Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 930.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Od wczoraj jest promocja na antymaterię "aż do 30%". No i moje pytanie brzmi, gdzie jest linia dzieląca na tych którzy mają wszędzie 30% i tych, którzy mają promocję od 10% do 30% Bo ja osobiście na koncie mam promocję od 10 do 30% ale sojusznik już ma wszędzie 30% zapodaj.net/5de5385acb049.jpg.html zapodaj.net/c75f0ae9ca9fc.png.html
-
Cytat od Obserwator: „3. Krzysztof, który dawno nie grał w oGame, a aktualnie nie ma nowego Uni nie ma czasu gonić top100, a jego kolega, akurat kończy grę i chciałby mu oddać konto <- NIESTETY NIE MOŻE, bo ma konto na innym serwie i ten sam mail, bądź ma jedyne konto, ale nie da zmienić się maila więc nowy właściciel nie będzie marnować czasu na rozwijanie konta ponieważ kiedyś Krzysztof może zostać oszukany i zostanie mu odebrane konto. ” ale jeśli masz jedno konto na mailu to przecież oddasz …
-
Cytat od smoki: „W poniedziałek, tj. 2 lipca, floty które stacjonowały na planetach i zostały zniszczone w momencie awarii Lobby w dniu 28 czerwca, zostaną umieszczone na Polu Wrakowym. Stanie się to około godziny 16. Od tego momentu, aż do 7 lipca gracze będą mogli odbudować straconą flotę. W zależności od ilości statków, odbudowa może potrwać do 12 godzin a po jej zakończeniu będzie można przenieść flotę na planetę UWAGA! Raporty z pola wrakowego należy zachować w swojej skrzynce. Nie kasować …
-
Lobby- problemy kto ma ?
Avinashi - - Błędy w grze
PostBo oni to robia pod ilosc graczy czyli np na 2k graczy 100 pz z anty - "bijcie sie a my sobie popatrzymy i pośmiejemy" PS. Nie, nie wiem jakim kryterium kieruje się GF rzucając antyPZ
-
Lobby- problemy kto ma ?
PostCytat od john malkowitz007: „Nie wiem po co zawrocono floty z FS.ow jezeli wprowadzono blokade atakow ??? A jezeli juz zawrocono FS.y to nalezalo na tych kontach wlaczyc Urlop , do pierwszego logowania Blokada atakow jest do 22:00 , jest wiec jeszcze czas by to naprawic Jezeli sie tego nie zrobi w nocy i w ciagu kilku dni bedzie zlomowanie flot ktore mialy dlugie FS.y ” Przecież Ty grasz flotą to nie rozumiem co się czepiasz - powinieneś się cieszyć, bo może akurat coś trafisz soczystego
-
Lobby- problemy kto ma ?
PostCytat od edes: „A jak mam wygenerować ten kod jak nie mam dostępu do neta ? Bo jak bym miał neta to sobie sam zrobie fsa. Co to za tłumok wymyślił ” trzeba sobie go wygenerować zawczasu tak na wszelki wypadek - a co, nie wiedziałeś? Cytat od schweppes65: „...Niemiec płakał jak wprowadzał ” a raczej jak wymyślał!
-
Lobby- problemy kto ma ?
PostCytat od Ray: „pal licho te chwilowe problemy, ale tyle czasu stracili by tak popsuć grę, po cholerę otwiera drugą stronę i jeszze przy tym muli, lepiej by ten czas przeznaczyli na połączenie uni, wszyscy tu by dziękowali zamiast narzekać ” a i tacy się znajdą, co będą narzekać na fuzję - Polakowi nie dogodzisz co do lobby... szału ni ma dupy nie urywa - o tym że zamula każdy wie
-
Obroncy chyba sie zdrzemnelo - nie mniej jednak zycze SzO Pozdrowienia dla sojuszikow i znajomych oraz Meza Szczesliwego Nowego Roku Dnia 30-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 55.555 _________________________________________ Obrońca habusek ________________________________________________ Duży transporter 72.000 Lekki myśliwiec 1.744 Ciężki myśliwiec 115 Krążownik 91 Okręt wojenny 22 Statek …
-
Zwiększenie ekonomi
Posta skad wiesz ze nie graly? Moze dlatego chca miec te unie x1 bo jest to wlasnie cos innego niz reszta uni o speed parametrach? Moze wlasnie dlatego tak bronia swojego zdania? PS. Uni o standardowych parametrach jest 4! @Art moja propozycja to zmiania na u Wasat % na PZ na 100% zarowno z floty jak i z obrony zniszczonej - wszydcy beda szczesliwi
-
Zwiększenie ekonomi
Post@^ZemstA^ ze tez tak nie grzmi widzac Twoje bledy! Masz racje - gracze nigdy nie byli pytani odnosnie zmian. A wlasciwie to byli czasami ale ich sprzeciw byl zawsze zamiatany pod dywan. Ale Twoj argument to taki sobie jest. Dlaczego? Bo nie zwiekszyli nagle predkosci na WSZYSTKICH uniach. Zaczeli po prostu tworzyc nowe o szybszych ustawieniach pozostawiajac stare w spokoju a co nagle staje sie stare zuzyte i niepotrzebne bo komus zrobilo sie za wolno. Polityk by lepiej takiej zagrywki nie wymysl…
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od bartek89: „Zastanawia mnie fakt, że nikt nie zauważył i nie poruszył problemu ilości odpowiedzi na tak i na nie. Jak mamy 4 możliwości odpowiedzenia na 'tak, chcę zmiany' i 1 na 'nie chcę zmian' to sam fakt ilości odpowiedzi wpłynie na decyzję. Jak widzę 4 różne ze zmianą to od razu nasuwa się, że ta zmiana i tak będzie więc zaznaczam x2 żeby zminimalizować straty, a nie dać jakieś kosmiczne x5 ;o Według mnie gdyby dać 2 odpowiedzi to wynik ankiet byłby inny niż pierwszej, która była...…
-
Zwiększenie ekonomi
PostTo sie sama zapedzilas w kozi rog bo wedlug wczesniejszej wypowiedzi wlasnie bez znaczenia by bylo ile LACZNIE bedzie oddanych glosow na predkosci od 2 do 5 a znaczenie mialy miec ilosci glosow na poszczegolne predkosci. A tak zostalo zeobione 280 osob w konia bo zostali skontrowani z suma czterech pozostalych predkosci. Logiczne przeciez to bylo ze x1 bedzie miec mniej glosow niz suma 4 pozostalych predkosci. Ankieta ktora byla przeprowadzona a ktorej dokladne wyniki zostaly zatajone by NIBY ni…
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od vasco: „choćby to, że nie podano ilości głosów oddanych na inne prędkości. ” No jak Art podal wsio co i jak - szkoda tylko, ze zsumowal wszystko do jednego koszyka Cytat od Art: „Suma wszystkich głosów * Opcja * Głosów * 1. Chcę zmiany prędkości * 423 * 2. nie chcę zmiany prędkości (obecnie: x1) * 280 * SUMA * 703 Wyniki także do wgląd w linku do głosowania. ” no a ponoc tak mialo nie byc wg tego co pisala Ciap Cytat od ciap: „Art pisał (tutaj: Zwiększenie ekonomi) że najpierw powinna b…