Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 641-660 z 930.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• O jakim państwie mowa?

Avinashi - - Nauka

Malutki kraj, którego godło przedstawia wojownika z kłem dzika i liśćmi sagowca:>

• O jakim państwie mowa?

Avinashi - - Nauka

Dżibuti?

• O jakim państwie mowa?

Avinashi - - Nauka

rosja?

• A ciebie zazdrość zżera czy że jak? Ja nie mam sobie nic do zarzucenia przynajmniej a nie jak to wasze kółeczko wzajemnej adoracji Sam Mienso sie wypowiedział nt tego konta i jego właściciela także prosiłabym o nie zaśmiecanie tematu swoimi wypocinami.

• Tak jak to Plywak ujął - zazdrościł i też postanowił poskanować. Trafiło sie ślepej kurze ziarko No ale co by nie było jak już linka dostałam po godzinie to się wpiszę i pogratuluję Przetapiaj na flotę i dzięki za pozdrowienia:) Obrońcy lizak z pakietem jeśli będzie.

• możliwe ale nie wszystkim sie zmieniają

• hmmm a czemu mam rangę NOWICJUSZ? Bo teraz to zauważyłam a miałam przecież już jakąś z tych czerwonych EDIT: dodałam posta tegoż właśnie i widzę że mam rangę ORIGIN WIKI - ale że jak i dlaczego

• Sposoby na zniechęcenie UFSów

Avinashi - - Gra

Ale żeście sobie uzbdurali zrobić ze mnie faceta Niestety niektórzy nie powinni mieć dostepu do tej gry - byłoby mniej płaczu i lamentu... Zoonk- zgadzam sie w 100% Cezar - taa bo na normalnych uniach nim ktoś sie zorientuje ze komuś coś stoi na bfsie i nim doleci z atakiem to obrońca sie już 10 razy zaloguje

• Obrońca powinien paść już dawno temu, ale szczęście mu sprzyjało (albo coś?) i loty kończyły się logowaniem obrońcy Co się w nocy stało, tego nie wiem - może usnął. może zabalował, a może się po prostu poddał. Ja przynajmniej się najadłam Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych oraz buziak dla ukochanego Obrońcy życzę Dnia 04-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [MAFIA] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.561 Pancernik 19.605 Le…

• event którego nie ma

Avinashi - - Zadawanie pytań

nie wiem czy każdy dostał wiadomość nt eventu o licytatorze otwartym caly dzień:> screenshot.sh/oAiN9k1ACW7AU ale go nie było ani 3.12 ani dzisiaj 4,12

• O jakim państwie mowa?

Avinashi - - Nauka

Tak

• O jakim państwie mowa?

Avinashi - - Nauka

niee

• Harry Potter

Avinashi - - Rozrywka i hobby

Syriusz Black?

• O jakim państwie mowa?

Avinashi - - Nauka

Kraj który mimo tego iż nie był zwycięzcą pewnego muzycznego konkursu, a w którym to zwycięzca jest organizatorem kolejnej edycji, był jego organizatorem czterokrotnie

Avinashi - - Gra

to pochwal się jakąż to masz tą flotę Twoją hm? 30K DT? może z 50 a może i 100k ale te DT nie spalą nawet na 100% przez 4 gale tyle dexu co spora flota na 10% i to w układzie... i druga sprawa nie mówiłam, że ktoś nie ma deuteru na FS ale jest mu go SZKODA na ciągłe fsy jesli na skany ma pare godzin dziennie i jeszcze w ciągu których nie znajdzie nic by zarobić na flotę

• O jakim państwie mowa?

Avinashi - - Nauka

Hiszpania!

Avinashi - - Gra

Najczęsciej najwięcej do powiedzienia mają ci, którzy z danego tematu są zieloni jak trawa na wiosnę

Avinashi - - Gra

Cytat od john malkowitz007: „1. Przez 24h po zejściu z urlopu, teleportery i falangi są nieaktywne. Bardzo dobra propozycja ” Ktoś tu chyba gra wyłącznie eko i w dodatku wsio surkę ładuje w obronę Cytat od john malkowitz007: „czytaj ze zrozumieniem zastanow sie i potem pisz ,a po napisaniu przeczytaj nim wyslesz ” TAK! Dokładnie to samo powinieneś zrobić pisząc tego posta, a dodatkowo puknąć się w łeb i jeszcze raz przemyśleć to co napisałeś A może po prostu w pewnym momencie FSy są na tyle drog…

• Schan [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] vs. McBab ~ 39113.64% TOP 3 ACS

• Harry Potter

Avinashi - - Rozrywka i hobby

dokładnie