Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 941-960 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No jeśli jest zlom i jest rw to chyba starcie się odbyło ? Raven ja nie wiem od czego masz takie szybkie rączki
-
KUPIE BARDZO DUŻO DEXU Coś na rozładowanie wcześniejszych emocji Pozdrowienia dla sojka, Zboczków, WSNR i reszty znajomków Dla @Mikus też niechaj będzie youtube.com/watch?v=uZ1M3DkKCEI Dnia 03-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zla Kobieta [B-S] ________________________________________________ Okręt wojenny 22.308 Bombowiec 15 Niszczyciel 5.352 Pancernik 106.105 Mały transporter 44.444 Lekki myśliwiec 1.121.985 Ciężki myśliwiec 12 Krążownik 198.910 _________________…
-
Jestem ciekawa Raven co Ty byś zrobił gdyby to st było Twoje mądrze sie pisze jak sie udziału nie "bierze". No to na Twoje rozumienie mam głośno i wyraznie napisa na forum że Szywro nie siedział na swoim koncie i polecą bany za multi Poza tym Szywro mi napisał żeby pewne rzeczy zostały między nami a teraz wszystko piszecie na forum
-
Witam przedstawiam cuda na kiju ! Dzwoni rano Obi by klikać Szymona bo miał proroczy sen, pewno nie pierwszy i nie ostatni i bedziesz musiał miec kolejny sen by zezłomowac Szymona bo ZABILI GO I UCIEKŁ !!! Mam nadzieje Szymek że zabiorą Ci tą flote bo wyszedłeś na tym na plus ( flota Ci została + dok) a jak nie to my znowu poczekamy na Ciebie Aa no niech jeszcze koledzy zlom Ci oddadza ;). Lubie Cie, ale starcie troche nie fer :P ŚWIĄTECZNY WIERSZYK : Mieliśmy się dzisiaj chełbić jacy to MY wspa…