 Krążownik 99 Okręt wojenny 126 P…
-
"Zarób" na premium
Post24h minęło dlatego ponawiam swoje pytanie i przy okazji bumpuje. Dlaczego z gry są tolerowane odnośniki do stron, które wyciągają dane kart kredytowych i nabijają kasę za "subskrypcję" tzw. scam?
-
"Zarób" na premium
PostTo dokładnie to, ta sama ilość i też miałem pokazane "pozostało tylko 11!"
-
"Zarób" na premium
PostCzejść, wytłumaczy mi ktoś dlaczego w grze jest odnośnik do "zarabiania" premium, który to znowu odnośnik przenosi na stronki, które proszą o podanie danych kart kredytowych? Nie byłoby w tym nawet nic dziwnego gdyby nie fakt, że te stronki to czysty scam, który został już reportowany setki razy po kliknięciu "fyber" przenosiło na: klik do gyazo po kliknięciu subskrybuj przenosiło na: klik do gyazo po wpisaniu obojętnie jakiego maila i obojętnie jakiego hasła przenosiło na: klik do gyazo niestet…
-
Rekordy uGalareta
Guderian - - DiD Galatea
PostJest to mój pierwszy temat tego typu, oraz pierwszy (mogę się mylić) zrobiony w taki sposób. Zawsze drażniło mnie niekończące się przewijanie i ściana tekstu, która wypływała z monitora dlatego zdecydowałem się na mały eksperyment ze spojlerami. Wszelki feedback mile widziany Rekordy będą regularnie aktualizowane co dwa tygodnie, zapraszam. REKORDY UNIWERSUM GALATEA Statystyki (Ukryta treść) BUDYNKI (Ukryta treść) BADANIA (Ukryta treść) OBRONA (Ukryta treść) Największa wtopa na uni (atakując) ak…
-
Tak, Ty masz problem bo jesteś niczym innym, jak samemu winnym sobie oszustem. To w jaki sposób były dotychczas interpretowane zasady gry i fakt, że je naginałeś będąc w teamie, a potem poza nim zasługuje na nic więcej jak lincz. Nie rozumiem jak wielki tupet trzeba mieć żeby jeszcze walić roszczeniami w kierunku Arta czy GF. Robiłeś wałek za wałkiem rozbudowując coraz bardziej swoją sieć paliwówek plując przy tym w twarz normalnym graczom jak i teamowi, bo zdawałeś sobie sprawę (jako że byłeś w…
-
@Mummel gryziesz go od złej strony cały cwancyk polega na tym, że on ładował faktycznie tylko na swoim lobby ale pushował innych ludzi na innych uni, którzy to samo robili w ramach "wymiany dobrami" na Xantusie Nie dziwię się, że teraz masz problem razem ze swoją siatką, w końcu kasy nie odzyskacie, a idąc Waszym tokiem rozumowania wydawaliście ją na innych, a nie na siebie RIP IN PEPPERONI
-
@Kromak to byłoby zbyt piękne
-
@buleon idź do sądu i powiedz, że aby nie zostać przyłapany na gorącym uczynku w świetle nowego regulaminu wchodzącego za 48h postanowiłeś nagiąć stary regulamin aby się wzbogacić a teraz kiedy wyszło, że mogła to być potencjalna prowokacja w celu wykorzenienia takich esportowców jak Ty żądasz zwrotu pieniędzy... Nie udało Ci się oszukać przez co sam jesteś oszukany i szukasz sprawiedliwości! Przewietrz się i ochłoń Gdybyś wiedział, że nowy regulamin obowiązuje od zaraz to co byś niby zrobił? Pr…
-
@Starrk zniszczyłeś moje marzenia mając rację
-
@buleon sam się wprowadziłeś w błąd interpretując zaistniałą sytuacje na swoja korzyść myśląc, że do poniedziałku możesz się pushować do woli płać i płacz, karma wraca... może w końcu wrócisz na swoje miejsce w rankingu tak samo jak i wielu "esportowych" graczy kolejny rok będzie niczym innym jak unormowaniem łańcucha pokarmowego, januszerstwo i cwaniactwo zacznie spadać, ciekaw jestem ilu z naszych esportowych graczy będzie w stanie grać bez pushowania się na potęgę utrzymując tym samym pozycję…
-
@Art Abstrahując od głównego wątku. Kiedy zamierzacie zrobić coś w kierunku wykrywania wtyczek i banowania ludzi używających bota kosztującego mniej niż 3 paczki czipsów? xD Odnoszę nieodzowne wrażenie, że jedyne co z tego regulaminu będzie faktycznie obowiązywało i z czego GO będzie się wywiązywać to pilnowanie nowych przeliczników xD Co doprowadzi do jeszcze większej patologii w której GO i ich znajomi będą mieli większe pole do popisu niż zwykli userzy, chociażby za pomocą "kontroli paserstwa…