Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 377.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Taka długa seria bez złomu była no cóż SzO Buli

• Wstawka za kolegę. Dnia 24-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Commander Nusakan [RMN] ________________________________________________ Krążownik 20 Okręt wojenny 97 Pancernik 2 _________________________________________ Obrońca MadHatt3r ________________________________________________ Mały transporter 58 Duży transporter 7 Lekki myśliwiec 89 Ciężki myśliwiec 13 Krążownik 24 Okręt wojenny 11 Recykler 2 Pathfinder 15 Wyrzutnia rakiet 42 Lekkie działo laserowe 45 Ciężk…

• Witam Graczy Miał być barwny opis, ale jednak mi się odechciało. Standardowe problemy czyli brak recków i lot do innej galaktyki, ale już gorsze problemy bywały dzięki za zaproszenie anonimowy sojuszniku! no i pozdrowienia dla sojuszu Dnia 23-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Commander Nusakan [RMN] ________________________________________________ Krążownik 44 Okręt wojenny 73 Pathfinder 6 _________________________________________ Agresor Ecc0 [RMN] _______________…

• Sloty flot

Ecc0 - - Błędy w grze

Ja dopiero zauważyłem że mam 12/12 slotów zajętych oraz 11 misji - w tym 1 ekspedycja. Więc zakładam że mam podobny problem. Dodam że dzisiaj już trochę tych ekspedycji zrobiłem i tego nie zauważyłem więc to chyba jakaś nowinka z ostatnich godzin.

• AntiGameReborn

Ecc0 - - Porozmawiajmy o OGame

Pytanie z czapy - bo to powoli tydzień od startu uni mija. Słyszałem że antigame miał działać od samego początku a tym czasem więcej rzeczy u mnie nie działa niż działa - była jakaś aktualizacja której nie wychwyciłem?

• Julek cukierków nie dałeś, to Ci Niskie Domki psikusa zrobiły Gratki dla Agresorów, a Obrońcy życzę trochę zmiany podejścia do gry

• @Darkstorm^ jesteś lepszym kolegą, wpisał Cię jako pierwszego Gratki Wielebny, miło widzieć że się coraz częściej pojawiasz (i na disco też)

• Patrz @Darkstorm^ a nas nie pozdrowił Graty Diakon, ale starcie słabe!

• Szkoda Viktor, tak ładnie już szło Ktoś traci żeby ktoś zyskał, gratki Agresorowi, i SzO Viktorowi

• No no Viktor, fajnie te stejki produkujesz Gratulację dla Agresorów, SzO Obrońcy!

• Witam Graczy Kolega dalej szaleje i znowu się boi pokazać od Viktora: "Pozdrawiam sojusz" Dnia 25-09-2019 12:19:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Blady Viktor [BEZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 527 Pancernik 32 Lekki myśliwiec 8.445 Krążownik 1.233 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Blaaazar [Shadow] ________________________________________________ Mały transporter 400 Duży transporter 812 Lekki myśliwiec 740 K…

• Witam Graczy Wstawiam na prośbę znajomego, trzeba przyznać że ambitnie sobie gra Od Bladego Viktora: Pozdrawiam sojusz i znajomych. Dnia 12-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Blady Viktor [BEZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.500 Okręt wojenny 140 Krążownik 600 _________________________________________ Obrońca Lieutenant Eridanus ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.868 Satelita słoneczny 60 Wyrzutnia …

• Witam Graczy Starcie z serii tych pożegnalnych. Razem z Wielebnym postanowiliśmy skończyć grać na dorado, niestety granica naszej tolerancji na pusz została przekroczona co najmniej 4 razy Z mojej strony chciałbym podziękować za grę sojuszowi NZD (albo jej resztce). Ostatni rok był dosyć intensywny na dorado. Może kiedyś uda się znowu polecieć w acsie na jakimś innym uni. Specjalne podziękowania oczywiście dla Wielebnego za chęci wspólnej gry, oraz dla @Darkstorm^ za nieustanne wspieranie nas w …

• Ajajaj a też od zdjęcia urlopu przez Obrońcę mu się przyglądałem może jednak o złej godzinie patrzyłem Przetapiaj Torino co by amatorki nie było

• No ładny prezent Ci Obrońca zgotował Graty!

• Jak już mówiłem spawaj na stateczki to będzie ciekawiej Gratulację wlotu!

• Odrobione i to z nawiązką Szkoda @Diakon1975 że padłeś

• Witam Graczy Yasumoto ściągnął kulke Kimono i tak czekałem aż jakiś inny gracz się pojawi w układzie, albo da jakąś intergale Nic takiego się nie zdarzyło, a Yasumoto chyba nie ma takiej siły przebicia żeby przez bunkier Kimono się przebić. W tym momencie wchodzimy my - cali na biało Pozdrowienia dla NZD Dnia 24-07-2019 22:17:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Limonoleum [NZD] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Lekki myśliwiec 200.000 ________…

• Witam Graczy Jakieś zapomniane statki. Dnia 24-07-2019 01:25:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tabasko [NZD] ________________________________________________ Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca lena ________________________________________________ Mały transporter 501 Duży transporter 19.750 Ciężki myśliwiec 6 Krążownik 13 Recykler 9 Sonda szpiegowska 79 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Tabasko [NZD] ___________________…

• Witam Graczy Tym razem ja u Sąsiada w niezapowiedzianych odwiedzinach Dawaj dawaj Panie Piorun, odświeżamy dalej Pozdrowienia @Diakon1975, @Darkstorm^ no i NZD nutka [url][url]https://www.youtube.…v=4CI3lhyNKfo[/url][/url] Dnia 23-07-2019 13:07:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tabasko [NZD] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca PiorunSztywniutko [BoSS] ________________________________________________ M…