Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 420.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
a co z surowcami, które zostały użyte do nabycia "lewych" surowców?
-
Cytat od Shade: „Pomijając fakt, że bardziej opłaca się mielić po dobrym przeliczniku, to karany jest obrót tym samym surowcem (jeśli robi się to ze stratą dla swojego konta). ” no tak, ale ktoś może mieć tylko 3.5k anty z ekspedycji i brakuje mu parunastu/paruset kk kryształu do kolejnego poziomu astrofizyki, a nikt nie chce mu sprzedać za sam kryształ więc ktoś może zostać zmuszony do przemielenia dopiero co zakupionego metalu po niekorzystnej dla siebie cenie.
-
Cytat od Art: „pozyskania surowców poprzez zezłomowanie floty i/lub obrony oraz zebraniu złomu ” może warto dodać tutaj słowo swojej?xd Cytat od Shade: „Aby nie było wątpliwości w tym temacie: Zabronione są sytuacje, w których gracz skupuje surowce drożej, niż je później sprzedaje innym graczom / handlarzowi. Tzn. nie można sprzedać deuteru po 2.5-1.5-1 [nowy minimal] graczowi, a później kupić do drożej od tego samego gracza / innych graczy / handlarza. Oczywiście analogicznie działa to w przypa…
-
Cytat od Zapalsky: „Gratulacje. Oczywiście mogłem kontrować, miałem nawet czas Twojego wlotu, ale stwierdziłem, że niepewny lot po mały zysk, gdzie spóźniony byłbym z reckami, nie ma sensu, a jako, że syty po Shookerze i TheSocialOne dzisiaj jestem aż nadto, to odpuściłem . ” Dopiero teraz zobaczyłem posta, nie żartuj chłopak. Nawet nie wiedziałeś z których moonów poleciałem, więc nie rób z siebie klauna pozdrawiam zza światów, nara!
-
The time has come...
Guderian - - DiD Yildun
Post[url]https://www.youtube.com/watch?v=TFjmvfRvjTc[/url] Niektórzy włączają urlop, kasację i bez słowa opuszczają ogejmowy świat. Chciałbym tak zrobić ale niestety nie mogę, gram w te głupie cyferki prawie że od samego początku polskich serwerów i poznałem przez te wszystkie lata niesamowite osoby. Niesamowite osoby, które nie raz potrafiły wypełnić pustkę w sercu, zarwać nockę żeby dotrzymać towarzystwa czy zupełnie bezinteresownie pomóc w realnym życiu. To dla tych ludzi grało się do tej pory, n…
-
nie rozwiązuje bo zmieni się po prostu sposób w jaki się to robi i jego opłacalność co w skutkach przyniesie jeszcze więcej multikont co by proceder był korzystniejszy
-
Pogrubienie znaczy, że oryginalnie było pogrubione, a ja tylko skopiowałem i wrzuciłem używając translatora To zapisy z zasad ogame.de oraz ogame.org, podważając ich merytoryczny sens podważasz autorytet kolegów zza granicy Ponownie błędnie interpretujesz to co jest napisane. Chodzi o punkt zaczepienia dzięki któremu możecie nałożyć sankcję lub blokadę. Pisząc, że zabronione są moonówki mają na myśli... uwaga, zabronione moonówki, które służą TYLKO do robienia moonów ew. manipulacji przeliczniki…
-
dzięki @Mory za towarzystwo i super lot pozdrowienia dla sojuszu, buddy i discordowej ekipy [url]https://www.youtube.com/watch?v=FZK9Zi26Izc[/url] Dnia 08-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mory [NiS] ________________________________________________ Krążownik 169 _________________________________________ Agresor Guderian [NiS] ________________________________________________ Krążownik 333 _________________________________________ Obrońca LuBiE Eko SaSiaDa [NOOB] ___…
-
No widocznie nikt o zdrowych zmysłach nie rozumie definicji pushu
-
@ciap 1. Wszystkie jednostronne dostawy bez wyraźnego rozważenia uważa się za popychanie. Aby uniknąć nieporozumień, zaleca się, aby dostawy z pomocy recyklera lub podziały AKS, które byłyby uważane za wypychanie, były wstępnie rejestrowane przez bilet. Nie ma takiego obowiązku, ale od gracza zależy udowodnienie legalności w przypadku zawieszenia. 2. Zmiana cen transakcyjnych pomiędzy 2 lub więcej graczy w połączonych transakcjach, co prowadzi do niekorzystnej sytuacji słabszych kont, jest uważa…
-
@ale cios antynazista potwierdzam, rozmawiałem z różnymi ludźmi grającymi na ogame.it/ogame.de/ogame.org/ogame.hr wszyscy się pukali w głowę i zastanawiali jakim cudem coś takiego jest możliwe. problem występuje tylko na niektórych uniwersach m.in. polskim