Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 545.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No to Kuba walnales STeka Niestety przy wariatach, którzy tu latają trzeba bardziej uważać na flotę... Masz miesiąc aby przegonić mnie w Statach, a że urlop to łatwo Ci powinno pójść. Agresorowi gratulacje wyczucia momentu
-
Gratulacje Jufcia, co prawda z tego zysku nie zbudujesz tych 500k niszczarek, ale co się odwlecze... Agresorów SzO
-
Starcie #3 na uWasat Pozdrowienia dla MNS, GoW u21 i KoU u33, buddy listy i skajpajowców Obrońcy SzO! A tu wyjaśnienie tej całej dziwnej sytuacji w DiD youtube.com/watch?v=IPxn8pDfwlk Dnia 16-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cannabis [MNS] ________________________________________________ Pancernik 52.959 _________________________________________ Obrońca DuDq [MAFIA] ________________________________________________ Duży transporter 6.983 Gwiazda Śmierci 45 Wyrzutni…
-
I znów ten Bolek w reckach... Już nawet śmiać mi się z tego nie chce... Gratulacje dla ekipy złomującej, macie teraz za co latać jak widzę po farmingu TW Bolkowi oczywiście SzO i do następnego
-
Starcie #2 na uWasat Pozdrowienia dla całego MNS, GoW u21, KoU u33, buddy i ludków ze skajpaja Obrońcy SzO! Dnia 09-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cannabis [MNS] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Ekhart [SpamTeam] ________________________________________________ Mały transporter 80 Duży transporter 20.000 Lekki myśliwiec 10.038 Krążownik 400 Statek kolonizacyjny 13 Recykler 500 Son…
-
Starcie #1 na uWasat Mam nadzieję, że czas i chęci pozwolą na więcej fruwania Pozdrowienia dla całego MNS, GoW z u21 i KoU z u33. Całego buddy oraz znajomych ze skajpaja Obrońcy... szkoda, że kolejny z ursy padł, no ale nic nie poradzę, taki się napatoczył to taki padł... SzO oczywiście! Na szczęście tym razem obrońca nie pojawił się na koncie i nie wrzucił całej surki w aukcje, jak to miało miejsce przy dwóch poprzednich ekowcach Dnia 07-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: …