Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 420.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
MAMMA MIA! W dzisiejszym menu ponownie al Pushino, polecam serdecznie i zapraszam kolejnych... Dziękuję za lot i towarzystwo Pozdrowienia dla Mamma Miów, NiSów oraz Templarsów. [url]https://www.youtube.com/watch?v=O3-Wjmb9PBA[/url] Dnia 17-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [MammaMia] ________________________________________________ Krążownik 15 _________________________________________ Agresor moonowka [W123] _______________________________________________…
-
gratki, % zniewalający jak na tak młode uni obrońca chyba chciał zaistnieć jako top1 acs z tyloma lamkami
-
Chodzi o to jak została skonstruowana owa wiadomość, jeśli naprawdę nie widzisz w określeniu "bardzo uczciwie" niczego złego to zmierzamy donikąd... "Pozdrawiamy uczciwi gracze uniwersum"??? No bez żartów, proszę... Górnicy mogą wbrew pozorom dużo (patrz przemiana Zyli). Abstrahując już od flot... embargo nałożone na BSy dużo wcześniej mocno uszczupliłaby możliwości latania chociażby Rolnika, który na podniesienie 60k pc na lot 50us spalał 6.3kk, o fsie przy paru kk lm nie wspominając. Pytasz mn…
-
OGame to gra strategiczna, owieczki wygrały serwer (nie wnikam czy przed czy po) zezłomowaniu Jankiego, otworzyły się wrota do złomowania każdego bez konsekwencji. Mogliście myśleć o tym wcześniej zamiast teraz trząść portkami... weźcie na klatę i dajcie owieczkom godnie reprezentować Yildun&Quaoar po fuzji edit; zrobiliście cokolwiek aby nie doprowadzić do hegemonii? pomogliście opozycji w jakikolwiek sposób?
-
klik "bardzo uczciwe podejście" ... nóż w kieszeni sam się otwiera, jakie to uczciwe podejście wobec wszystkich na unii gdzie każdy rejestrował się wiedząc, ze pisze się na 70/80% pzta? mniejszy pz przedłuży Wam jedynie życie o kilka miesięcy, a innych całkowicie wykluczy z dalszej rozgrywki. Jeśli się bunkrujecie to prędzej czy później zostaniecie zjechani trzymając coś za bunkrem, eot.
-
MAMMA MIA! Dzisiejszym daniem jest pizza al Pushino, serdecznie polecam i zapraszam nowych klientów może i antyobrona ale trochę sprytu akurat w tym stejku jest atakujący chyba już zrezygnował z dalszej kariery, można farmić Pozdrowienia dla NiSów i Mamma Miów, Templarsów oraz buddy [url]https://www.youtube.com/watch?v=4RgQ-JDiOic[/url] Dnia 16-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mystery ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 1…
-
zabrakło kilku minut żeby tam wlecieć no nic, następny będzie mój , gratki
-
Kupie deuter
PostKupie deuter, jak w temacie. Poszukuję stałych dostawców. Nick w grze: Guderian
-
[Black Sheep] B-S 17223,25% vs [TEREFERE KUKU] TEREFERE 0% Zakończona
Guderian - - Wojny Yildun
PostAle będzie skowyt xD powodzenia obu stronom
-
Kto gra?
Guderian - - DiD Himalia
Postpotwierdzam, tyle ludzi ze nie da sie juz zarejestrować
-
Kto gra?
Guderian - - DiD Himalia
PostJou, którzy ludzie beż życia i znajomych rozpoczęli swą wędrówkę przez nieprzespane wakacje tak samo jak ja?
-
Gra o Tron
PostMiało byc epicko, miało byc pompatycznie... ilość debilizmów mnie przytłoczyła
-
Nadal jesteś celem, wystarczy unikać skanów i robić dobre fsy. Nikt nie będzie Ci z przypadku ściągał kulek jeśli nie zobaczy co przewozisz i w ogóle czy coś przewozisz. Na yildunie (jak jeszcze grałem) nie poznałem osoby, która latała po satelitach bez widocznego dla niej zysku, nawet teraz jeśli będziesz na planetach miał więcej surowców ktoś może w Ciebie wlecieć. Jak dobrze pamiętam masz trochę (nawet nie tak mało) obrony na planetach i jakieś okruchy. Nikt Ci w to nie wleci bo nie ma za bar…
-
@TheDavid Nie chodzi nawet o zmianę, a o przywrócenie. Sam zacząłeś grać na uni z 70/80% pz ;'] zeby rozwinąć temat... Sam zacząłeś grać na uni z 70/80%, teraz jest 50% więc faktycznie, lepiej dla ekowców... ale nie bądź jak typowy janusz "ja ni bede mioł to i sumsiad ni bedzie mioł", nie odbieraj zabawy innym. Żyj i dać żyć innym.
-
Cytat od Cztery: „Cytat od Poka_Bydlaka: „Tak głosują ułomy. ” sam tak głosuje z nastawieniem że nowe uni szybko zdechnie a ci co pośli z mojego serwera szybko wrócą Ułomy zaczynąją co miesiąc na nowym uni i grają do pierwszego wpierdolu albo do momentu aż nie otworzą nowego serwera xd ” Każdy gra tak jak lubi i pisząc, że tylko ułomy grają na nowych uni obrażasz sporą część graczy. Miałem ochotę zagrać na x3 - grałem na x3, mam ochotę grać na x6 - gram na x6