Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 420.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
We did it Boba youtube.com/watch?v=cz4md2XXCHA Klikanko z pzta Dzięki Boba za lot! Trzeba spróbować tych procentów przy jakiejś okazji Pozdrowienia dla Aducha, J-W, ekipy z discorda, Fenrira, buddy i Rolnika Całuśnych walentynek wszystkim Cytat od Boba_Fett: „Pozdrawiam sojusz i kumpli ” Dnia 14-02-2019 20:47:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [J-W] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1 Okręt wojenny 4.179 Niszczyciel 3.007 Pancernik 8.526 K…
-
Zaraz Ci wmówią, że to Twoja wina albo, że forum nie jest od tego typu rzeczy... trzymam kciuki żebyś zdołał udowodnić swoje racje EDIT: jak dobrze pamiętam to gdzieś powinieneś mieć kontakt w sprawie reklamacji... sam przed chwilą kupiłem 240k smsem z ciekawości i pojawiło mi się coś takiego: "Dziękujemy! Wskazówka: z powodów technicznych dostawa towaru do gry może się lekko opóźnić. * Transaction ID (GF): * xxxxxxxxx * Transaction ID (OP): * xxxxxxxxxx EDIT2: Dostałem antymaterię natychmiastow…
-
2 dni siedzenia w okopach w końcu przyniosły jakieś rezultaty pozdro dla ekipy z Fenrira, J-W i buddy agresorowi szo Dnia 11-02-2019 20:51:21 następujące floty spotkały się w walce: 51574584_380012009456221_3397653820757508096_n.jpg Agresor Mickey [IMMORTAL] ________________________________________________ Krążownik 16.030 _________________________________________ Obrońca Guderian [J-W] ________________________________________________ Duży transporter 2.050 Okręt wojenny 4.179 Statek kolonizacyj…
-
Owca gęsiojad zysku tylko pozazdrościć, gratki Misiowi szybkiej odbudowy bo cichy ale aktywny
-
Jak się obudziłem i czułem ból głowy to już wiedziałem, że coś jest nie tak Gratulacje, szkoda sojusznika i szkoda, że w taki sposób ale taka gra, SZO!
-
Wszystko sprowadza się do tego, że ludzie przestali widzieć w OGame dobrą zabawę, ludzi i grę przeglądarkową, a zaczęli patrzeć tylko i wyłącznie na wirtualne cyferki o których już nawet nie będą pamiętać za X lat. Przestańmy przyklaskiwać pusherom i oszutom, przestańmy kłócić się z nimi na boardzie czy w grze bo jedyne co z tego mają to właśnie to, czego pozbawiają nas swoimi machlojkami - zabawę. Mało ludzi, którym uchodzi płazem jakiś proceder weźmie sobie do serca słowa boardowego/growego my…
-
Wtyczka DuckDuckGo
PostTeoretycznie masz racje, ale kiedyś dawno temu rzuciło mi się w oczy coś odnośnie programów zmieniających/maskujących IP, iż są niedozwolone. Nie mam pojęcia na jakiej zasadzie działają trackery ani na jakiej zasadzie ww. wtyczka je blokuje/maskuje ruch w sieci. Swoją drogą dlaczego ogame jest przepełniony trackerami amazonu?
-
Wtyczka DuckDuckGo
PostCześć, mam pytanie odnośnie wtyczki DuckDuckGo Privacy Essentials, która blockuje trackery m.in. amazona. Czy można się dzieki niej nabawić bana na ogame?
-
dzieki za zapro, gratulowałem na pw pogratuluję i tutaj, szybkiego przetopu ps. nie ma co się oszukiwać, bez sond nie dali byście rady
-
@ciap Słuchaj Ciap, gram w te głupie cyferki od ~2005 roku i sytuacja teamu z perspektywy gracza nigdy nie była kolorowa, w końcu jesteście od tego żeby karać i przestrzegać, bardziej lub mniej, regulaminu, który obowiązuje. Zawsze starałem się podchodzić do odpowiedzi teamu z dystansem, bądź co bądź wszyscy jesteśmy ludźmi, ale proszę, przestań dorabiać ideologię do tego co piszą gracze. Z tego co rozumiem większość graczy, którzy piszą, iż antymateria nijako "chroni" przed banem, banami ma na …
-
Cytat od Straznik Kukurydzy: „kurcze ja po przeczytaniu tego tematu to jestem zdumiony typ daje wam, operatorom dowody na regularne łamanie regulaminu praktycznie do ręki (pw) i nie ma reakcji? @Art mógłbyś może tu zajrzeć do tematu i nakłonić podległych Ci ludzi żeby się zajęli swoją pracą? ” Widzisz, ja pisałem do jednego z operatorów czy nie chce do ręki dostać wtyczek lub innych skryptów automatyzujących rozgrywkę i również nie był w ogóle zainteresowany