Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 420.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie, nie piję do Ciebie. Źle napisałem, chodziło mi kupno za metal, a sprzedaż za kryształ - gdzie zysk? Kryształ > metal, od dawna kopalnie kryształu nie są aż tak rentowne jak metal czy deuter. Z jakiej paki mam komukolwiek udowadniać, że moje przyrosty są oparte na farmingach i stkach? Mam zachowywać wszystkie RW żeby w razie problemu móc wykazać swoje dochody niczym w tym BARDZO DOBRZE ZORGANIZOWANYM kraju? Pogrzało? "To smutne, że tak trzeba" Nie, wcale nie trzeba. Między innymi przez takie…
-
Śmieszki uGalareta
Guderian - - DiD Galatea
PostJa już ze znajomym skopaliśmy kontrę polecam się w grubszych akcjach, porażka gwarantowana
-
pozdro dla sojuszu, buddy i discordowej ekipy... [url]https://www.youtube.com/watch?v=CEDKcEPDQO4[/url] Dnia 04-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [NiS] ________________________________________________ Krążownik 110 _________________________________________ Obrońca Lodix1 [RIO] ________________________________________________ Mały transporter 31 Duży transporter 4 Lekki myśliwiec 7 Krążownik 2 Okręt wojenny 5 Sonda szpiegowska 6 Satelita słoneczny 23 Wyrzut…
-
Mówię w ogóle o dotykaniu widełek. Nie mówię, że powinno zostać jak jest bo jest beznadziejnie, ale zmiana widełek zmieni jedynie sposób pushowania się za pomocą kont trzecich - sprzedaż dexu za metal - kupno za kryształ... po zabawie z handlarzem i tak i tak jest zysk w niektórych przypadkach powiedziałbym że ogromny. Jak chcesz uzasadnić ograniczenie sprzedaży deuteru względem wydobycia i prędkości uniwersum? Jak chcesz ten pomysł przedstawić komuś, kto dopiero zaczyna grę, że nie może sprzeda…
-
Przecież patrząc po samym mmorpg stat eu można w ciągu 15 minut wydedukować kto na uni się pushuje, a kto gra czysto xD Ja po prostu wnioskuję o to aby GO wykonywało swoją pracę jak należy. Nie dziwię się, że wolisz stały przelicznik w którym będziesz mógł handlować za sam metal bądź sam kryształ i zbijać na tym kokosy...
-
Proponuję nie ruszać przeliczników bo co byśmy z nimi nie zrobili upośledzi to rozgrywkę i jeszcze bardziej ją skomplikuję dla nowych graczy. Proponuję GO patrzeć w logi i dedukować czy jakieś konto nie otrzymuje korzyści surowcowych względem słabszego na przestrzeni kilku tygodni, a nawet miesięcy bez względu na to czy minęły 72h czy nie. Jeśli na przestrzeni powiedzmy 10 tygodni widać, że z któregoś słabszego konta ubywa surowców i jest tymi surowcami wzmacniane konto mocniejsze - BANHAMMER PO…
-
gratuluję niesamowitego skilla i wykonania akcji...
-
Obrońca dostał kulkę, ja dostałem złom... wszyscy zadowoleni Obrońcy życzę szybkiej odbudowy za luźne podejście do cyferek Pozdrowienia dla sojuszu, buddy i discordowej ekipy [url]https://www.youtube.com/watch?v=Py5WNFpT5F4[/url] Dnia 04-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [NiS] ________________________________________________ Duży transporter 1 Krążownik 150 _________________________________________ Obrońca CzasNaPiwko [GodOfWar] ___________________________…
-
akcja bardzo chaotyczna - zbudowanie falangi, przeskanowanie okolicy i poszukiwanie kompanów do lotu... (przepraszam Justyno za wyciagniecie z wyra ) Na szczęście ekipe dało się dość szybko dospawać pozostał tylko jeden mankament... brak wystarczającej liczby recków, planow bylo kilka jednak finalnie nie zebraliśmy 2kk metalu ale i tak jesteśmy na sporym plusie Pozdrowienia szczególnie dla @offline88 szkoda, że tym razem wyszło jak wyszło, następnym razem wierzę że uda się polecieć razem no i st…
-
Matrix03.04.2019 14:14:23 Spoko odegram się pilnuj się no to czekam i życzę szo co by było ciekawiej standardowo pozdrowienia dla sojuszu, buddy, i ekipy z discorda peace o/ Dnia 03-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [NiS] ________________________________________________ Krążownik 83 _________________________________________ Obrońca Matrix [ANGELS] ________________________________________________ Mały transporter 9 Duży transporter 8 Lekki myśliwiec 3 Ciężk…
-
Pozdrowienia dla sojuszu,buddy, ekipy z discorda, @KapitnChorazyTorpeda i... Ciastka Dnia 03-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor sitoizm [DELETE] ________________________________________________ Mały transporter 110 Krążownik 20 _________________________________________ Obrońca Guderian [NiS] ________________________________________________ Krążownik 30 Satelita słoneczny 57 Wyrzutnia rakiet 200 _________________________________________ Po bitwie... Agresor sitoizm […
-
To napisz od razu, że restrykcja byłaby również nakładana na handlarza... ^kupno deuteru =/= handlarz...a przynajmniej ja nigdy nie spotkałem się jeszcze z określeniem, że można coś kupić u handlarza ale wtedy powstaje kolejna patologia i nic się nie zmienia - handel za sam metal lub sam kryształ - kryształ ma większą wartość więc łatwo wydedukować w którym kierunku to pójdzie @down Ty jesteś trzeźwy? xd wprowadzenie jakiejkolwiek zmiany prawdopodobnie wymaga skontaktowaniem się z GF i miliardem…
-
No nie bo konto niżej przemiela metal i kryształ na deuter u handlarza po czym sprzedaje deuter po 2:1:1 za metal i kryształ, który znowu przemiela na deuter u handlarza i powtarzać bez końca
-
Też bym unikał odpowiedzi gdyby na mnie wieszano psy, tylko dlatego, że lubię udzielać się na forum, jestem w teamie i po prostu nie mogę na niektóre rzeczy odpowiedzieć. Nie wiem jak to wygląda dokładnie z Jej perspektywy ale łatwo wyciągać pochopne wnioski.
-
Ale uważasz, że twórca poświęca swój czas i marnuje go patrząc jak inni się pushują albo wchodzi na boarda i patrzy co tam się dzieje? Community od kilku już lat prosi o aplikację mobilną na komórki, a oni robią filmik na youtube z "profesjonalnym" ( ) wywiadem w którym mówią, ze nie widzą potrzeby żeby tworzyć aplikację mobilną w tym momencie... Liczby, statystyki, screeny, dowody, merytoryka. To, że gracze sobie zdają z tego sprawę i o tym piszą coraz głośniej na wszystkich forach niczego nie …
-
Z całym szacunkiem ale tego nie da się czytać, ale mniejsza o to... zadałem sobie pytanie, za które pewnie polecą hejty w moim kierunku ale... Co Wam przeszkadza jakiś gość, który wydaje swoje hajsy na to żeby zaistnieć w internetowej gierce? Bo nie możecie go zezłomować? Bo robi większe przyrosty od Was? No i co z tego? To gra, nie życie. Sami nie raz korzystaliście z gsówek, moonówek czy deuterówek. Niech pierwszy rzuci kamieniem ten, który nigdy nie nagiął albo nie złamał zasad... taka gra, t…