Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 645.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Starrk: „@asherl jak znajdziesz sposób, to daj znać - też z chęcią z niego skorzystam ” @Art jak widać było więcej takich przypadków. Co możemy teraz zrobić? :)? W moim przypadku byłeś pewny, że backup nie będzie, a tu się zastanawiasz mimo, że to identyczne sytuację. A nawet gorzej, bo ja miałem ataki w planetę z flota.
-
ACHTUNG ACHTUNG !! nielot w akcji nie bylo mnie tu ponad pol roku, od pamietnej akcji, dzisiaj nastapilo małe przelamanie. dzieki Entro za kibicowanie i niesamowite czary checi do grania juz praktycznie nie ma, takze trzeba sie cieszyc z takich " maluszkow" Szczegolne pozdowienia dla @Ulissess @Agent Brown @Elam za bardzo fajny weekendzik, wrocilem naladowany ALKOHOLEM i bezsennoscia, takze musialo sie udac ! Warriorsom, B-Som z Y i Szturmiego i Marysia i Ciapki Dnia 30-06-2019 następujące floty…
-
Zuy sen [B-S] & Rolnik Szuka Zony [B-S] & Zapalskyy [B-S] vs. AMATOR LALEK ~ 153851.39%
asherl - - Starcia Yildun
Postcieszcie sie poki mozecie zaczna sie czystki jak chlopaki wroca urlop im sie przyda, farmy niezbieraja wiecej sury
-
Cytat od Starrk: „Jak to @asherl zauważył, post ze screenem rozmowy z teamem szybko trafił do czarnej dziury W skrócie: Starrk został uniewinniony, ale ze coś mu się tam wymsknęło na temat niekompetencji na wyższym poziomie i że komuś zaproponował obieranie ziemniaków zamiast dalszego piastowania pełnionej funkcji, to ten wyższy szczebel chyba się na mnie obraził i blokady nie zdjął, chociaż wszystkie jej konsekwencje zostały cofnięte mocą przełożonego przełożonych. No to liczymy kiedy ten post …
-
Zuy sen [B-S] & Rolnik Szuka Zony [B-S] & Zapalskyy [B-S] vs. AMATOR LALEK ~ 153851.39%
asherl - - Starcia Yildun
PostGratulacje panowie, ładnie siadlo Sorka trochę mizerne wyglądasz przy chłopakach
-
Avinashi [WarriorS] & Schan [WarriorS] vs. markus [WINTER] ~ 2 115 121.39% TOP1 ACS
asherl - - Starcia Libra
PostCytat od Starrk: „Czyli pozwolenie na złomowanie Marka standardowo ma tylko Avischan - graty ” Gdyby nie bocik dawno dawno by leżał Gratulacje dla naszej parki, dzień wcześniej nam sięnie udało, za to wy mieliście szczęście. Chyba w nocy bot off był Przetapiajcię bo macie co!!