Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 353.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Winter: „a przed zibalem były takie ruchy jak zmiana parametrów ?Powiedz mi kto ma 170kk eko na uni które ma mniej niż rok ? Ja na zibal miałem wiec w perspektywie trzech lat mogłem myśleć o tym ze dogonie w wydobyciu graczy z quantum bo tam jest ono najwyższe . Po tym jak quantum dostał X7 jest to już nie wykonalne Zamiast bawić się w zibal bawil bym się dalej w quantum i nie miał do nikogo pretensji ” Naprawde myslales ze jak zagrasz na zibal to dogonisz Q gdzie ludzie maja konta od 1…
-
Przyszłość Ogame
PostCytat od Starrk: „@FILU czytasz to, co ni jest napisane Prawdopodobnie chodzi tu o dwa aapejty: 1. Błyskawiczne zatrzymaj u sojuszników /buddyy Cytat od john malkowitz007: „Kto zaatakuje flote stojaca na moonie jezeli 2...5 sojusznikow moze tam telepnac flote ??? ” Nie widzę najmniejszego problemu. Po prostu wezmę drugą topową flotę, z którą byśmy sobie poradzili i czterem innym pidatawiajacym się. Po prostu będzie trzeba mieć lepszy przegląd gali statystyk. Znajdujesz cel, lecisz, a w międzycza…
-
Zawracanie FleetSave
Terry - - Zadawanie pytań
PostCytat od Morgan Freeman: „Nie chcialem zdradzac sekretu, ale na super nanitowni badacie badanie ktore kosztuje od groma surek. I wystarczy ze leci docelowo na moona pod nanitownia. Serio. Sam tak zrobilem podstawke GSami a wiecie ile trwa lot GSow. 15 minut wystarcza. SOLO; Mariusz483 [G-E] vs Explorer [SG-UF] - 3261,03% zeby gornik tlumaczyl flociarzom...... ” No popisales sie nie ma co, tyle ze co to ma do zawracania fsa?
-
Zawracanie FleetSave
Terry - - Zadawanie pytań
PostCytat od Morgan Freeman: „Wysylasz z ksiezyca na ksiezyc z misja stacjonuj i powinno byc ok. Tylko trzeba sie logowac z 10 - 15 minut przed dolotem i zawrocic jesli ksiezyc docelowy bedzie zniszczony. Jak nie bedzie zniszczony, to nie zawracasz tylko odbierasz sobie. ” Swoja rade możesz sobie włożyć w buty, jeśli moon spadnie to zawrócenie floty raczej nic już w tym wypadku nie pomoże, a napewno nie na 10-15min przed wylądowaniem...
-
Schan [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] & SzalonyIwan [S-E] vs. Malack [WINTER] ~ 1 009 756.64%
Terry - - Hall of Fame
PostTu nie trzeba starku zadnych rekinow wpuszczac tu juz masz taka parke ktora was zlomuje kiedy chce i jak chce . Nikt o przegranych nie pamieta w tej grze a z tego co widze w topce waszego uni to te dwa rekiny zjadly plotki na sniadnie. Graty %, obroncy odbudowy.
-
Schan [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] & SzalonyIwan [S-E] vs. Malack [WINTER] ~ 1 009 756.64%
Terry - - Hall of Fame
PostTak, szkoda ze nie mieliscie jeszcze jednej dwoch flot zeby do zera to zlozyc. Graty procentu bo robi wrazenie jak na takie mlode uni. Malack po raz drugi na pz z pieknym procentem na koncie, wprawe ma w odbudowie wiec moze i tym razem sie odbuduje. Zysku nie ma ale przy 1kk% to chyba 9kk w plecy to raczej wam duzej roznicy nie robi.
-
Marys [PACZKA] vs. legenda ~ 1783115.03% TOP1 SOLO SPEED POL&WORLD!!!
Terry - - Starcia Quantum
Post@Yossar a szkoda, bo coś tam nazlomowl, a ten wyżej to nawet nie znam i raczej poznawac nie chce, zluzuj gościu bo Ci żyłka pęknie. Teraz troszke o waszym GO Wimsie znalazłem ostatnio taka to oto wypowiedz SGO: Cytat od kruszynka: „jeżeli chodzi o pomarańczki to kilka tych rad by się znalazło ale podstawowa to taka "jeżeli nie jesteś w 100% pewny blokady konta to nie banuj". Niesłuszny ban może skrzywdzić taką osobę (strata floty, zaufania innych graczy) więc GO musi mieć pewność gdy kogoś bloku…
-
PostCytat od mntek: „Bla...bla...bla... Prosiłbym wszystkich o uspokojenie emocji i rozmowę na wysokim poziomie. ” Tez bym sobie tego samego zyczyl od Teamu Ogame...
-
PostCytat od AmstelL: „terry... gadałem, gadałem Nic tam nie powiedziano takiego, żebym miał Was tutaj bronić Maryś, Ty to się lepiej przeproś z Vendietą i Majstrem. Na jakieś kursy zapisz u owych byłych kolegów. To może następnym razem unikniesz bana. ” Nie wiem z kim gadales ale chyba nie z tym co powinienes.
-
PostA co tu wyjasniac Yoss? Niekompetencja GO jest znana na cale ogame. Wbili bana bo za duzo i za latwo Marys zarobil. Tyle w temacie.