Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 353.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Sarmik: „terry, z drugiej strony, po kiego grzyba budujecie floty, które nie są w stanie funkcjonować bez urlopu? Taka gra nie ma większego sensu, chyba, że delikwent nielot posiada stado gsówek, które mu wystawiają cele kiedy on siedzi na smerfie. ” @Sarmik odpowiadam bo jest taka możliwość, bo chce mieć większa flotę niż mój przeciwnik żeby go zezłomować.Moja flota funkcjonuje bardzo dobrze, mogę ruszyć cala kiedy chce i gdzie chce oczywiście w granicach rozsądku, 70% złomu generuje p…
-
Co do pomysłu to tak jak poprzednicy napisali, wysłanie floty na ukryj powoduje niemożliwość jej zezłomowania wiec jeśli wszyscy by tak "fsowali" to po co w ogole ta flota, wymazać z zakładki stocznia statki bojowe i tyle zostaną sami górnicy z dt którzy latają na fs ukryj i tyle. Druga sprawa granie ufs, już Ci kiedyś tłumaczyłem ze koszty fsa, czas fsa itp ale widać nie dociera, to może tak, gram kiedy chce, mam czas, ochotę, to nie gra ma mi wyznaczać kiedy mogę a kiedy nie mogę zapiać urlopu…
-
Z lekka sie z Toba Nazziku nie zgodze, to nie gra ma mi wyznaczac kiedy gram a ja sam, gra ma byc dla mnie przyjemnoscia, odskocznia od codziennosci a nie przymusem ze musze siedziec i grac 48h po zdjeciu urlopu. Druga sprawa to koszt fsa, Ty narazie placisz grosze ale dobrze wiesz ze nasze floty na Q kosztuja w cholere deksu. Nie wyrobill bym z deksem na 4-5 fsow w ciagu tygodnia, farmil bym tylko po to zeby miec na fsa a wtedy gra mija sie z celem.
-
Ira [ZLY SEN] & RPS [ZLY SEN] & Bad Whisky [ZLY SEN] & samotny [ZLY SEN] vs. Legionistka [M L] 25867.67%
Terry - - Starcia Spica
Postpl a po co na Q, gornikow gsami bedziesz farmil czy moony idlakom sciagal przeciez tam pustko jakich malo! [ciach] Ekipie graty starcia, zysk jest wiec mozna pare zabawek w stocznie wrzucic! Moderator Ruda:Komentarz do usuniętej treści ciach
-
Bad Whisky [ZLY SEN] & RPS [ZLY SEN] vs. głęboka przestrzeń aka Method ~ 28706.53%
Terry - - Starcia Spica
PostPrzestancie ludzia kasowac moony z flota, co jest z wami pogięło was?? Bresia ogarnij sie troszke bo widze ze cisnienie Ci za bardzo skacze. Wiskacz graty.
-
pl1 [ZLY SEN] & Bad Whisky [ZLY SEN] vs. głęboka przestrzeń aka Vegitto ~ 140573.09%
Terry - - Starcia Spica
PostParu panom pogratuluje wiedzy, poczytajcie najpierw FAQ czy ogolnie cokolwiek, pl ze tez Ci sie chce odpisywac lotka naprawde?? Graty st ciekawi mnie opinia GO jakim cudem to sie stalo! Natomista co do pl i whisky wykorzystali sytuacje tyle nikomu nic nie skasowali bo jak by mieli taka mozliwosc to moja flo na Q juz dawno by byla w ich reckach. Przetapiajcie i kolejnych w recki zycze! PS Yoss [ciach] mnie swoim postem Moderator Ruda:Wulgaryzm
-
Cytat od NaZz: „pierwsze może być, ale w drugim mała uwaga Gwiazda Śmierci 2.332 ( -1 ) ehhh Skipa gratz i przetapiaj ” Haha zawsze cos znajdziesc do czego mozna sie [ciach] Graty Skipus, zysk ladny zrobiles przy remoncie Arkowi odbudowy, ale wprawe ma wiec chyba pojdzie szybko!! Moderator Neferet:wulgaryzmy
-
Bad Whisky [ZLY SEN] & pl1 [ZLY SEN] vs. Bluelord [Corleone] ~ 2290.04%
Terry - - Starcia Spica
PostMarys nawet Ci konto oddam, zreszta jak zwykle Graty Wiskacz, pakuj kolejnych w rece!
-
MrMajster [ZLY SEN] vs. ultimate [Darkness] -2122.44% & MrMajster [ZLY SEN] vs. gibson [T_ S] -4276.72%
Terry - - Starcia Quantum
PostMajster poszalales, lotnik sie robisz. Graty i pakuj nastepnych!
-
EvenemenT [NPF] vs.adamamator & bartek bez b [ZLY SEN] & pl1 [ZLY SEN] ~ 267621.98%
PostŁadna obrona, postarales sie, graty procentu i ladnego zysku, agresorowi odbudowy!
-
Marys [ZLY SEN] vs. Hyundai [PRO] ~ 19577.8% + 20825.47% + 21067.57% HATTRIK
PostNo niezle Marys, ladnie zarobiles na czysto! Graty i przetapiaj!