Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-580 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#33 & #34 Time2Party [VEN] vs. Kamillero [ALKO] ~ 2091.75% Time2Party [VEN] vs. Kamillero [ALKO] ~ 1379.6%
buleon - - Starcia Cosmos
PostGratki ST, zysk w miarę smaczny. Widać, że moje paliwo jest dobrze wykorzystywane
-
board.pl.ogame.gameforge.com/i…-franc-finito-N-D-201106/
-
Cytat od Wrum: „Jeśli ktoś nie wykonuje swojej pracy należycie to powinno się mu pokazywać przez kilka lat w którym miejscu popełnia błąd i klepać go po pleckach, że następnym razem będzie dobrze? Czy może wyegzekwować od niego zmian chociażby kadrowych aby coś faktycznie się ruszyło ku lepszemu? ” Masz cały akapit. Cytat od Wrum: „A gdzie ja pisałem o jakimkolwiek egzekwowaniu przeze mnie czy przez użytkowników? ” Zacytowałem wyżej. Jeśli nie miałeś na myśli graczy lub siebie, to kogo miałeś na…
-
Cytat od Wrum: „Odnoszę wrażenie, że w momencie którym ktoś by Ci splunął z GF na czubek głowy, powiedziałbyś że to deszcz pada, tak zwyczajnie nie jest. ” Nie, po prostu zamiast wylewać żale na forum, działam. W tym wypadku poszła decyzja o wstrzymaniu płatności. Bardzo mi się podobała Twoja akcja z aduchem z końcówki 2019 r. - nie biadoliłeś, tylko działałeś. Nieoficjalny kanał discord - świetna inicjatywa. Po prostu nie płacz, działaj. To Ci wychodzi. Cytat od Wrum: „Pytanie nie powinno brzmi…
-
Cytat od Wrum: „Nie wiem Buleon, piszesz jakby GF robił tę grę za darmo w wolnym czasie, a użytkownicy nie zasłużyli na szacunek twórców i dlatego dostajemy raz za razem takie buble. Really? ” A czym użytkownicy zasłużyli sobie na szacunek ze strony GF? Tym, że są? Praktycznie każdy post w stronę GF jest pełen kąśliwych uwag, jakiegoś jadu, hejtu. Powoli wychodzą z błędów rynku, systematycznie łatają bugi i rozwijają swój produkt. Czy dostają za to jakiekolwiek pochwały? Niewiele. Jako społeczno…
-
Strasznie się prujemy jako społeczność, serio Ja rozumiem, jesteśmy poważnymi ludźmi inwestującymi poważne pieniądze w tą grę i oczekujemy poważnego podejścia od naszych partnerów biznesowych Zejdźmy może jednak nieco z piedestału, bo i twórcy, i użytkownicy gry na szacunek muszą zasłużyć. Chyba, że ktoś myśli, że z racji tego, że od czasu do czasu sypnie groszem, należy mu się on automatycznie. Nie należy. Obejrzałem sobie ten filmik raz i drugi i stwierdziłem, że przyda się bardziej szczegółow…
-
Cytat od dexPL: „Kod zasiadania -> zawrócenie floty - i wtedy ofiara bana nie dostaje, a atakujący - tak. ” Aha, czyli to było z przyczajki robione? Kod zasiadania -> zawrotka -> usunięcie z sojuszu -> złom? No, to faktycznie czad Rozumiem różne zagrania na wrogu, kretów podrobionych posiadaczy, ale wziąć od kogoś kod zasiadania (max 48 h) i wbić komuś nóż w plecy - no, to jest nowy poziom hipokryzji Z drugiej strony czubulus pisał, że włamu nie było, a Maszka sama zawróciła flotę. Zobaczymy.
-
Cytat od dexPL: „Natomiast w pozostałych kwestiach - to już jest dużo gorzej. Chłopaki wspólnie z masza stworzyli zwykły układ mafijny. masza jako przedstawicielka wladzy wykorzystywala Team do prywatnych celow - czyli kazala im (nie ticket - tylko prywatne rozmowy) sprawdzac wiele razy ST przeciwników, zapewne także zapewniała ochronę swoich przed banami. Dodatkowo ktoś z supportu (masza? ) wynosił informację o istniejąch błędach i jak je wykorzystać do klonowania floty (zakładam, że nikt tego …
-
Cytat od .:czubulus:.: „Tylko wytłumacz mi jedno, po co mieliśmy zawracać jej flotę skoro mieliśmy ją na fali. Nikt nie miał haseł do konta Maszka nikt nie logował się na jej konto. Jakoś wszyscy jej wierzą na słowo. ” Skoro nie było włamu i sama Migotka zawracała flotę, to nie rozumiem decyzji GO odnośnie powodu bana. Zdaję sobie sprawę, że znam sytuację tylko z jednej, dość niepewnej, zbanowanej strony, jednak powód bana jest bardzo dziwny. Padły mocne oskarżenia odnośnie rozpowszechniania błę…
-
W jaki sposób trzech silniejszych graczy, złomując słabszego, może wymusić push? Moim zdaniem w żaden. Ewidentnie wykroczenie polega na czymś innym. Ok, popytałem, ktoś coś pisał o włamie. Jeśli było włamanie na konto, tzn. nieuprawnione skorzystanie z konta gracza słabszego, to należy się również zastanowić nad możliwością złamania OWK przez gracza słabszego: 3.1.1 Użytkownik ma obowiązek utrzymywania swoich danych logowania w ścisłej tajemnicy. Użytkownik ma w szczególności obowiązek używać we…
-
Wymuszenie pushu? To pojęcie kojarzy się bardziej z noobkontami wysyłającymi surowce graczom silniejszym lub robiącymi ataki w stylu kamikaze. Czubulus był przed starciem graczem silniejszym, więc nie mógł wymusić pushu. Albo push był organizowany przez obu graczy, albo nie. Cytat od Art: „Jeśli nieoczekiwanie otrzymujesz surowce od gracza słabszego może to być próba wymuszenia pushu. Jest to niedozwolone, należy więc takie postępowanie zgłosić do Operatora Gry w ciągu 72h załączając raport z do…
-
Po minimalu nie możesz sprzedać? Na jakim uni grasz?
-
Cytat od Absurd: „Porównaj zatem taki sam poziom kopalni u odkrywcy i zbieracza - czy nie wydaje się Wam, ze osiągają to samo? ” Nie. Wydaje mi się, że zbieracz osiąga więcej, od tego ma bonus. Cytat od Absurd: „Zbieracz dostaje energię i 25% wydobycia, a odkrywca może to wyrównać ekspedycjami - wychodzą na to samo? ” Nie wychodzą. Odkrywca, wysyłając regularnie ekspedycje, zarabia znacznie więcej. Cytat od Absurd: „TYLKO topy uni w militarce mogą sobie pozwolić na militarne ekspedycje z giganty…
-
Duży event obcych, sądząc po niszczycielach. Do trafienia 1 na 100 u obcych, czyli 1 na 3 333 ekspedycje według starego poradnika Zawisza. Strata jest, ok, ale jest do nadrobienia na małym evencie piratów, który trafia się 6-7 razy na 100 ekspedycji. Cytat od Absurd: „Zysk z ekspedycji są tylko 1x większe niż pozostałych - to nic względem pierwotnej konfiguracji. Gdyby tego nie zabrali, to nie miałbym nic przeciwko ograniczenia złomu.. ale jednak nikomu innemu nie zabrano tak istotnych możliwośc…