Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 308.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Szanowny Kamikaze, BMW czy inaczej, jak to miało okazję się jeszcze przewinąć. Osobiście nie mam do Ciebie nic, jak i też bardzo daleki jestem od wszelkich pomówień, podejrzeń czy wywoływania nieprzyjemnej atmosfery, dlatego być może mam wolność uzurpowania sobie prawa do wypowiedzenia tego, co zapewne pojawia się za kulisami. Może zadaj sobie pytanie, dlaczego dwa duże starcia praktycznie nie mają komentarzy. O krążących pogłoskach czy plotkach, nie mi to oceniać, zapewne wiesz i zapewne wiesz …

• Uohooo, może tu będę miał nieco więcej szczęścia niż na Zibalu. Trzeba zacząć budować nieco więcej latajek.

• Pogratulować Agresorowi wypada, jak najbardziej, co też czynię z wyrazami szacunku. Obecnie złapanie każdej floty wymaga zachodu i umiejętności, więc te są jak najbardziej wymagane i godne uszanowania. Oczywiście abstrahując od umiejętności, które są oczywiste, postawienie moona wraz z całą infrastrukturą zapewne trochę musiało kosztować, ale to niejako już jakby nieco inna bajka. Widocznie Void jednak jest wymagającym przeciwnikiem. Oczywiście Obrońcy odbudowy życzę nie tylko ja, ale i sojuszni…

• Oj się dałeś złapać. Wstawione przez obrońcę, to i życzę szybkiej odbudowy. Na co Ci tyle dużych trampków to nie wiem, ale oby się zbudowały nowe i to szybko.

• Uni żyje. Pięknie. Trzeba się zebrać i też poszukać czegoś fajnego. Gratulacje. Obrońcy szybkiego pozbierania się ze strat. Gramy dalej, Szanowni Państwo.

• Gratulacje wielkie, istotnie poprawka godna szacunku. Oczywiście to się pewnie szybko odbuduje, ale wejście ponad wszelką wątpliwość eleganckie. Oby więcej takich. Uni wciąż ma się dobrze, powiem nawet, że o wiele lepiej niż inne, późniejsze uni. Zawsze twierdziłem, że gracze w tym wszechświecie są wyjątkowi.

• I tu również, co do złomu z obrony, jak najbardziej pełna zgoda. To jest jedyna rzecz, która sprawia, że bunkrowanie nie ma sensu. To znaczy i tak nie ma sensu, bo każdą obronę da się złamać, ale tutaj przynajmniej jest jakiś zysk. Dla mnie wciąż te ustawienia uni są jedyne w swoim rodzaju. Prędkość ekonomii jest bardzo duża, ale skoro od początku taka była, to niech zostanie. Co do ładowności sond, to też niech zostanie. Zmusza to do chociażby jakiegoś zabezpieczenia, a przy tej szybkości ekono…

• @zona_rolnika, to zdejmij wreszcie ten urlop i gdzie razem polatamy.

• Szukał, szukał i znalazł. Wypada jak najbardziej pogratulować.

• Dawno nikt nic nie dał, to może ja coś podrzucę. Wszędzie pusto, więc trzeba latać daleko. Ale zawsze coś. Dnia 23-10-2019 13:14:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Conradus Ars Humana [GT_HP] ________________________________________________ Bombowiec 11.393 Niszczyciel 5.591 Okręt wojenny 45.250 Pancernik 20.634 Krążownik 90.187 Ciężki myśliwiec 167.850 Lekki myśliwiec 323.197 _________________________________________ Obrońca Rambo [LEGION] _______________________________________…

• Cóż... Wygraliście bezsprzecznie. Tyle że nas 4 zostało. W każdym razie wypada pogratulować, więc i gratuluję. Szczerze.

• Wysyp zbanowanych?

Conradus Ars Humana - - DiD Galatea

Tak sobie ostatnio oglądam galaktykę i jakiś totalny wysyp banów widzę. Dokładniej to praktycznie same bany i urlopy. Czyżby to oznaczało, że to uni jest spushowane do takiego stopnia, że grających normalnie została garstka, a reszta to jakieś same zdziczałe gimbusy?

• Jak efesa nie zrobisz, Wrogów sobie narobisz Zbudziwszy się rano zobaczysz, Że flotę twą nie-towarzysz Rozebrał na drobne kawałki I surkę wybrał bez czkawki. Choć strata wielka się zdaje, Rozpaczy się nie poddaję I nowe buduję latajki, By trwać w treści tej bajki, Co pięknem swym radość daje Nawet gdy miażdżą rywale. Z gratulacjami więc śpieszę Ku waszej wszystkich uciesze, Bo grać dalej zamierzam Efesując jak trzeba.

• Zmiana konfiguracji

Conradus Ars Humana - - DiD Zibal

Eko x7 w supełności wystarczy. I tak zasuwa jak dzikie. Co Wy, nie pamiętacie już jak wszystko było x1 i dobrze się grało? Teraz wszystko dla gimbusów: szybkie eko, szybkie floty, szybkie badania, bo wszystko się nuuuuudzi. Zostaliście Wy, sami wyjadacze, a nie potraficie zaprząc w grę odrobiny finezji? Właśnie tak szybkie eko i tak wolne floty zmuszają do wyszukania, do rozegrania i to jest cały urok tego uni.

• Nie, no, jest dobrze jak jest.

• Cóż... Pogratulować wypada, co też niniejszym czynie w uznaniu zasługi i zdobyczy. However, jako dyplomata sojuszu Hope for the Galaxy wyrażam stanowczy dyplomatyczny sprzeciw wobec tak bezprecedensowego ataku na naszego sojusznika, co przy obserwowanych dysproporcjach siły, mocy i potęgi przypomina walkę Goliata z Dawidem, a tylko w Biblii ten drugi zwyciężył. Co za tym idzie, sprzeciw jest jak najbardziej zasadny, a ubolewanie tym większe, że tak wielki zawodnik w tak okrutny sposób mniejszego…

• Tadzior0, zawsze byłeś i jesteś wielki. Poległeś w wielkim starciu, ale jesteś jedną z osób, które darzę nie tylko szacunkiem, ale i swoistą sympatią, chociaż spotkaliśmy się na orbicie tylko jeden raz. Zostań z nami i graj dalej.

• A to drugi. Conradus Ars Humana [ZLY SEN] vs. Purple Spider [Pol] ~ 116% Dnia 16-07-2019 23:07:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Conradus Ars Humana [ZLY SEN] ________________________________________________ Bombowiec 40 Niszczyciel 20 Lekki myśliwiec 700 Okręt wojenny 160 Pancernik 80 Krążownik 770 _________________________________________ Obrońca Purple Spider [Pol] ________________________________________________ Mały transporter 114 Duży transporter 60 Lekki myśliwiec 89 Cię…

• To niech i ja coś dorzucę. To pierwszy. Pozdrowienia dla sojuszników i szacunek obrońcy. Conradus Ars Humana [ZLY SEN] vs. Purple Spider [Pol] ~ 122.03% Dnia 16-07-2019 22:46:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Conradus Ars Humana [ZLY SEN] ________________________________________________ Bombowiec 45 Niszczyciel 20 Okręt wojenny 150 Pancernik 85 Ciężki myśliwiec 850 Krążownik 500 Lekki myśliwiec 850 _________________________________________ Obrońca Purple Spider [Pol] ___________…

• Tadziorku, kto jak kto, ale Ty powinieneś na tym uni zostać. Niewiele miałem możliwości interakcji z Tobą, a tę którą miałem, źle się dla mnie skończyła, ale tak jakoś trudno mi się oprzeć wrażeniu, że jesteś jedną osób, które nadają temu uni jakiś poziom i czynią je niepowtarzalnym.