Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 545.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
I kolejna osóbka chcąca tak bardzo złomować MNSów poszła w nasze recki... teraz będziesz mieć Dagusiu czas aby zająć się na spokojnie dzieciaczkiem Gratulacje dla Was. akcja świetna, kontra na recki też niczego sobie strach się bać co jeszcze nawywijacie na uni miłego przetopu dla Was!
-
No pięknie... a ostatnio w rozmowie Inar się mnie pytał, co takiego MNS pokazało na uni... no to tutaj chyba masz odpowiedź Gratulacje ekipie broniącej piękny % wykręciliście z Owensa... Długo będzie top1 samemu Owensowi życzę szybkiej odbudowy Jeśli uni pomoże... a jeśli nie to miłej gry na innym uni...
-
a gdzie ja go atakuje odnośnie multi? pusher z niego i tyle raz, spoko... może i potrzebne do RW, ale kilka razy? proszę Cię
-
ruski skoro, ani Ty ani darki nie lądowaliście na pręgierzu to nie musisz brać tego do siebie... ale Wasi koledzy to ostatnio raczej dość często tam goszczą... a jeśli nie jest to push to niech nauczą się handlować... graty
-
gratulacje udanej akcji, teraz przez jakiś czas nie będziecie się pojawiać na pręgierzu chociaż. jest co przetopić to i pushować się nie będziecie Panowie Wam życzę szybkiej odbudowy na pewno się uda bo i większa ochota na to...
-
Nie wiem... ja nigdy bym się nie podstawił pod kogoś kogo mam w buddy... chyba, że pod sojusznika, ale to zapewne bym napisał, do znajomego z buddy, że się podstawiam... wybór by należał do niego wtedy czy kończyć lot czy zawracać... nic więcej... no ale każdy ma swoją definicję honoru i zasad gry... Evrin, całe szczęście, że nie kończysz... odbudujesz flotę, a pro graczy się złomnie prędzej czy później... dla mnie powinien być ban za złomowanie kogoś kogo ma się w buddy...