Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 289.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ban za banem
Usagi - - DiD Kallisto
PostA co to się dzieje na sennym uni Kalisto? Ban goni bana, zbanowano nam nawet (czystego jak łza) ciecia testa... O co tu biega? Może ktoś z NC chciałby coś na ten temat napisać, a może nawet t_rex się wypowie. ps. No takich kwiatów to bym się tutaj naprawdę nie spodziewał
-
Ładny wierszyk - Brawo TY i bunkier ładny też musiał pójść w piach. jacco15, jak na górnika przystało chyba lubił bunkry, ale zawsze się zastanawiam, jaki jest sens robienia bunkrów... Nigdy chyba nie zrozumiem takich graczy.
-
Hammer [LSP] & Wiciu007 [LSP] vs. elnietoperz [LSD] ~ 9540.24% TOP 3 ACS
Usagi - - Starcia Xanthus
PostSą pozdrowionka to muszą i być gratulacje, a jest czego gratulować, bo wykręciliście naprawdę ładny procent... Tylko dlaczego nie tydzień wcześniej hehehehe Przetapiajcie, róbcie floty, bo sosa trzeba spakować w końcu Zza światów pozdrawia USAGI
-
LSD [LoozerSquaD 4192,65% ]vs. LSP [Lubimy Sobie Pospac]&Rzeczpospolita Galaktyczna (Korona)6779,52% Zakończona
Usagi - - Wojny Xanthus
PostRW wklejam za wicia, bo biedny chory jest (kac gigant - zdarza się najlepszym). Jednak jak widać poniżej i podczas choroby można zrobić jakieś RW i to do wojny, więc przewaga jeszcze rośnie. wiciu zdrowiej. Raa [LSD] vs. Wiciu007 [LSP] - 515,15% obrona Dnia 23-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raa [LSD] ________________________________________________ Krążownik 2.500 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Wiciu007 [LSP] ______________…
-
LSD [LoozerSquaD 4192,65% ]vs. LSP [Lubimy Sobie Pospac]&Rzeczpospolita Galaktyczna (Korona)6779,52% Zakończona
Usagi - - Wojny Xanthus
Post346% dla LSP i KORONY Małe co nieco do wojny. Procent nieduży, ale zysk przyzwoity, a jako że wojna, to jeszcze SS popracowały i coś dorzuciły. Muszę jednak jeszcze dodać, że był to mój enty wypada na kotora (Ojciec Chrzestny, też próbował, ale bezskutecznie), więc sam się zdziwiłem, że atak wszedł. Obrońcy SzO, dużej flo nie stracił, więc zapewne tego starcia mocno nie odczuje, a i jego zachowanie było godne honorowego gracza. Aby więcej takich osób na tym uni. Dnia 22-02-2018 --:--:-- następuj…
-
Usagi - - Wojny Xanthus
PostRozumiem Twoje rozgoryczenie defo i na Twoim miejscu też by mi było trudno pogodzić się z takim wynikiem, ale niestety jest jak jest. Coś tam mówisz o honorowej walce, to co powiesz o akcji na rzulfiku - posługiwanie się gs-ówkami i moonówkami, czyli kontami nie należącymi do Waszego soja, by zrobić tę akcję? Honorowo to by było, jakbyście sami wszystko zrobili, a nie wysługiwali się "lewymi" kontami. Proszę Cię bardzo nic mi o honorze nie wspominaj. Ruchy personalne zawsze jakieś będą, ale to c…
-
OjciecChrzestny [Korona] vs. EdvinVanDerCleef [LSD] 6215,99% DO WOJNY + TOP 2 SOLO
PostDobra, skoro "prawie wszyscy" się wpisali, to też się wpiszę (jestem przecież mega szef hehehe). Graty ociec ubicia zacnego celu, flo ładnie chowałeś do czasu akcji, obrońca widocznie myślał, że będzie zdejmowania moona, a tu tymczasem buuum. Stek tym lepszy, że do wojny. Gratki więc podwójne. Oczywiście napisałbym SzO dla obrońcy, ale SzO już chyba nie będzie.
-
m4ti [Korona] & mntek [Korona] & Pactus [Korona] vs. Technocrat Eos [NKH] - 717%
PostŁadna grupowa akcja. A ktoś mi niedawno pisał, że u nas nie potrafi się współpracować hehehe (czy aby na pewno?) Przetapiajcie i do przodu. Obrońcy mniej wiary w bunkry
-
defo [LSD] & Ozyrys [LSD] & Bandit Lama [LSD] & pEREzini [LSD] & GoHard [LSD] vs. rzulfik [Korona] ~ 2470.56% WOJNA
PostChłodna kalkulacja. Na atak na rzułfika LSD mogła wysłać 5 flo. Poleciało 5 graczy, których średnia flot to 5.237.000 puntów. My mogliśmy posłać 4 floty do obrony - punktacja naszych najlepszych flo to 4.045.00 punktów. Oczywiście podczas ataku mogliśmy skorzystać z floty Zohana, ale ten miał wylane na cała akcję. (jak teraz widać z resztą mamy konto Zohan oddam). Tak samo ludzie z LSP, którzy zaczęli logować się na disco i udzielać... Jak już było po akcji. Wymówką było to, że przecież mieliśmy…