Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 353.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Marys [PACZKA] vs. legenda ~ 1783115.03% TOP1 SOLO SPEED POL&WORLD!!!
Terry - - Starcia Quantum
PostNareszcie się doczekałeś topowego starcia. Troszkę powątpiewałem w sens budowania tej floty bo niby co miałbyś spakować, widać na załączonym obrazku ze bylem w grubym błędzie. Procent przeszedł moje najśmielsze oczekiwania, o zysku nie wypada wspominac Dzien miałeś wyjątkowo dobry zakończony mega starciem. Pozostaje mi pogratulować i życzyć przyjemnego przetopu i równie przyjemnej odbudowy zwłaszcza LM-ow Mega Gratulacje!!!!!
-
Cytat od MrMajster: „Ty pijesz coś do mnie chłopcze? Sam robisz śmieszne debunkracje lmami, gdzie obrona to raptem 2kkk, a jak ktoś debunkruje 40kkk to już żal Ci dupę ściska? Mam jedno konto i jeśli myślisz, że jest inaczej to jesteś zwykły matoł. ” Majster troszkę pojechałeś za bardzo, brakuje Ci surowców?? Stare konto @^Bad Whisky^ na którym siedział vendetta aka proboszcz i zbierał dex na nim do handlowania, do tego chyba pamiętasz jaki był plącz w soju jak wleciałem w to konto bo nie wiedzi…
-
Spalanie deuteru
Terry - - DiD Quantum
PostZmiana konfiguracji uniwersow
-
Ira [ZLY SEN] & Whisky [ZLY SEN] vs. mayaxatl [Corleone] 21061.2% + HORDA i reszta :)))
Terry - - Starcia Spica
PostNiestety nie zloze wam gratulacji za te wloty bo post bedzie pewnie za krotki i go zaraz skasuja....
-
Spalanie deuteru
Terry - - DiD Quantum
PostCytat od _Pawelos_: „Cytat od chemikos: „Razem 160 głosów, wg strony mmorpg-stat.eu aktywnych jest około 320 graczy, co jest raczej zawyżone. Zagłosowała zatem ponad połowa aktywnych graczy. Większość opowiedziała się za eko x7 i spalaniem 0,5. Co z tego wyjdzie @Art? ” Zastanawia mnie teraz jak by te wyniki ankiety wyglądały obecnie po zbanowaniu kilkudziesięciu kont, może jednak by wyszło, że większość nie chce zmian. Ale tego się pewnie już nie dowiemy. Po drugie zastanawia mnie jak są liczon…
-
Spalanie deuteru
Terry - - DiD Quantum
PostCytat od Art: „Teraz trzeba się uzbroić w cierpliwość. Nie będę zgłaszał zmian wyłącznie dla jednego Uni. A jak to ktoś wspomniał, co rusz odzywają się inne mordki z kolejnych Uni z prośbą o zmianę konfiguracji. ” Panie Art, uzbroic sie w cierpliwosc do czego? Do podniesienia eko, obnizenia spalania czy obie opcje beda zmienione??
-
Spalanie deuteru
Terry - - DiD Quantum
PostNo i co teraz??
-
Spalanie deuteru
Terry - - DiD Quantum
PostTy bys sie nadawal do polityki, pieprzyc o niczym przez 20min i w dodatku wymyslac swoje teorie... Ani ja ani wiskacz ani marys, pl czy ktora kolwiek osoba grajaca flota nie napisala slowa o tym ze brakuje mu dexu... mysle ze nawet nie wiesz jakie ilosci trzymaja na moonach i ile maja tego w zapasie jesli bedzie trzeba grubo leciec. To jest dobre czat w grze tam pisza i maja zdanie Ktos pomyslal w gf zeby zrobic ogarniczenie w grze i zeby ludzie przestawali w to grac a nowe uni robia ze spalanie…
-
Spalanie deuteru
Terry - - DiD Quantum
PostI dlatego pisze ze masz ograniczone podejscie do gry. Nic nie jest jasne od dawna, gra sie zmienia. Jedna ze zmial byly recki na nn ktore pala zbut duzo. Nikt nie pomyslal o tym ze kiedys beda floty ktore trza pakowac w 5kk reckow i dlatego teraz trzeba to naprawic. Ty dalej belkoczesz cos o jakies ekonomi lataniu na inne uni a nie widze zebys przedstawil jakas propozycje w tym temacie. Twoje zdanie jest nie bo nie.....
-
Spalanie deuteru
Terry - - DiD Quantum
PostJestes strasznie ograniczony w swoim podejsciu do tej gry, jasne ze chce latac taniej i wieksze zyski robic na tym polega gra flota i to mi sprawia przyjemnosc. Idac Twoim tokiem myslenia ludzie z top5-10 flot powinni skasowac konta bo latanie poprostu zaczyna sie nie oplacac, celow coraz mniej i dalej rozmieszczone w 9 galach! Druga sprawa ludzie z top eko tez powinni skasowac konta bo uzbierac na kolejna kopalnie bedzie graniczylo z cudem. Do Ciebie te argumenty nie docieraja i jedyne co widzi…
-
Spalanie deuteru
Terry - - DiD Quantum
PostCytat od Lolik: „Cytat od spirycik: „Tak jak już wcześniej pisałem. Aktywni gracze to pojęcie względne. Dla mnie Ci co nie głosowali nie są aktywnymi graczami. Jeżeli komuś zależało na zostaniu przy starych parametrach to mógł oddać taki głoś. Jeżeli nie zagłosował to znaczy, że nie wiedział o ankiecie (nie jest dla mnie aktywnym graczem), albo miał całą sytuację gdzieś. Jak miał gdzieś to znaczy, że zdał się na łaskę głosujących ” Czyli się powtarzasz? Dla ciebie nie są powiadasz aktywnymi, bo …
-
[ZLY SEN] Zły Sen vs [FeMBRJ] Federacja Miedzygwiezdna Nierozstrzygnięta
Terry - - Wojny Quantum
PostWidzisz tabelke na dole? Tam jest wynik marys 239.cos tam do przodu, a pocek ponad 700 do tylu i to jest wynik.
-
Pl [ciach], mialo byc tak pieknie, bylo puscic recki przodem za 200kk dexu i bys zebral Nie Twoja wina ze debil robil ta gre i nie Twoja wina ze przy obecnej ankiecie wiekszosc daje x7 i 1.0 Gra jest obecnie robiona pod gornikow choc nie wiem czemu bo latanie to esencja tej gry! Graty wlotu, jakis zysk jest top na gs/ow wedle uznania. Moderator Neferet:Wulgaryzm