Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Niby tak, ale papiery czy makaronu nadal w sklepie na końcu swiata nie ma zostało żreć tylko mięso ktore 300% poszło w gore
No dobra to u mnie na końcu swiata W sklepach juz nie ma tłumów, wczoraj byłam to żywej duszy nie było a i nawet mięso w lodówkach było
Hej ho jak tam kwarantanna ? U mnie na wsi, to więcej ludzi niż w sezonie grzybowym...
Ojj już mi nie przypominaj tak, ze sie postarzałam Gzz i do nastepnego na dziadku
Ciebie to jedynie koń może kopnąć
Wszędzie sa teraz tele porady e zwolnienia i e recepty
Dzień dobry komu kawki ? Cytat od pit: „ Wszystkiego najlepszego zua kobitko. Spóźnione ale szczere . ” dziękuję
Cytat od ackra: „Cześć Dzisiaj będzie Nie mam zamiaru przespać znów 10 godzin jak tydzień temu. ” No to zdrówko, co dziś pijemy? Piwko, winko, bimber?
Dziękuję panowie, od dziś nowy licznik mi bije
Cytat od ^BrzydaI^: „Sto lat zołzo ” dziękuję
Hoho lubię świętować, kolejna okazja do obżarstwa będzie
Cytat od ackra: „Ja się wczoraj położyłem o 20:00 i dopiero wstałem, bez kropli alkoholu. ” to idealne godziny snu dla mnie też bym chciała tyle spać
I ja i ja, tez się taka odwagą wykazałam
Niebiezpiecznie to teraz nawet w biedrze jest
Aaa to Ci dzban Gratki szmatki noi przetapiaj na turbo rece
Nie ciesz sie bo dzien orzed będzie odwołany
Wirus wirus, ludzie szaleja