Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 353.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Spalanie deuteru
Terry - - DiD Quantum
PostCytat od Art: „jak na razie to nawet polowa aktywnych kont nie oddala glosu w ankiecie. Bez tego nie mamy co nawet podchodzić do zmian ” Chyba nie bierzesz pod uwagę sztucznie zakładanych kont przez system, które po tygodniu robią się idlakami? Jeśli tak to naprawdę nie mamy o czym rozmawiać. Wypowiedzieli się gracze którzy graja w miarę aktywnie na Quantum a ze jest ich setka to już żadna w tym ich wina.
-
Spalanie deuteru
Terry - - DiD Quantum
Postdokladnie tak jak cios mowi liczenie zawroconej stacji czy tam pz to bedzie loteria zreszta co wy z tym eko x7 malo wam x5??
-
Spalanie deuteru
Terry - - DiD Quantum
PostWidze ze ciezko, obrona o wartosci 2mld jest na porzdku dziennym, nikt w takie cos nie wleci szybka flota bo poprostu sie nie oplaca, robi sie to gsami a dex w tym wypadku nie ma znaczenia. Co do posiadania dt, co za roznica 500k czy 100k? 500 ma cios, cyc ale i duzo wieksze eko, 100k ma nizsze top ale i duzo mniejsze wydobycie i to nizsze top tez wydaje 6-8kk na fsa polowa mniej to tez sporo oszczednosc dla nich
-
Spalanie deuteru
Terry - - DiD Quantum
PostAbsolutnie sie z Toba nie zgodze! Dla ekowca kazdy metal i krysztal jest w cenie, lataja po pare k reckami farmia idlakow, zbieraja pz po rozbitych sondach, kazde 10kk dexu to jakies 30wlotow mniej w idlakow. Lot przez 1gale to koszt 15kk lot przez 2 to juz 30kk dexu i to rozmawiamy o fsach.
-
Spalanie deuteru
Terry - - DiD Quantum
PostCytat od pimper: „A tak poważnie ,jak mniejsze spalanie dexu ma uatrakcyjnić tą grę dla ecowców bo nie rozumiem . Jeśli lot na bunkier będzie kosztował mniej paliwa to ktoś poleci zamiast raz dwa razy gdzie tu sens chyba tylko dla dwudziestu paru osób które grają flota. ” A kto tu sie pyta o ekowcow, metale i krysztaly do wora!! A tak na powaznie, wlot w bunkier i tak kosztuje nic bo robi sie to gsami wiec zuzycie paliwa na to nie wplywa. Druga sprawa ekowcy posiadaja po 500k dt i to tak na luzi…
-
[ZLY SEN] Zły Sen vs [FeMBRJ] Federacja Miedzygwiezdna Nierozstrzygnięta
Terry - - Wojny Quantum
PostCytat od Tronar: „Do tej pory żaden raport nie załapał się nawet na minimum progu potrzebnego do zaliczenia do wojny. Dlatego zalecam raczej luźne podejście do tematu. To tylko gra. ” Slabe masz pojecie o tej grze kolego i widac ze nawet nie zadasz sobie trudu zeby sprawdzic!
-
pl1 [ZLY SEN] vs. chemikos [-KGH-] 95932.75% pl1 [ZLY SEN] vs. chemikos [-KGH-] 7276.84% Mysterious vs. chemikos [-KGH-] 16800%
Terry - - Starcia Quantum
PostGratulacje wykonania egzekucji, zysk bardzo ładny wyszedł z chemisia ale można było się tego spodziewać! Chemis odbudowy życzę, dok i Twoje eko bez problemu pokryją te straty w ciągu kilku dni, a następnym razem lepszych fsow
-
Spalanie deuteru
Terry - - DiD Quantum
PostCytat od Yossar: „No to w takim wypadku nie rozumiem po co ten temat. Popierasz pomysł a potem mowisz ze sie nic nie zmieni. Nigdzie nie napisalem ze floty urosna dzieki spalaniu. Poza tym ty jestes najlepszym przykladem zmiany wartosci flot. O jakiej fabryce? A o takiej: qurdemole, unbangobaran czy nawet kochany xiom co wszystko skanuje a nie ma floty. Qurdemole ma około 6kkk z samego eko miesiecznie a jakos przyrostow nie widze. I co sie stalo ze złomem z Marka? Ile tego było? 85kkk? O takiej …
-
Terry - - Wojny Quantum
PostNo dzieje sie, to ze na wasza odpowiedz czyli sciagniecie moona, przygotowali inna odpowiedz wojne, nie rozumiem waszego zdziwienia, przeciez nikt wam nie plakal na forum ze mu moona sciagneli czy tam cos!
-
Terry - - Wojny Quantum
PostJaki lament bo ludzie ktorzy maja 100krotna przewage we flotach wypowiedzieli wojne gornika ktorzy maja dt i bunkierki A to trzeba bylo sie zastanowic wczesniej i pomyslec o konsekwencjach! A wojna jak nabardziej ma ominac regule basha na tym to polega:) Powodzenia obu strona
-
Cytat od The Pawelec: „Ponawiam zapytanie o połączenie Uni Merkur z innym. Jest wogole jakakolwiek szansa, ze tak sie stanie?? Musi cos sie zadziać bo motywacja do gry coraz bardziej umiera ” Chyba krotko grasz jeszcze i nie znasz polityki GFu, jak juz Twoje uni umrze smiercia tragiczna a motywacja do gry u 99% graczy bedzie ponizej zera to wtedy bedzie unifusion
-
Matt[HORDA] & ZurekIV[HORDA] & Slaanesh [HORDA] & hype [HORDA] vs. Graand ~ 103279.42% TOP1 ACS
Terry - - Starcia Spica
PostCytat od Ruda: „Trochę niektorych z Was poniosło. Upominam za obrazę i offtopowanie. Może się powtórzę, ale wyrzucanie sobie wzajem że kantuje lub nie nic tutaj nie da. Klikamy w support i piszemy zgłoszenie, a team Gry tym się zajmie. Rozumiem, że są sprawy bardziej lub mniej podejrzane ale no... szanujmy się ” Tak jak starciem na U68 gdzie bez bana zdjeli mu tam 60k pancy. Wez no Ruda nie osmieszaj sie takimi tekstami ze support czy tam cos... Push nie push mi to ogolnie rybka graty zysku o ty…
-
To ja Ci Lucky coś napisze bo widzę ze pojecie masz słabe. Nie wiem skąd masz info ze akcja była nie Marysia, statysta bylem ja puściłem flote tyle mojego udziału w tym wszystkim A teraz troszkę o tym bulldogu czy jak mu tam, teraz zmieniłeś nicka. Nie pierwszy raz robisz podstawkę na tym koncie, ja tez kiedyś tam leciałem i stały tam Twoje pancki ale ze nie do końca wyklikałem zbiórkę pz to posłalem 3 fale i tyle w tej floty leciało ze musiałeś swoje pancki cofnąć ot tyle, następnym razem podst…