Wyniki wyszukiwania 241-260 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od ackra: „Cytat od Zla Kobieta: „otwiera się ją, by sprawdzić czy sie ma na coś ochotę Dobry ” Bry Więc potwierdzasz moje słowa. W 90% otwiera się lodówkę by sobie popatrzeć co w niej jest a w 10% cokolwiek wyciąga żeby zjeść ” Ja mam niestety ten problem, ze w 90% zawsze znajde cos co chce zjeść a tylko w 10% odpuszczam
Cytat od ackra: „Cytat od Zla Kobieta: „No dokladnie, tym bardziej ze zaglądam 300 razy dziennie ” Bo przy otwartej lodówce lepiej się myśli po co się ją otworzyło ” otwiera się ją, by sprawdzić czy sie ma na coś ochotę Dobry
Cytat od Moczar: „Cytat od ackra: „Kto nie gasi światła w lodówce to tak ma ” weź po ciemku się zdecyduj co tu wybrać ” No dokladnie, tym bardziej ze zaglądam 300 razy dziennie
Ooo widzisz @Superman lepiej mi nic nie zabraniaj, bo lodowka będzie pusta Cytat od White Wolf: „.Nie rób tego! Siedząc w domu więcej się pałaszuje - czyli istnieje możliwość, że braknie dla nas na obżarstwo ” no i sie tyje !!
W kazdym większym sklepie juz tak jest zostawione 5 wózków i tylko z wózkiem na sklep mozna wejść mnie ciekawi ile starszych osób chodzi do sklepów między 10-12 czy kolejki sa BBry