Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 420.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
mów za siebie, ja prędzej wyfarmie ten dex tracąc przy tym połowe swoich gęsi niż zapłacę 4:3:1 zgadzam się, że z nieuczciwymi praktykami należałoby coś zrobić, ale nie na siłę, pls zmieniając reguły gry w sposób jaki proponujesz, nie zyskują wszyscy, a tracą... gra straci na swym uroku, możliwości kupienia drożej i sprzedania taniej, wszystko sprowadzi się do prostego schematu sprzedaj-kup kastrując przy tym kombinowanie. Fajnym ruchem ze strony GO jest monitorowanie podejrzanych ip, szkoda tyl…
-
xd2 Dnia 28-03-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [NiS] ________________________________________________ Krążownik 7 _________________________________________ Obrońca Quicku [ECONOMY] ________________________________________________ Mały transporter 7 Lekki myśliwiec 1 Ciężki myśliwiec 2 Recykler 6 Sonda szpiegowska 7 Wyrzutnia rakiet 11 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Guderian [NiS] ______________________________________________…
-
xd pozdrawiam @aduchszka śmierdziuszka, sojusz, buddy i ekipę z Yilduna @RolnikSzukaZony patrz jakie stejki tu odchodzą, nie to co na Y Dnia 28-03-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor AnthonyEnsey [Alliance] ________________________________________________ Mały transporter 13 Lekki myśliwiec 7 Ciężki myśliwiec 5 _________________________________________ Obrońca Guderian [NiS] ________________________________________________ Mały transporter 3 Lekki myśliwiec 6 Ciężki myś…
-
ale na tym polega biznes... ludzie grający i tak będą grać wzorując się na applu sprzed kilku lat - nie wydadzą wszystkich feature'ów i pomysłów w jednym modelu telefonu, laptopa czy innego telewizora bo się to zwyczajnie nie opłaca dodając nowości powoli i w odpowiedniej kolejności zyskujesz więcej "fanów" i zarabiasz więcej kasy KUUURŁA KIEDYŚ TO BYŁO PJOTER, NIE TO CO TERAZ, nosacze pls xd
-
Usunięcie zapamiętanych danych Gladiatusa z przeglądarki pomogło, dziękuję Mimo wszystko uważam, że nie powinno to działać w ten sposób Nie znam się i nie wiem czy to błąd ze strony przeglądarki czy ktoś leniwie napisał kod i dlatego uzupełnia danymi na podstawie podobnego linku link ogame: sXX-pl.ogame.gameforge.com/ link gladiatusa: XX-pl.gladiatus.gameforge.com/
-
Hasło do ogame jest tylko i wyłącznie hasłem ogameowym. Nie wiem czy od strony technicznej jest to możliwe ale autouzupełnianie pola z nowym nickiem jest conajmniej... słabym rozwiązaniem CR - Clash Royal, mobilna gierka. Pierwszy raz zmieniło mi nick kiedy na telefonie włączałem urlop, przeglądarka Safari. Drugi i trzeci raz były już na komputerze, jedynym miejscem gdzie miałem jeszcze taki nick był Gladiatus (gra rowniez od GF), moze tu jest pies pogrzebany?
-
Mam czyścić zapamiętane dane przeglądarki i utrudniać sobie życie dlatego, że coś nie działa jak należy? Przy zmianie nicka hasło jest automatycznie wpisane - bo jest zapamiętane, a nie chce mi się za każdym razem podczas logowania wpisywać go na nowo... coś jest ewidentnie spieprzone, więc o tym piszemy, nie narzekamy