Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 289.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No to pozamiatane. Szkoda, że nie do SD, bo miałbyś wygraną jak nic. Mówią, że zemsta jest słodka, ja tam nie wiem... Mściwy nie jestem EL Diablo się zapomniał, walnął steka i spoczął na laurach, a tu trzeba się pilnować cały czas. Atakującemu gratulacje (flotę ma taką, że faktycznie może zamiatać) a obrońcy SzO, bo mam nadzieję, że będzie
-
Usagi Rzeczpospolita Galaktyczna [Koronai] GG - brak 143571 Flota: 234059 Lekkie Myśliwce: 130292 Ciężkie myśliwce: Krążowniki: 30012 Okręty Wojenne: 19450 Bombowce: 122 Niszczyciele: 10123 Gwiazdy Śmierci: 60 Pancerniki: 44000 Jako przedstawiciel sojuszu górniczego i jako GÓRNIK postanowiłem zaszaleć. Nie wiem czy się przydam, bo czasu nie mam za dużo na zabawę (a nie chciałbym być kulą u nogi dla jakiejś drużyny), ale dam z siebie co mogę. Niemniej liczę na dobrą współpracę w TEAMie
-
Małe ST a cieszy... Bo zysk fajny Pozdro dla sojuszu Korona i dla tych, co im się jeszcze chce I jak zawsze klip jako dodatek youtube.com/watch?v=MB7F6CkiJFM Dnia 12-01-2019 19:18:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Usagi [Korona] ________________________________________________ Pancernik 2.300 _________________________________________ Obrońca Ancistar [SPT] ________________________________________________ Duży transporter 10.000 Statek kolonizacyjny 1 ____________________________…
-
Riphagen [N C] vs. BlackLatteCoffee [Amigos] & EL_Diablo [Amigos] & KAyto [C E] & ichor [NPS] & gremlinek [SPZ] ~ 142163.04% TOP 1 ACS OBRONA
Usagi - - Starcia Taurus
PostNo i padła flota TOP 2 uni Taurus. Piękna akcja, piękne zsynchronizowanie kilku graczy z różnych sojuszy. Do graczy z N C - przestańcie jednak w tym wypadku wypominać jakie pusze, bo w tym ST nie odegrały one żadnej roli. To była uczciwa walka, ciała dał co najwyżej RIP, bo nie dopilnował floty. Wystarczyło opóźnianie i skany przed atakiem, być może do tego ST by nie doszło. Pewność zgubiła, ale to może i dobrze, bo mamy przepiękny pokaz fajerwerków. Jeszcze raz wielkie gratulacje dla wszystkich…
-
GDZIE NASZ TOP 1 ?
Usagi - - DiD Fenrir
PostNo to jak, kiedy kolejne uni otwierają. Gdzie teraz kasę wydadzą nasi oszuści?
-
Lot miał być na 180%, ale w trakcie doleciało na planetę obrońcy jeszcze trochę floty i wyszło ST Były obawy, bo lot na planetę pod falangami N C (ciecia testa i Silvera), ale dobrze było. Pozdrowienia dla KORONY i Gram Bez Anty na Fenrir oraz dla wszystkich, którym się jeszcze chce la nich kawałek z lat młodości, miało się wtedy właśnie 18-lat i tak szalało youtube.com/watch?v=UTV-_uksm44 Dnia 31-12-2018 15:33:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Usagi [Korona] ___________________…
-
Hmm Islamizacja Uni :D
Usagi - - DiD Fenrir
PostTurecka Tabletka, ma wielu fanów: Turecka Biskupa, Turecka Masakra, Turecka Tabakierka, Turecka Napletka, Turecka Tabelka, TureckaSucz, Turecka Biegunka, Turecka Nimfomanka, Turecka Oblawa - jak widać LSP kocha wszystko co tureckie Aczkolwiek jeśli była Turecka Tabletka, to mamy także i Mongolska Tabletka. Jest też Turecka Panienka... Ale To Tylko Gra
-
TOP 1 ACS Grawiton [S_W] & elPERWERSATORO [S_W] vs. szefkosmosu ~ 16.42%
Usagi - - Starcia Fenrir
PostZemsta jest słodka, jak mawiają zakonnice Bardzo ładnie Ci ta flota rośnie i stejk leci za stejkiem. Brawo TY Gratulacje ubicia, po angielsku to będzie szynki, takiemu się należy. Widzę dobry sojusz wybrałeś, bo ACS to piękna sprawa. Dzięki za dedy i trzymaj się