Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 545.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
brak słów po fuzji
(Cannabis) - - DiD Wasat
PostEj, przecież Cię skanowalem jak sciagalem urlop Niestety czas nie pozwala na aktywna grę...
-
Nawet wczoraj lecialem na te GSy, ale obrońca poderwał je do góry. Jak to na GEN przystało starcie na lekki minus ale szybko odrobisz straty, Paweł coś podesle Gratulacje udanej podstawki i życzę miłego przetapiania
-
Pewnie pierwsze co to zacząłeś skanować konta MNS, które już przeszły...
-
Po pierwsze dzięki Sorro za zaproszenie i lot Ode mnie pozdrowienia dla całego MNS, GoW i KoU! Buddy i skajpowców Cytat od PioTro: „ widzę kolejne stado gęsi powstanie. Kto w takim razie będzie miał szybką flotę żeby podstawiać się pod kontry na te gsy? ” Jedno przyszłe stado na bank Wam już nie powstanie, a i podstawić nie było się komu...
-
Gratulacje Starsky decyzji! To nie nasze pierwsze wspólne uniwersum i mam nadzieje, że nie ostatnie! Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w Realu i w Virtualu!
-
Nie pozostało nic innego jak pogratulować ładnie wykonanej akcji... były próby, były starty pod nasze floty, ale tym razem się opozycji udało... Niósł wilk razy kilka, ponieśli i wilka jak to się mówi Szkoda, że z flotą nie wejdę na Wasat... Czy będzie mi się to chciało klepać od nowa, nie wiem... pewnie nie Jedyne co mnie cieszy to to, że flota stracona w akcji, nie jak jakiś lamus na bfsie, ze sporym uderzeniem i z taką ekipą! Dzięki Wam za te miesiące wspólnej gry!