Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 377.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam Graczy #stop_bot Pozdrowienia dla sojuszu, Prosiaczka i wszystkich co kibicowali na fali Dnia 16-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor HappyNewPrince2020 [RMN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 38.502 Ciężki myśliwiec 5.975 Krążownik 4.708 Okręt wojenny 1.212 _________________________________________ Agresor Ecc0 [RMN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 58.802 Ciężki myśliwiec 5.615 Krążownik 6.012 Okrę…

• Trochę odświeżę temat i może jednak się uda czegoś dowiedzieć. Dzisiaj zauważyłem zmianę w opisie odkrywcy i bonus do zysków z pomyślnych ekspedycji zależy od prędkości eko. Sprawdziłem parę prędkości i wyszło na to że: -eko x7,x6 mają +3% -eko x5,x4 mają +2% -eko x2 mają +1% Czy w opisie klasy podawany jest w jakiejś formie wynik wzoru na zysk z ekspedycji? Jak dla mnie ten bonus w opisie klasy powinien być jednakowy dla wszystkich uni. Cytat od Art: „(Podstawowy łup + bonus klasy) * prędkość_e…

• Wersja 7.x - dyskusja

Ecc0 - - Porozmawiajmy o OGame

Eko x6, z tego co się orientuję bonus wynikający z bycia odkrywcą jest stały a zyski są dodatkowo zależne od prędkości eko. Mi chodzi o ten bonus odkrywcy do pomyślnych ekspedycji który widnieje w opisie klasy.

• Wersja 7.x - dyskusja

Nie wiem czy mnie ominęła ta informacja, chyba że to już jest stara zmiana, ale od kiedy odkrywca ma 2% do pomyślnych zysków z ekspedycji a nie 3%?

• Witam Graczy Emzet z urlopu wrócił to trzeba było kolegę przypilnować Szo Emzet! Pozdrowienia dla sojuszu i Prosiaczka Dnia 13-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ecc0 [RMN] ________________________________________________ Krążownik 6.211 Okręt wojenny 2.557 Pathfinder 6.565 _________________________________________ Obrońca eMZet87 [ACC] ________________________________________________ Mały transporter 11.426 Duży transporter 2.899 Lekki myśliwiec 2.619 Ciężki myśliw…

• Witam Graczy To tylko kolejne starcie bez historii Pozdrowienia dla sojuszu i Prosiaczka Dnia 09-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ecc0 [RMN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 54.739 Ciężki myśliwiec 4.817 Krążownik 6.225 Okręt wojenny 2.403 _________________________________________ Agresor Wielebny [RMN] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor HappyNewPrin…

• Witam Graczy! Nie chciałem wstawiać ale sojusznicy zmusili to wstawiam Nie wiem co tu więcej napisać - bot bota botem pogania (to już drugi dzisiaj). Dzięki @Darkstorm^ i @Diakon1975 za recki Pozdrowienia dla sojuszu RMN i Prosiaczka No i anonimowy sojuszniku, mam nadzieję że jutro zejdziesz z tego urlopu Dnia 03-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ecc0 [RMN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 19.149 Ciężki myśliwiec 1.770 Krążownik 2.14…

• Gratki Sojusznicy widzę że pracujecie na moją wtopę - cieszy mnie to

• Scofield - pożegnanie

Ecc0 - - DiD Xanthus

Mimo że jestem raczej z tych od paru wiadomości tak Sco, powiem na osiedlu że idziesz na emeryturę a jak wrzucę płomień do zmieniarki to se wspomnę że grałeś powodzenia w dalszym życiu jak i wytrwałości bez ogejma no i cześć

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Art: „Na początku trzeba wybrać klasę ” Trzeba czy można wybrać @Art? Na Ledzie można było się wstrzymać i wybrać później klasę. A jeśli trzeba no to @pit sorry za wprowadzenie w błąd...

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od pit: „a co jesli nie wybiore zadnej klasy? ” Można się wstrzymać i wybrać klasę później.

• Wersja 7.x - dyskusja

Wszystko pięknie ładnie, a: "W widoku galaktyki pokazana jest teraz opcja szpiegowania własnego księżyca." - ktoś wie gdzie ta opcja się znajduję? "Pudło eventowe nie będzie już wczytywać się nieskończenie długo" - co to za pudło eventowe? import/export? "Nie można już widzieć transportów na falandze" - mowa o flotach handlowych czy o transporterach na misji transportuj (które jeśli tak to dalej widać na falandze)? "Od teraz można wysyłać recyklery do 2 różnych pól złomu" - tu to zupełnie nie ma…

• Równowaga klas

Ecc0 - - DiD Leda

Cytat od Das140: „Wzrosły, ale dla każdego. Odkrywcy dostają tylko 50% więcej, niż Ci którzy nie są odkrywcami. (tak z tego rozumiem) ” Tez myślałem że wzrosną dla każdego, ale czy aby na pewno tak jest? Ktoś bez klasy odkrywcy testował aktualne ekspedycje?

• Równowaga klas

Ecc0 - - DiD Leda

Złom z piratów/obcych jest zredukowany do 20%... Za to zyski z ekspedycji... chyba wzrosły

• Równowaga klas

Ecc0 - - DiD Leda

Cytat od tereth2: „wybrałem zbieracza bo ja mam taki styl Eko + Flota taka cicha umowa sam ze soba ” Mi to się wydaje że za 3 miesiące będziesz tęsknił za zbieraczem - ale zobaczymy co kolejne numerki patchy przyniosą. Na dyskusji ogólnej poruszano balans klas więc myślę że zrobiłeś dokładnie to co GF sobie zaplanowało No i dexPL dobrze napisał - na początku uni 1kk krisu to już spory urobek przeliczając to na godziny wydobycia Twoich kopalni. Na późniejszym uni to nawet nie zwrócisz uwagi na ta…

• Równowaga klas

Ecc0 - - DiD Leda

Cytat od tereth2: „zamieniłem na odkrywce z zbieracza ” No i brawo Tereth Cytat od tereth2: „zbieracz nie widzi pztu wiec lipa ” Sądząc po tym poście myślę że jednak awansowałeś na Cytat od tereth2: „cymbal każda farma ma top 10 20 wysyłając tylko expy gdzie się pojawia skil umiejętności w tej grze ” Cytat od tereth2: „bo zaraz jakis pro Flociarz przyleci dla 1kk Zysku i zbije to ” Sam pisałeś że latałeś po 1kk zysku i nawet cieszyłeś się z takiego farmingu Wracając do tematu - jakoś nie ma lame…

• SzO Wielebny Ekspy są, coś może pomożemy i wrócisz na odpowiedni tor oby jak najdłużej Gratulacje dla Agresorów, jakby źle nie wyglądały poprzednie starcia Amena to tu muszę przyznać jest w 100% czysto.

• Równowaga klas

Ecc0 - - DiD Leda

Cytat od tereth2: „Jak już masz się wypowiadać proszę się douczyc zbieracz.... Nie widzi pz z pola 16 pozdrawiam ” Oczywiście że nie widzi, na niewidzialny pz przy planecie też twierdzisz że nie możesz polecieć?

• Równowaga klas

Ecc0 - - DiD Leda

Cytat od bastard: „Zapomniałem wspomnieć o pełzaczach - nie grałem chyba z rok czasu, nie wiem czemu w opisie nie ma wzmianki że potrzebują aż 50 energii, to jakieś kosmiczne nieporozumienie ” Może szukasz nie tam gdzie trzeba? yh1rteqishjh.png A jeśli uznasz że przed wyborem klasy nie wiedziałeś to też niestety ale w opisie wersji 7.0 którą zamieścił Art również jest to uwzględnione. Cytat od tereth2: „wala po 15kk + zysku z jednej expy bo wysylasz jak najwiecej floty ile sie da ... po to by za…