Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 645.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
NO TO TROCHE SMIECHU BEDZIE - CZEKAM ! zdjecie urlopu, tradycyjnie przelecialem to co w ukladach, moher w ukladzie stoi tfuu szajka, ale pali sie moon. Ale co tam puszcze pance probuje 12 min lotu w koncu. Dofarmow nie slalem bo tylko 2kkk dexu bylo nie oplacalo mi sie na takie drobne leciec moher szybciutko kupil dopalacz20 % dexu tfuuuu szajka , takze oplacało sie ! gyazo.com/ee3257327253d6621ec8ee99993a4689 pozdrowienia dla soja i znajomych ps: MOHER gratulacje nowego swiatego rekordu licytac…
-
Wrum [TEMPLARS_1] vs. Caribena Versicolor ~ 76837.62% PB, akcja kolonizacja + ninja bonus
asherl - - Starcia U68
PostTen co się rozszalal. Dobrze, podoba się mnie to. To teraz 6 cyfrówka?
-
Cytat od nowynick: „Pytanie czy chce się ingerować w coś co było niezmienione od początku gry. ” Odpowiedź na to pytanie powinna być zdecydowana, lecz reakcji jak zawsze.. brak. Naszemu sołtysowi w średnim wieku ciężko przychodzi debata z graczami więc musimy w swoim kręgu pewne rzeczy przedyskutować. Aby niedobitkom tej gry żyło się lepiej. Wiadomo. Odpowiadając zatem na Twoje pytanie. Trzeba wprowadzić pewne zmiany. Natychmiast, ponieważ 'pewne rzeczy' od początku tej gry nie działają poprawni…
-
Cytat od Art: „Cytat od Starrk: „Rozumiem, że SD w wysokości 7 przeciwko Pancernikowi była zbyt duża, ale serio chociaż 2 mogli zostawić... ” sytuacja wciąż jest otwarta, opinię podałem wyżej, dlatego bądźmy dobrej myśli ” Bądźmy dobrej myśli, że sytuacja się utrzyma i nowy 'uber'-statek będzie 'uber'-niepotrzebny. Choć nie ukrywam pomysł z SD do krążka był interesujący. Osobiście śmieszą mnie dywagację na temat najbardziej nieatrakcyjnego statku w grze jakim jest bombka. Co zostało/nie zrobione…
-
entro [WarriorS] vs. szalona ~ 1991.3% || entro [WarriorS] vs. keinaM ~ 17283.59% || entro [WarriorS] vs. Jack Daniels [WOLF] ~ 8532.32%
asherl - - Starcia Libra
PostCytat od entro: „tumblr_mmcck7zgra1s6fei0o1_400.gif ” Dnia 27-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor entro [WarriorS] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca szalona ________________________________________________ Duży transporter 798 Recykler 17.181 _________________________________________ Po bitwie... Agresor entro [WarriorS] ________________________________________________ Krążownik 20.000 …
-
Dzieki Entro pozdro dla soja Dnia 27-10-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor asherl [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Insane Kaytekk ________________________________________________ Mały transporter 111.343 Duży transporter 12.289 Lekki myśliwiec 1.213 Ciężki myśliwiec 452 Krążownik 154 Okręt wojenny 62 Recykler 2.676 Sonda szpiegowska 4.715 Bombowiec 42 Niszczyciel 35 Gwiazda Śmierci 1 …