Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 645.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Koniec gry [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] & entro [WarriorS] & Fisher [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. TenAdam [WINTER] & markus ~ 1358920.99%
asherl - - Starcia Libra
Posto jakim back'upie Wy mowiicie? błąd ogame i tyle jezeli dostanie to bedzie to najwiekszy przekret w historii .Nie obchodzi mnie jak to sie stało - skoro błąd gry to tyle starcie powstalo i git ; ale pewnie juz dziewczyny prowadzą rozmowy co tu zrobic gratulacje dla ekipy zlomującej , za akcje zerwana nocka i planowanie. Efekt koncowy doscspodziewany, za to zadowalający no to 1/5
-
Rolnik Szuka Zony [B-S] & Zyla [WETERAN] vs. Cichy_mis [ArmedFor] ~ 211398.62%
asherl - - Starcia Yildun
PostKonto kupione na allegro, konto zezlomowane. Klasycznie najłatwiej kontrę zrobić oh wait to nie to Uni Gratki rolnik piękny strzał, zysku masz sporo. Może zrobisz większy przyrost od Janka
-
Cytat od satanael: „Cytat od Black Grucha: „Cytat od satanael: „Graty ST aczkolwiek szkoda że trafiło na Franka bo z niego akurat jest w porządku gość czego nie można powiedzieć o samolubie Majsie ... Konto Franka już sprzedane Majsowi (mam rozmowny na gg z Frankiem i Majsem dla ciekawskich) , więc spodziewajcie się kolejnych sporych przyrostów u "Najlepszego gracza uni Eridanus" ^_^: Jeżeli temat się dalej rozwinie to sprecyzuję dlaczego tak diametralnie zmieniłem zdanie na temat Majsa bo oczyw…
-
Cytat od Yossar: „Cytat od DarthMario.: „Cytat od Truck driver: „ale nawet moim zdaniem ta kombinacja z sondami popsula tylko to ladne ST. ” Jaka kombinacja? To już nie można skanować gościa który kradnie złom w zapchanym usie? Nie został naruszony żaden punkt z regulaminu.@Yossar chyba Cię kolega okłamał bo recki latały non stop. ” No i dlatego piszę że Team musi coś z tym zrobić. Nie wiem, zakaz skanowania jednej planety czesciej niz co 6 sek? Albo zakaz nieustannego skanowania wiecej niz minu…
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od DarthMario.: „Jaka kombinacja? ” W podobny sposob @asherl zostal skasowany na Librze ” Ty dalej nie wiesz co sie dzieje .... ja przez lagowanie atakami nie moglem podniesc floty....
-
Tak jak pisałeś, tak weszło. Zysku masz ogrom wiec mam nadzieje ze zobaczę niedługo 2kk NN w akcji Gratulacje kolejnego wielkiego starcia, jak to jestt mieć top 1 i top 2 ogamę pl? Dzieki za pozdró i czekam na top 3, a może nowe top 1?