Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 353.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No ale raczej to jedna z wazniejszych spraw przy laczeniu, top 50 z Q przy speedzie x2 na kolejne badanie czy tam kopalnie zbierali by z rok

• Cytat od Mind_war: „Na IRCu kolega o nicku luohan przedstawił następujący model UF Być może bardziej logiczny niz obecnie zaproponowany? drive.google.com/file/d/1lQXu1…0eaEY8c8rRHqyONEKQZj/view ” Dobre zdegradowac Q i E do x2 Cytat od _Pawelos_: „Powiem tak identyczne płacze były jak quantum łączyło się z elektrą, różnica miedzy tymi uniami była ogromna, ale jakoś starzy gracze quantum przetrwali i co niektórzy mają się naprawdę dobrze, np ja nie uważam bym jakoś straszliwie ucierpiał na fuzji, …

• Po pierwsze widzisz tu gdzies nick Marys?? Po drugie cwaniak to ten wyzej, jak laczenie mialo byc z cygna to czas pograc mial ale jak dorzucili eri i q to nagle czasu na gre brakuje i konczy gre. Idealny przyklad pro uber "GEJmera"

• Zapraszamy, ja Ci zagwarantuje ze z urlopu nie zejdziesz...

• Dla mnie lameriada kasowanie konta albo floty ze strachu przed silniejszym graczem, powiem Ci tak gdybym tak myslal to nigdy bym top 1 nie zrobil a dlatego chcialem laczenia z forkiem zeby miec mozliwosc zezlomowania wiekszej floty zeby zrobic konkret starcie.

• Cytat od Yossar: „Cytat od Majs: „Cytat od DarthMario.: „Cytat od Majs: „ja wiem ze łatwo nie będzie ale jakoś nie widzę siebie w ROLI grania Urlopem dlatego skasuje flote albo całe konto i będzie spokój znajdę nowe uni sobie i zrobię znowu TOP1 jakoś nie dawałem tyle kasy na anty żeby dostać zloma teraz solo od jendego gracza podziękuje jak docelowo będzie tylko Q zresztą nie tylko ja tak myślę ” To urlopem nie graj. Zrób top1 na Q jak Ty taki kozak... gdzie się pojawiasz jesteś top1. Aha, nie …

• A szkoda bo pokazali by Ci miejsce w szeregu. Mowisz ze osiagneles wszystko w tej grze a konto na antku kupiles zrobione z 10 innych kont, grajac tu bez acs i nie bojac sie podstawki lub kontry od kogokolwiek brawo Ty...

• Fajne graty, no ale nic lataj rybko tymi swoimi zabawkami bo niedlugo trafisz na stado rekinow a tam juz tylko pozostanie Ci wieczny urlop... Pozdro

• Cytat od ciap: „Cytat od Terry: „Cytat od Tyski: „Eridanus akurat się nadaję jeśli chodzi o potęgę flot do was na Q ” Ta 3 floty ktore maja po 200-300kk.... ” Nie śliń się na nie.Jeszcze nie ma dat fuzji, odwodnisz się ” Czekalo Q chyba 2 lata to i te pare miesiecy nic nie zmieni

• Cytat od Tyski: „Cytat od Terry: „A teraz inne pytanie to z kim to Q polaczyc? Zadna topka z innych uni nie ma nawet polowe tych punktow co topka na Q. ” Eridanus akurat się nadaję jeśli chodzi o potęgę flot do was na Q ” Ta 3 floty ktore maja po 200-300kk....

• Bora ja rozumiem ze nikt nie chce grac z kontami co maja we flocie po 700kk... no jest to lekka masakra, ale lucky nie zrobil przyrostu chyba od roku, pl whisky graja tez sporadycznie, marys,silent no plotki nie ma co sie ich obawiac., wiecej konkretnych flot na uni nie ma. A teraz inne pytanie to z kim to Q polaczyc? Zadna topka z innych uni nie ma nawet polowe tych punktow co topka na Q.

• Cytat od Bora 3d: „Płakać nie mam zamiaru co ma byc to bedzie to tylko obrazki ale z całym szacunkiem @Art wrzucic do jednego wora uni na ktorym top 1 ma tyle pkt co całe top 10 Cygnusa czy Antaresa powiem uczciwie - nie wiem jak wam to przyszło do głowy i co chcecie tym osiągnąć ale jest to przepraszam za bezpośredniość lecz w mojej opini kompletna głupota albo po prostu macie to w dupie i tak ooo stwierdziliście jak w klasyku ,,silni muszą przetrwać a słabi się zaje....":) ” No i fajnie Bora z…

• Widze placz i lament w kolo jak ma byl cos do Q dodane. A bierzecie pod uwage ze to najstarsze speed uni na ogame.pl? Konta maja tam po 10 lat wiec zrozumiale ze i floty konkretne. Pograjcie tyle czasu tez moze zbudujecie takie konta. Zreszta nie ma co tlumaczyc placz i lament zawsze bedzie!

• Cytat od Rasea: „[ciach] nie zebraliście całego złomu no ale mimo wszystko graty wyczucia czasu. [ciach] ” Jak bys mial cokolwiek pojecia o tej grze to bys wiedzial ze w takiem rw nie ma znaczenia ile zebrali. Lucky666 chyba nie? Graty ladnego starcia, procent fajny, obronca nie byle kto, fajna flota spadla wiec odbudowy obroncy. [ciach] Super Moderator Ruda:offtop

• Ja tez na chromie i dziala juz nie pamietam dokladnie ale najpierw tampermonkey trzeb azainstalowac potem skrypt z tlumaczeniem polskim a na koncu sam skrypt

• ewentualnie zaistaluj ta wtyczke, pokazuje co dokladnie budowac. board.origin.ogame.gameforge.c…d/2056-InfoCompte-Script/ tu link do tematu gdzie masz dobrego exela do eko board.pl.ogame.gameforge.com/i…bycie-i-amortyzacj%C4%99/

• URLOPY

Terry - - Gra

Takiemu graczowi jak cudaczek nie wyjasnisz na czym to polega on wie swoje i tyle. Nie jest nowicjuszem bo zaczal wczesniej niz ja gre na elektrze, tylko ze jest mala roznica, ze ja swoje konto postawilem wlasnie na nim i jemu podobnych ktorzy mnie surka "sponsorawali". Problem nie sa ufs dla gornikow(bo co on mi mi zrobi?wyrakietuje obrone ktorej nie mam, zdejmie moona ktorego odsatwie w 20sek, sfarmi mi 2kk sury z wydobycia bo takie mam dzienne ) problemem jest ze teraz flociarze zainteresowal…

• Grubo przyfarmione, teraz flote stawiaj zebys mogl ten dex wykorzystac na loty. Graty Smyku!

• Graty steka po pierwsze, zysk jakis tam jest ale 60k pancy w ataku to nawet jeszcze ja nie wtopilem nigdy. Floty macie juz konkretne po 500k pancy a dexu na moonie 200kk.... zarty chyba jakies, to moze zamiast klepac pancki na potege zorganizuj sobie po 500kk dexu na kazdym moonie i wtedy zamiast 2kk z takiego st zarobisz 6kk.

• Chyba czas zmienić progi st, bo 800% przy zysku 55k to chyba troszkę do mini st się nadaje a nie tu, tak czy inaczej graty