Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 645.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nighthunter [WarriorS] vs. markus [KAC] ~ 9925.67% - czyścioszek w ulu Winterków :)
asherl - - Starcia Libra
PostOdebrane z nawiązką Stacja Orlen odwiedzona z nawiązką Gratki i gon czołówkę
-
TenAdam [WINTER] vs. sq7btu [ECO corp] ~ 3451.98% - dziękuje za grę :)
asherl - - Starcia Libra
Posttez nie przyjmuje , brak cyckow - brak ST powodzenia w realu, moze sie jeszcze zobaczymy ;;)
-
Luther [PUSH_1] & Supreme [PUSH_1] & Ulisses [PUSH_1] vs. NajczarniejszyStrach [MDL] ~ 36528.04%
asherl - - Starcia Virgo
Postniezly pokaz sil gratulacje
-
Top2-Acs: Rolnik Szuka Zony [B-S] & DOBERMAN [B-S] & Zuy sen [B-S] & Emperor Deuterium [B-S] & Zola [B-S] vs VIGO [A F] - 256123.36%
asherl - - Starcia Yildun
PostGdyby nie nasze sondy zola to nie dali by rady Gratulacje przede wszystkim sorro, dobra robota
-
ciamajdek [WINTER] & Malack [WINTER] & AmstelL [WINTER] & Starrk [WINTER] & markus [KAC] vs. asherl [WarriorS] ~ 1 089 992.94% TOP 1 ACS UNI LIBRA czyli asherla opisanie
asherl - - Starcia Libra
Post[ciach] wiesz co to dok ? Super Moderator Ruda:obraza
-
ciamajdek [WINTER] & Malack [WINTER] & AmstelL [WINTER] & Starrk [WINTER] & markus [KAC] vs. asherl [WarriorS] ~ 1 089 992.94% TOP 1 ACS UNI LIBRA czyli asherla opisanie
asherl - - Starcia Libra
Poststarcie mialo powstac 23 sekundy po moim powrocie , tfu inaczej , starcia mialo nie byc , ale wasza flota wlatywala 23 sekundy po powrocie mojej f. Jak wrocila moja to zajalem sie próbą wyslania statkow, wiec finalnie nie wiem czy opoznialiscie jeszcze czy nie , z wiadomosci ogejmowej wnioskowalem ze tak - moge sie mylic ze taki lag, co nie zmienia faktu ze 23 sekundy to wystarczajaco duzo czasu by wyslac jedna flote na moona nie uwazasz? Edit: a prosze ja Cie bardzo 1:cr-pl-138-0b04e5d067985d7b…
-
asherl - - Starcia Libra
PostCytat od Truck driver: „Cytat od asherl: „gyazo.com/98212f866b759c3fc8a40b26a0534f1a prosze nawet jezeli byl lag jak mowisz , dalej mialem 23 sekundy i w tym czasie 5 atakow ” W tym czasie dostales wiadomosc w grze a skoro byles na koncie i widziales co sie dzieje to zapewne masz scrreny z czasami wlotu flot atakujacych, ktore juz pewnie poszly razem z ticketami wiec moze pochwalisz sie tymi screenami?Cytat od sorro03: „Ktos tam wspominal o tym ile uczciwej floty padlo u asher ? A ja zapytam ile…
-
asherl - - Starcia Libra
Postgyazo.com/98212f866b759c3fc8a40b26a0534f1a prosze nawet jezeli byl lag jak mowisz , dalej mialem 23 sekundy i w tym czasie 5 atakow
-
asherl - - Starcia Libra
PostCytat od DarthMario.: „Cytat od Yossar: „Zatem, jeszcze raz życzę szybkiej odbudowy ” Odbudowa będzie tak szybka jak przyrosty majsa Będzie backup po prostu. Starcie powstało w sposób nielegalny. ” wierzyssz w to ? bo ja nie @Yossar w nocu lotkami podlecieli, tak mi sie wydaje przynajmniej