Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 420.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
Guderian - - DiD Fenrir
PostWidzę, że jeszcze nikt techów nie podał to podam dla przebicia Technologia bojowa: 13 Technologia ochronna: 13 Opancerzenie: 13 Nick: Heinz Guderian Tag: LHiP
-
Moon . Moon . Moon
PostWysyłasz rakiety albo na planetę albo na moona. Przeciwrakiety z planety bronią zarówno księżyc jak i planetę. Po wyczerpaniu się przeciwrakiet na planecie zaczyna padać obrona tam, gdzie zostały wysłane rakiety
-
Moon . Moon . Moon
PostTak, przeciwrakiety bronią również księżyc Tak, obrony weźmie udział tyle ile jest wybudowanej niezależnie od poziomu stoczni
-
@kamieniarz nie tylko on, w tym samym czasie dostało bana również konto Boo
-
Żałosne i nic więcej, nawet brak jakiekolwiek komentarza odnośnie back-upa przy potencjalnie największym starciu w świecie ogejmowym... [ciach] się w łeb, czy wy w ogole sobie zdajecie sprawe z tego, ze tylko zabijacie i zniechecacie wieksza ilosc osob do gry w te wasze ukochane cyferki? wałek na wałku, a teraz backupik floty od ręki bo GO w sojuszu, beka i jeszcze raz beka... Moderator Neferet:Wulgaryzm
-
Top 10 Starć Fenrir
Post1. 25000% Wygrany vs. Przegrany 2. 24999% Przegrany vs. Wygrany ze swojej strony proponowałbym coś takiego, uważam, że byłoby mniej rażące w oczy i bardziej czytelne - procenty na samym początku dają jaśniejszy wgląd i łatwiej się będzie czytać, nie wszystkie linijki będą równe przez liczbę atakujących i broniących
-
Obrońca (obrończyni?) winien być już kilka razy w moich rekinkach, jednak za każdym razem ktoś mi go (ją?) czmychał sprzed nosa. Moony nie padły, weterani zdjęli flotę dzień dwa później. Policzona stacja, trzymanie floty w powietrzu przez godzinę (dzięki sojusz za podbijanie czasów!) i jak na złość obrończyni zachciało się odebrać, wcześniej nieodbieraną stację - cofnęła. Niestety zabrakło mi skilla żeby wyliczyć zawróconą stację. Parę godzin później kolejny przepalony deuter gdy flota wróciła. …
-
AntiGameReborn
PostDzięki Ci, o Papo Smerfie!
-
AntiGameReborn
Post@Hermes na Rebornie jest ten sam błąd, również nie znam przyczyny. Dopiero po kilkukrotnym odświeżeniu cokolwiek się pojawia, chyba trzeba zgłosić bug do kogoś kto rozwija tenże dodatek
-
@Maicon nie mam zamiaru, pewnie i tak sie nie podstawi:) jeśli mnie strzelicie, to strzelicie, trudno - taka gra. Ale dopóty będziecie mnie obrazac, dopóki bede sie odbudowywał i probowal pokazac cos w grze. Zrozumiem dużo ale nie chamstwo i prostactwo. Jeszcze raz gratuluję trafienia, mimo wszystko szkoda, iż na sojuszniku. Jeśli masz coś do dodania, pisz proszę na pw żeby nie zaśmiecać Żyli wątku
-
Czejść
Guderian - - DiD Yildun
Postco tam słychać na waszych lubieżnych planetach
-
-Dawać mnie tu tom kasienkje 14290417_alkaczino.png graty..