Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 353.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty Evenement za to konto, zysk przyjemny wyszedł!

• Tak z doskoku sledze to uni i czasami zerkam na st, skład powiedzmy egzotyczny ale co się nie robi żeby zarobić. Graty atakierom, obrońcy z tego co czytam nowego konta. Trunks wyrasta na pogromce uni, miszcz

• URLOPY

Terry - - Gra

Cytat od DUDEUSZ: „Cytat od mntek: „Wszedłem przypadkiem, poczytałem sobie. Tak się zastanawiam czy nie najrozsądniej byłoby wprowadzić po prostu w zakładce urlop dodatkową opcję: Wyrażam zgodę na przekazanie konta osobie trzeciej po np 90 dniach nieobecności.. Każdy kończąc miały wybór, miałby też czas by swoją decyzję zmienić. ” No spoko... tylko po co Skoro opcja byłaby dla osób które chcą konto komuś przekazać, mogą je po prostu przekazać, nie bawiąc się w dodatkowe opcje ” A no po to ze nie…

• Wybór universum.

Terry - - Zadawanie pytań

@Devlin poleciłbym Ci powrót na Quantum, na początku duzo idlakow ze spora ilością surki, na start idealne, szybki rozwój, nikt z topki nie będzie się Toba interesował do pewnego momentu, natomiast problem pojawia się później jak już idlaki nie wystarcza to nie bardzo jest kogo złomować a jak postawisz trochę floty to ciężko będzie uciekać przed graczami co maja floty po kilka kk. Speed flo x5, eko x7. Na nowych uni będziesz miał równiejszy start ale od początku będą się Toba interesowali wszysc…

• Cytat od Ruda: „@Terry zapraszam do zapoznania się z Regulamin działu Starcia Tytanów, wtedy nie będziesz mieć żadnych wątpliwości czy myślę logicznie czy nie Skoro obrońca bronił się sam to logicznym jest że nie będzie kwalifikował się do ACS'a. ” Ruedlku ja wiem ze Ty sie trzymasz regulaminu i dla Ciebie jest on podstawa do myslenia i wydawania opini, dla mnie on nie ma znaczenia, wasze nazwy tematow ktore prowadza modzi mowia wszystko, gra zreszta tez, bez funkcji acs wykorzystanej w tym star…

• Cytat od Ruda: „Starcie to top 1 SOLO, nie ACS jak już. stroną wygraną tego starcia jest jeden gracz. W tym przypadku obrońca, bo poniósł mniejsze strarty w wyniku walki remisowej. ” Logiczne myslenie teamu ogame nigdy nie bylo mocna strona, bronil sie solo ale gdyby nie bylo acsa to raczej te dwie floty w ataku by nie mogly sie znalesc, no ale wy zawsze macie jakies swoje bzdurne teorie ktore nijak maja sie do tego co widac w rw... Trunksowi graty obrony"solo" agresora ktorzy lecieli tez "solo"…

• Ladna flota spadła, graty atakującym procent robi wrażenie jak na x1, zysk macie kosmiczny!

• @john malkowitz007 to Twoja cala "flota"??? Jeśli tak to chyba to jakiś żart nazywać to flota... Ale jak najbardziej szybkiej odbudowy, agresorowi graty!

• Cytat od ^Bad Whisky^: „tak wiec obronca wiedział co robi i skorzystał z "drzwiczek do narni " - atak z naszej strony zostal wykonany prawidlowo - efekt jest taki ze chemikos lata nielegalna flota i zdobywa nielegalnie surowce - ciekawe co na to ci poszkodowani gracze ktorych obecnie on farmi chyba oczywiste to jest ze nie mozna uciec w 1 sek bez skryptów za niedlugo dojdzie do takiej parodi,kabaretu ze beda uciekac w 0 sekund.. wiecie - szybkie palce- szybki klik- w skrocie chemikos ma flote kt…

• Dobry procent, zysk zacny, gratulacje i miłego topienia sury.

• URLOPY

Terry - - Gra

Bo widzicie wy patrzycie na ogame ze swojej perspektywy czyli (bez obrazy) szaraczków na uni co maja 100k lm i 50k pancy które można sobie na fsa przez gale wysłać na 3 dni, wejść raz dziennie na ogame wrzucić sure w obronę i zapomnieć, proponujecie rozwiązania które nijak będą się miały do graczy którzy maja większa flotę i nie mowie tu o flocie rzędu 50-100kkk, a duzo większej, takiego czegoś nie wyślesz nawet układ dalej, w układzie fs to max 7h[na x5] muszę wstać w nocy i zawrócić fsa co za …

• Cytat od Truck driver: „Cytat od chemikos: „Widzę, że to nie ma sensu. Wiesz swoje i tyle. ” Wiem swoje? Od miesiaca nie wrzuciles zadnego ST w dziale uni draco i to ma byc znak, ze nie grasz na Draco? To znaczy raczej, ze juz nie grasz. ” Ty kolego to jest chemikos a na drako gra chemik to sa dwie rozne osoby z dwoma roznymi kontami na forum.

• URLOPY

Terry - - Gra

Cytat od john malkowitz007: „ Terry napisal ...nie wyobrażam sobie grac w grę, która mi narzuca kiedy mam grac i jak! Nie masz kompletnie racji Grasz tak jak przewiduja zasady i regulamin gry A zasady i regulamin ustala Gameforge Logujac sie na konto akceptujesz regulamin i zasady gry Chyba jasno jest napisane N ” Ehh racja..."Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" Tak jasno mam napisane ze mogę zapiać urlop kiedy chce i zdjąć go po…

• URLOPY

Terry - - Gra

Cytat od cudaczek74: „Witam..... ” Co wy z tymi urlopami macie, taki pomysł nie wróci aktywności na serwerze a jeszcze ja zmniejszy, nie wyobrażam sobie grac w grę, która mi narzuca kiedy mam grac i jak! Pomyśl o takim czym ze grasz na ps w fife i jak nie odpalisz gry przez 25dni w roku to EA cofa Ci licencje i musisz wykupić nowa. W obecnej sytuacji ogame jest gra niszowa w która graja najwytrwalsi, nowych graczy nie przybywa i żadne zakazy/nakazy urlopów tego nie zmienią.

• Konfiguracja

Terry - - DiD Spica

Cytat od Puck: „Lepsze było by UF :p ” Z Quantum? Naprawde bys chcial?

• Zapłacisz 168k anty.

• Konfiguracja

Terry - - DiD Spica

Cytat od Neo: „.. Panie Art przystąp do dzieła. Zobaczysz rezultaty. Czy graczy będzie ubywać czy przybywać. ” Graczy zawsze będzie ubywać, wątpię zeby podniesienie prędkości przyciągnęło nowych i licznik szedł na plus. Co do pomysłu smyka mi to rybka może być i większa prędkość flot/ekonomi, ogólnie się przystosuje to wszystkiego.

• Cytat od Starrk: „ Moim zdaniem łączenia międzynarodowe mogłyby pomóc, bo zamiast 5k kont po Polskiej fuzji, byłoby 15k po międzynarodowej. No i wtedy po roku mamy 5k aktywnych kont a nie 1k. ” @Starrk nie możesz połączyć uni międzynarodowych, jaki język by wtedy obowiązywał na takim uni, kto by ogarniał prace GO i w jakim języku? Mozna by ustawić angielski, większość w obecnych czasach posługuje się nim biegle ale to tylko większość a co z tymi którzy nie bardzo w innym języku rozmawiają?

• Dobrze zarobione, graty.

• Jak juz nn lecialy to mozna bylo lm dorzucic zysk by lepszy wyszedl. Graty procentu konkretny.