Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od nikers: „Wiara w bunkier zawsze kończy się tak samo . Obrońcy szo i żeby nie trzymał takiej floty za 600 plazmami. Jeszcze raz dzięki jose za wspólny lot. Pozdro dla @Zla Kobieta @Adam525 i reszty lotników z Quaoar. ” Super wlot, zawsze lubiłam orać bunkry przetopu! Dzięki za pozdrowienia, ja juz na lekkiej emeryturze, gram ale ekonomie Adam to jeszcze młody i gniewny
-
KUPIE PALIWKO PRIV
PostJa też miałam przerwe długa, teraz wrociłam na norme, gram sobie na spokojnie eko, bo na flote juz czasu nie ma
-
Pozwól ze to pierw ja wpadne po wasze, niestety kochas za szybko wstal i zdążyłam tylko w 1 planete Mega procent xd, no ale przeciez bawimy sie od 1% Zla Oddam [CAZADOR] vs. Kocham Cie [LUMP] ~ 4.2% Dnia 08-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zla Oddam [CAZADOR] ________________________________________________ Krążownik 300 _________________________________________ Obrońca Kocham Cie [LUMP] ________________________________________________ Satelita słoneczny 300 _____…
-
KUPIE PALIWKO PRIV
PostCześć Łosiu, dawno Cie nie widziałam