Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 420.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
hmm czyj to wafel
Guderian - - DiD Fenrir
PostTo taka strategia żeby uśpić czujność xd
-
Rownie dobrze można to wyjasnic pracującymi non stop silnikami, a co za tym idzie nieustającym przyspieszeniem, które skutkuje szybszym pokonaniem kolejnych 20k jednostek odległości. Kwestia interpretacji i narracji. Przeto koszt zawsze jest ten sam. @Truck driver Jakos specjalnie mnie to nie dziwi, że nie jarzysz. Moim zamysłem był statek, który byłby alternatywa dla gsów przy stacji moon-moon dla ekonomów we wczesnej, jak i późnej fazie rozgrywki. Koszt do lotu uklad obok nie będzie Cie koszto…
-
Napęd nadprzestrzenny: Zakrzywia przestrzeń wokół statku. przy obecnych napędach i „podróżach kosmicznych” faktycznie, wykorzystują podczas startu i lądowania - napęd spalinowy. Ogame to gra Science-Fiction, troche bardziej Fiction niz Science, ale chetnie posłucham jak w praktyce wyglada działanie napędu nadprzestrzennego, który zakrzywia wokol siebie przestrzeń. Jeśli mam wymyslic rowniez otoczkę fabularna do mniejszego spalania żebyś mogl ocenić badz wypowiedzieć sie merytorycznie odnośnie pr…
-
Błagam, idz ten jeden raz w zyciu w inne miejsce... To tak jakby jadąc cały czas z ta sama prędkością miec mniejsze średnie spalanie i... wow! Coś takiego zostało juz „odkryte”... Powiem wiecej, korzystasz z tego na codzień! Łopatologicznie: 1000mt przy spalaniu x1 na odległości 20.000 jednostek pali 45.717 jednostek deuteru. 1000mt przy spalaniu x1 na odległości 40.000 jednostek pali 91.429 jednostek deuteru. Założyć, ze na odległości 20.000 jednostek Mt spali 20% mniej, to Mt spali 36.574 (36.…
-
Galaktyczny transporter™®© Czym większa odległość do przebycia tym mniejsze spalanie Koszta: 18.000 metalu 18.000 kryształu 1.000 deuteru Podstawowe punkty strukturalne: 36.000 Podstawowa siła powłoki: 30 Podstawowa siła ataku: 5 Podstawowa prędkość: 200 Podstawowa ładowność: 60.000 (przy tech. nadprzestrzennej poz. 10 - 90.000 licząc 5%, które niedługo ma wejść) Podstawowe zużycie paliwa: 40 - każde 1000 jednostek odległości = -1% jednostki spalania, maksymalna obniżka 50%. Przy podróży przez 1…
-
Jak wszyscy to wszyscy Może nie jest to milion % ale z obrończynią bardzo się kochamy Pozdro dla buddy, sojuszu i znajomych! Dnia 10-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [J-W] ________________________________________________ Krążownik 30.988 Okręt wojenny 5.146 Pancernik 10.128 _________________________________________ Obrońca Wiedzma Ali3n [ALI3N] ________________________________________________ Mały transporter 547 Duży transporter 19.813 Lekki myśliwiec 7 …
-
Gratulacje, tak pierdyknęło, że aż się z łożka poderwałem. Procent, zysk i wykonanie całej akcji zacne, żałuję tylko iż nie mogłem pomóc Obrońcy nie mam pojęcia czego życzyć, odnoszę dziwne wrażenie, że życzenie szo wiązałoby się z większą ilością kont trzecich na unii, a tego chyba byśmy nie chcieli... Ze swojej strony pozdrawiam Cichego vel Amariego, push przez rozbicie floty u mnie prawie wyszedł
-
AntiGameReborn
PostWypuść wtyczkę i daj się upaść komuś innemu na swojej krwawicy. Jego życie prywatne nie ma tutaj nic do rzeczy, równie dobrze mógłby być ślepym zapaśnikiem sumo. Klik do tematu AGO vs AGR Jeśli potrzebujesz pomocy w tłumaczeniu, chętnie pomogę
-
AntiGameReborn
Post@Hermes Nie działa na Operze jak powinno, gryzie się z UniverseView, usuwa nie tylko wiadomości przeznaczone do kasacji. Sam więcej nie odkryłem
-
AntiGameReborn
Post@DUDEUSZ a Ty w swojej grze przegladarkowej nadal byś tolerował dodatek w ktorym gosc dodał jedynie opcje donejta, oskarżając przy tym innych, iż ukradli (nie jego skad inad) kod? Obserwowałem wymianę zdan na angielskim boardzie i trwało to troche. Shole zaczął odgrażać sie prawnikami, po czym sam po aktualizacji AGR skopiował kod i przeniósł go do AGO - cały czas odgrazajac sie prawnikami i krzycząc, ze ten kod jest prawnie jego. No nie na ponton... AGR ma pare wad i bledow ale w przeciwieństwi…
-
Cześć, jestem Guderian i jestem uzależniony. Szukam kogoś chętnego na spróbowania swoich sił na .org Fenrirze gdzie jest eko x6, flota x6, pz 80%, 4 gale i pz z obrony (! ) Fajnie byłoby nie grać samemu ps. dopiero się tam zarejestrowałem nie wiedziałem gdzie indziej napisać post, jak jest w złym dziale to prosiłbym o przeniesienie
-
AntiGameReborn
Post@ciap macie możliwość wysłania tego newsu jako wiadomość w grze? bardzo duża liczba osób korzystająca z AGO nawet nie wchodzi na boarda, szkoda by było widzieć połowę uni na b