Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 44.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Owieczko tym razem normalna godzina:* no i pozdro dla LHiP:) lot trochę na szybko, brakło mi 200 reckow ale metalu nie szkoda;p statków na dofarmienie brakło, ale na szczęście zatankowane bo lot daleki Obrońcy SzO Ku chwale Hefalumpów ! Dnia 09-08-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kangur [LHiP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.689 Ciężki myśliwiec 938 Krążownik 1.196 Okręt wojenny 876 Pancernik 328 Pathfinder 282 Mały transporter 2.517 Sonda …
-
Owieczko ;* Pozdrowionka dla LHiP i ekipy z disca Obrońcy SzO Ku chwale Hefalumpów ! Dnia 09-08-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kangur [LHiP] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1.472 Krążownik 1.205 Okręt wojenny 475 Pancernik 299 Pathfinder 211 Mały transporter 1.648 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Grociarz [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 162 Duży transporter 1.…
-
Owieczko:* obrońcy SzO:) Dnia 05-07-2020 18:48:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kangur [Night] ________________________________________________ Okręt wojenny 15.914 Pancernik 997 Pathfinder 2.500 _________________________________________ Obrońca Podwawelska [KSP] ________________________________________________ Mały transporter 8.441 Duży transporter 3.295 Lekki myśliwiec 359 Ciężki myśliwiec 3.262 Krążownik 859 Okręt wojenny 727 Recykler 516 Sonda szpiegowska 13.141 Bombowiec…
-
pozdrowionka dla sojuszu Night oraz Pac-Misie z Octans Owieczko:* no i Legendo zacznij też wietrzyć te swoje latajki;p Obrońcy SzO, floty dużo jeszcze zostało a i skubnal po 5kk mety i krysi Udało ci się odzyskać 67.987.500 szt. metalu i 39.486.650 szt. kryształu. Dnia 05-07-2020 16:28:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kangur [Night] ________________________________________________ Krążownik 2.738 Okręt wojenny 15.985 Pancernik 998 Pathfinder 2.700 Sonda szpiegowska 2 _________…
-
ledwo się załapałem w próg ale jak jest to wstawiam pozdrowionka dla Owcy<3 Legendy PAC-MISIE z Octans no i Night Dnia 03-07-2020 21:15:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kangur [Night] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.430 _________________________________________ Obrońca PiotrekPe ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 685 Krążownik 557 Okręt wojenny 132 Recykler 1 Sonda szpiegowska 860 Bombowiec 140 Niszczyciel 11 Panc…
-
ja rozumie robić st, moze dwa na dzień ale teraz mam powoli wrażenie że chcesz mi pokazać jaka lamka jest ze mnie ze pomimo posiadanej floty i szybkiej unii nie zrobiłem ani jednego st^^ gratuluje i oby w stoczni nie podnieśli Ci buntu, nie chciał bym pracować przy takiej produkcji masowej;p Obrońcy SzO a może bardziej szybkiego przetopu i braku lenia albo dluższych FSow
-
no i pięknie to teraz mam nadzieje że jednak wrócisz ;p gratki i obrońcy SzO:) P.S. z masłem!
-
Cytat od kiki3: „tylko ty wiesz jak zdobyłeś wszystkie te surowce na zbudowanie tej floty... i ja sojusz ci nie pomógł w całosci tylko anty i inne konta które na ciebie robią zycze tego samego co dzien wcześniej bo trafia swój na swego(pusher na pushera) ” Oj Ziomuś wyciągnij kija z tyłeczka, Mocny w dobe zapewne wylata więcej niż Ty w tydzień jak nie dwa;p ".. i ja sojusz ci nie pomógł w całosci tylko anty i inne konta które na ciebie robią" czyli że odbudowę zapewniły mu konta pusherskie i ant…